Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Faste børnepriser

Skrevet d. 25.08-2016

Vi har FASTE børnepriser på 3 af vores destinationer i Alperne. FRA KUN 599,- kr. pr barn.*

 

 

Rejs billigt til BERCHTESGADEN, LOFER eller MARIA ALM.
3 gode destinationer for især børnefamilier.
Her koster børn (0-11 år) fra 599,- kr.* inklusiv 6 dages liftkort og skileje.

*N.B. !
Der skal 2 fuldtbetalende til for at få børneprisen. 
Enkelte hoteller og værelses typer indgår ikke i den faste børnepris. Se jeres samlede pris, ved at lave en specifik søgningen på forsiden.

 

Berchtesgaden er et super godt område for børnefamilier og begyndere på ski. Det er et lille område, som består af 6 små områder. Til gengæld er det væsentligt billigere i forhold til fx Norge, Sverige eller Østrig. Det er derfor meget velegnet til dem som ikke har stået så meget på ski, eller dem som vil se om skiferie er noget for dem, uden at det behøver at koste en formue. Udover skiløbet, er Berchtesgaden en rigtig hyggelig by med mange andre muligheder end skiløb. Fx findes der en lækker svømmehal, saltmine, Hitler's Ørneborg og meget mere. Og så ligger det kun 35 min kørsel fra Salzburg som er en virkelig hyggelig og større by.

Lofer er et af de bedste børne- og familievenlige områder i Østrig. Det er ikke kæmpe stort, der er knap 50 km pister i alt. Men det hænger sammen i samme område, og man bor i gåafstand til liften. Det er nemt at overskue området, og især børnefamilier har rigtig meget ud af dette område. Der er gjort meget ud af, at det hele foregår på børnenes præmisser, og der er blandt andet garanti for dansk skiskole til børn. Selvom det er børnevenligt, kan man sagtens finde længere og stejlere pister i området, for de lidt mere rutinerede skiløbere. Så alt i alt det perfekte område for familie skiferie.

Maria Alm er et noget større område. Her findes i alt 120 km pister i alle niveauer. Det er dog stadig meget børnevenligt, og også her garanterer vi dansk skiskole til børnene. Maria Alm er et godt alternativ, hvis man ønsker et større område med mere udfording i forhold til fx Lofer. I Maria Alm har man mange lange og bredde pister, og der findes masser af udfordringer for rutinerede skiløbere også. Og så er Maria Alm en del af Ski Amadé også, hvilket betyder at liftkortet gælder til mange andre områder også, blandt andet Schladming, Wagrain, Flachau og mange andre.

 

 

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser.
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri!

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail.
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Se Danmarks bedste åbningstider her.

 

 

LÆS MERE ->

Hvad siger vores kunder?

"Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt.
TAK OnlineSki.dk"

*****
Jens Nielsen
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki