Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Stor gruppe på skiferie sammen

Skrevet d. 11.06-2018

På skiferie som en stor gruppe, eller flere familier sammen

 

 

Grupperejser

Det kan godt være udfordrende og svært at arrangere en grupperejse, specielt hvis man ikke har prøvet det før. Det kræver en hel del arbejde, og man har selvfølgelig et stort ansvar for, at det også lever op til de mange forskellige forventninger der måtte være. Men det er en god udfordring, og der kan gå sport i at finde den perfekte rejse.

 

Planlægninging

Start i god tid, det kan godt blive en længere proces. Folk skal "tilmelde" sig, så du har et overblik over, hvor mange du skal arrangere skiferie til. Men erfaringen er, at der tit falder folk fra undervejs, så det bliver måske ikke så stor en gruppe som først planlagt. 

 

Når man går i gang med at finde den helt rigtige destination og den rette indkvartering, så tænk over de vigtigste ting for din gruppe. det kunne fx være ting som:

  • Afstand til liften/pisten. Er det vigtigt at bo lige ved liften, eller er I indstillet på at skulle gå eller med skibussen.

  • Skiområdets størrelse. Hvor meget har I behov for? Hvor stor er spredningen i niveau i jeres gruppe.

  • Kvalitet og standard på indkvarteringen. Går I efter luksus, eller blot et sted at sove.

  • Hvornår vil I afsted. Der er stor prisforskel på Høj- og Lavsæsons ugerne.

 

Ovenstående er alle vigtige ting at være enige om i gruppen, og samtidig også ting som har stor indflydelse på den endelige pris. Og husk altid, at pris og kvalitet selvfølgelig hænger sammen, så det er vigtigt at afstemme gruppens forventninger.

 

 Book skiferien hos OnlineSki.dk

Mange tror at der kan være meget at spare, hvis man er en stor gruppe og booker direkte på destinationen. Det kan der muligvis også i nogle tilfælde, men booker man hos OnlineSki.dk vil man være godt stillet og sikret på flere måder.

Først og fremmest er vi medlem af Rejsegarantifonden. Det vil sige at man er dækket, hvis rejsebureauet mod forventing, skulle gå konkurs. Den sikkerhed har man ikke, hvis der bestilles direkte på destinationen eller hos selskaber som ikke er dækket af Rejsegarantifonden.

Derudover bestræber vi os altid på at være de billigste - også billigere end at booke direkte på destinationen. Så inden man booker, så spørg endelig hos os. Vi vil med glæde hjælpe og give jer den bedst mulige pris, på netop jeres ønsker og behov til en skiferie.

 

 

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser.
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri!

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail.
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Se Danmarks bedste åbningstider her.

 

 

LÆS MERE ->

Hvad siger vores kunder?

"Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt.
TAK OnlineSki.dk"

*****
Jens Nielsen
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki