Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Skiferie i Rauris

Pistefakta
15 km
13 km
5 km
2200 m (Top) 947 m (By)
Destinationsfakta
Byens højde:
947 m
Højeste skiløb:
2200 m
Længste nedkørsel:
7 km
Total pistelængde:
33 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
11
Kabinelifte:
2
Stolelifte:
1
T-lifter:
4
tallerkenlifte:
4
Liftkap. pr. time:
9000

Rigtig godt skiområde med varierede pister for hele familienRauris er et populært rejsemål for skiferie gæster, perfekt for familier med både små og større børn.

Rauris er en lille ferieperle, som er beliggende i den smukke og fredede Raurisertal. Rauris er en tidligere guldgraverby, men i dag lever byen stort set kun af turisme. Her findes gode muligheder for skiløb for alle niveauer, og der er dessuden gode muligheder for off-piste skiløb også. Derudover findes Østrigs vel nok klart bedste begynderbakke også i Rauris.
Den tidligere verdensmester Ulli Maier kommer i øvrigt fra Rauris, og der afholdes hvert år et stort mindeløb til ære for Ulli Maier.


Der findes en 2 km lang kælkebaner, og den er også åbent i dagtimerne. Kælketure efter kl 19 er dog ikke inkluderet i liftkortet. Derudover er der også mulighed for hestekaneture eller fakkelvandring. Er man til afterskiing er "Heimalm" helt sikkert et besøg værd. Her er der en 20 m lang, opvarmet bar og lækre drinks. Også i baren "Maislaualm" ved dalstationen Hochalmbahn hersker der god og hyggelig afterskiing-stemning. Natteravne kan feste videre i "Rauriser Stadl" til den lyse morgen. Vil man hellere have en rolig aften med lækker mad, så er der naturligvis også masser af bjergrestauranter, barer og "Alm"-værtshuse.


Beliggenhed
Rauris ligger i den flotte Raurisertal, som ligger placeret på vejen mellem Bad Gastein og Zell am See.

 

Populære hoteller i Rauris

Carpe Solem Rauris, Rauris

Halvpension kan tilkøbes
  • Lige ved liften
  • Helt nyt resort
  • For hele familien
Prisen inkluderer:
  • Ophold
  • Liftkort
  • Skileje
  • BILLIGERE hvis du har egne ski !!
  • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki