Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Skrevet d. 19.06-2018

Skiferie med fly

Spar den lange køretur gennem Tyskland. Flyv fra Kastrup eller Billund direkte til Salzburg - Det tager kun 90 min.

 

 

 

Flyv til Østrig og spar køreturen

Ønker du at bruge tiden mere fornuftigt, end 12-15 timer bag rattet ned gennem Tyskland. Så kan du overveje at lade bilen stå, og flyve direkte fra Billund eller Kastrup til Salzburg i Østrig. Det tager nemlig kun 90 min. og så kan du hurtigt være ude på pisten.  

 

Er det ikke dyrt at flyve på skiferie ?

Det koster selvfølgelig mere at flyve end at køre selv. Men det er måske alligevel billigere end du tror, at vælge den lette vej med fly. Hvis man vælger at køre selv, skal man huske at ligge udgifter til benzin, bro/færge, motorvejsafgifter, afskrivning på bilen, overnatning, snacks til turen osv. oveni prisen. Derfor bliver det ikke nødvendigvis meget billigere end at vælge skiferie med fly.

 

Det praktiske i forbindelse med flyrejsen

Flybilletten: Du skal bruge dit rejsebevis som du modtager på mail fra os. Rejsebeviset fungerer som din flybillet, og skal vises ved check-in i lufthavnen.

 

Check-in: Som udgangspunkt er det kun muligt at checke ind ved skranken i lufthavnen. Selvbetjening eller online check-in er ikke muligt. Vi anbefaler at man er i lufthavnen ca. 2 timer før afgang, så man har god tid.

 

Bagage: Hvor meget bagage man må medbringe, kan variere fra flyselskab til flyselskab. Men det ligger som regel omkring 15-20 kg pr person. Det vil fremgå præcist af det rejsebevis man modtager fra os. 

 

Håndbagage: Udover den sedvanlige bagage, er det tilladt at medbringe 5 kg håndbagage pr person.

 

Skitransport: Hvis man skal medbringe sine egne ski eller snowboard, kan man tilkøbe skitransport gennem os. Så har man mulighed for at medbringe en taske med ski eller snowboard, samt en taske med støvler.

 

Transfer: Transport fra lufthavnen til destinationen, er som udgangsppunkt IKKE inkluderet i priserne. Det kan tilkøbes i forbindelse med bestilling af rejsen. Vi kører altid direkte fra lufthavnen til jeres destination. Ikke noget med at skulle forbi andre destinationer først.

 

 

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser.
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri!

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail.
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Se Danmarks bedste åbningstider her.

 

 

LÆS MERE ->

Hvad siger vores kunder?

"Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt.
TAK OnlineSki.dk"

*****
Jens Nielsen
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki