Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Sikkerhed på ski

Skrevet d. 30.05-2018

Skiløb og skiferie en en rigtig god og sjov oplevelse for både voksne og børn. Men desværre kommer tusindvis af danskere galt afsted på ski hvert år.

 

 

Skiløb og skiferie en en rigtig god og sjov oplevelse for både voksne og børn. Men desværre kommer tusindvis af danskere galt afsted på ski hvert år. Med nogle enkle og simple råd, kan man selv være med til at mindste risikoen for, at det går ud over én selv.

 

Generelle råd for at undgå ski-skader: 

 

  • Sørg for at du har det korrekte udstyr, hvad enten du lejer på stedet eller køber dit eget. Det korrekte udstyr vælges blandt andet ud fra din fysik, højde, vægt osv. Men også ud fra køn, alder og ikke mindst teknik og niveau på ski.

  • Brug sikkerhedsudstyr såsom hjelm, rygskjold, skibriller osv.

  • Tjek altid dine bindinger før du tager første tur ned ad pisten. Og gerne flere gange i løbet af en uge på ski. Afprøv nemt om de er indstillet korrekt ved hjælp af SELVTESTEN; Stå på et fladt sted, med kun den ene ski klikket på. Vrid derefter overkroppen og foden indad, og hvis skien klikker af når du ligger alle kræfter i, så er den indstillet korrekt. Lav testen med begge ski.

  • Sidst men ikke mindst, sørg for at følge færdselsreglerne på pisterne og undgå kollisioner med andre skiløbere.

 

Færdselsregler udarbejdet af det internationale skiforbund:

 

Respekt: En skiløber/snowboarder skal respektere andre løbere og ikke udsætte dem for fare.

Kontrol: En løber må aldrig køre hurtigere, end han/hun kan kontrollere og kan standse hurtigt.

Ret til pisten: Den langsomme løber har altid ret til pisten. Den hurtigere løber skal give ham/hende fortrinsret og respektere ham/hende.

Overhaling: Den overhalende løber skal altid overhale så langt udenom den langsommere løber som muligt, og ikke genere hans/hendes sporvalg.

Standsning: Standsning skal så vidt muligt foretages i pistens kant ude i siden. Stands aldrig på snævre eller uoverskuelige steder på pisten, hvor der vil være risiko for kollision.

Start: Inden skiløbet startes eller genoptages, eller hvis man skal krydse en anden piste, så skal løberen orientere sig opad bakken og til siderne, for at sikre sig at der ikke er andre løbere i vejen.

Op-passage: Hvis man er nødt til at bevæge sig opad på pisten, skal det foregå helt ude i siden.

Krydse en piste: Hvis en løber krydser en anden piste, skal han/hun holde tilbage og give plads for løbere på denne piste.

Vigepligt: Hvis to løbere skal passere hinanden fra modsat retning, skal de holde til højre for hinanden.

Skiltning: Respekter altid skiltningen i terrænet, samt alle advarsler og påbud.

Ulykker: Ved uheld på pisten har en løber pligt til at yde hjælp til den tilskadekomne, hvis det er nødvendigt. Uanset om man er involveret i uheldet eller ej.

 

 

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser.
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri!

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail.
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Se Danmarks bedste åbningstider her.

 

 

LÆS MERE ->

Hvad siger vores kunder?

"Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt.
TAK OnlineSki.dk"

*****
Jens Nielsen
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki