Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Skrevet d. 06.06-2018

Skiferie med baby

Det kan sagtens lade sig gøre at tage på skiferie, selvom man har fået en baby.

 

 

Skiferie med baby og helt små børn

Det kan sagtens lade sig gøre at holde skiferie og stå på ski, selvom man har et lille barn eller en baby med, som stadigvæk er for lille til selv at få ski under fødderne. Det kræver dog lidt ekstra planlægning og forskellige hensyn som skal tages. Derfor bliver kiferien måske ikke det samme som før man fik en baby, men dermed ikke sagt at det ikke kan blive en god skiferie, for det kan det sagtens.

 

Det kan anbefales at alliere sig med venner eller familie - fx bedsteforældre - så man er flere afsted sammen på skiferien. På den måde er man flere til at holde øje med baby og kan skiftes lidt til at passe ham/hende. Så kan man også lidt nemmere selv få mulighed for at tage en tur eller to ned ad pisterne. 

Langt de fleste steder kan det lade sig gøre at få en barnevogn med gondol liften helt til toppen. Så kan man sidde på toppen, og se skiløbere køre forbi. På den måde kan man lidt bedre føle sig som en del af skiferien, i forhold til hvis man sidder nede i en lejlighed eller på et hotelværelse i byen.

Men vær indstillet på, at skiferien med baby ikke bliver ferien, hvor du slår dine personlige rekorder hverken på pisterne eller ved after-skiing! 

 

Det rigtige tøj er vigtigt !

Små børn bliver hurtigt kolde, hvis de sidder eller ligger stille udenfor. Derfor skal man huske at være særligt opmærksom på deres kropstemperatur og medbringe en masse varmt tøj, og gerne flere lag så man kan regulere deres temperatur lidt ved enten at tage et lag af eller på.

De små skal faktisk have ligeså mange lag på, som de voksne skal – men de skal stadig kunne bevæge sig for ikke at blive kolde. Især en lille baby, som måske ligger i barnevognen det meste af dagen.

 

Hvor skal man så tage hen på skiferie med en baby, eller et lille barn, som ikke står på ski ?

Mange anbefaler Norge eller Sverie som børnevenlige steder. Men det kan altså også virkelig være alt andet end børnevenligt. Man risikerer nemlig nemt, at temperaturen ligger på omrking -20 grader eller koldere i Norge og Sverige.

Jeg vil derfor langt hellere anbefale at man tager til fx Østrig, hvor temperaturen oftest er noget mere behagelig at være ude i. Der findes altså rigtig mange gode områder som er for børn og børnefamilier og hvor lift personalet er søde til at hjælpe med at få pakket barnevognen med ind i liften.

Så lad ikke baby være en stopklods for jeres skiferie. Det kan sagtens lade sig gøre, bare sørg for at få planlagt, koordineret og afstemt forventninger på forhånd. Det kan sagtens anbefales, og jeg har selv været afsted flere gange på skiferie med barnevogn og baby/små børn.

 

 

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser.
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri!

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail.
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Se Danmarks bedste åbningstider her.

 

 

LÆS MERE ->

Hvad siger vores kunder?

"Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt.
TAK OnlineSki.dk"

*****
Jens Nielsen
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki