Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Skiinstruktør i Østrig

Skrevet d. 12.11-2013

Vores rejsekonsulent, Kasper, har været skiinstruktør i Wagrain. Læs om hans sæson i Østrig her

 

 

Dansk skiinstruktør i Wagrain, Østrig

Jeg har altid stået meget på ski, og interesserer mig generelt rigtig meget for skisport. Derfor har jeg altid haft en drøm om at komme til alperne og arbejde en hel sæson.

Derfor valgte jeg i tiden op mod skisæsonen 2009/2010 at søge arbejde på skiskoler i Østrig. Jeg fik et job som skiinstruktør på skiskolen i Wagrain, og det samme gjorde min kæreste i deres ski-børnehave. Så vi rejste sammen til Østrig i november 2009. De første uger var vi i Kaprun, hvor jeg skulle tage den østrigske skilærer uddannelse.

 

Vi ankom til Wagrain lige i starten af december, og flyttede ind i et lille hus sammen med et par andre skilærere. Vi boede sammen med en østriger og hans danske kæreste, som begge også arbejdede på skiskolen. Derfor blev vi selvfølgelig hurtigt gode venner med dem, og vi snakker også stadigvæk lidt sammen med dem engang imellem.

Man får et rigtig godt venskab med alle sine kollegaer når man bor og arbejder sammen med dem i så lang tid.

 

I skiskolen fik jeg hver uge at vide, hvem jeg skulle undervise i løbet af den kommende uge. Det kunne være børnehold, voksenhold eller privat undervisning af både børn og voksne. Alt lige fra nybegyndere til rigtig gode skiløbere. Jeg underviste rigtig meget som privat skilærer, og det var ofte de lidt bedre skiløbere jeg skulle undervise i forskellige teknikker som f.eks. korte sving eller store carving sving. Når det ikke var som privat skilærer, havde jeg som regel 6-8 børn på et hold.

 

I løbet af det halve år vi var dernede, fik vi også besøg fra Danmark. Blandt andet i julen og i vinterferien, hvor både mine og min kærestes forældre besøgte os.

Det var selvfølgelig rigtig hyggeligt, og så holdt vi jul sammen dernede med juletræ, andesteg, gaver og hvad der ellers hører sig til. For i Østrig går man mindst ligeså meget op i julen, som vi kender det fra Danmark.

 

En anden rigtig fed ting ved at være skiinstruktør er, at hver tirsdag og torsdag morgen kl. 8.00, tog vi alle sammen op med liften inden den åbnede for turister.

Så fik vi selv undervisning af de bedste og mest rutinerede skilærere. Det fik man virkelig meget ud af, og man blev selv en meget bedre skiløber og fik gode idéer og fif til hvordan vi selv kunne undervise vores hold.

                                                

Sådan gik ugerne med skiløb og super godt venskab med alle de andre skilærere dernede. En helt uforglemmelig oplevelse, som ikke på nogen måde skuffede i forhold til de forventninger jeg havde forud for turen.

Wagrain er i dag min absolutte favorit destination, og jeg har været der flere gange sidenhen. Der er skiløb til alle niveauer, og området er meget varieret.
Folk i byen er utrolig flinke og gæstfrie, og man føler sig virkelig hjemme når man er der. Jeg glæder mig altid til at komme tilbage og se det hele igen, og jeg bliver aldrig træt af området.

Jeg kan klart anbefale alle at tage til Wagrain. Man bliver bestemt ikke skuffet.

 

 

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser.
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri!

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail.
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Se Danmarks bedste åbningstider her.

 

 

LÆS MERE ->

Hvad siger vores kunder?

"Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt.
TAK OnlineSki.dk"

*****
Jens Nielsen
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki