Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Skiferie i Rauris

Pistefakta
15 km
13 km
5 km
2200 m (Top) 947 m (By)
Destinationsfakta
Byens højde:
947 m
Højeste skiløb:
2200 m
Længste nedkørsel:
7 km
Total pistelængde:
33 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
11
Kabinelifte:
2
Stolelifte:
1
T-lifter:
4
tallerkenlifte:
4
Liftkap. pr. time:
9000

Rigtig godt skiområde med varierede pister for hele familienRauris er et populært rejsemål for skiferie gæster, perfekt for familier med både små og større børn.

Rauris er en lille ferieperle, som er beliggende i den smukke og fredede Raurisertal. Rauris er en tidligere guldgraverby, men i dag lever byen stort set kun af turisme. Her findes gode muligheder for skiløb for alle niveauer, og der er dessuden gode muligheder for off-piste skiløb også. Derudover findes Østrigs vel nok klart bedste begynderbakke også i Rauris.
Den tidligere verdensmester Ulli Maier kommer i øvrigt fra Rauris, og der afholdes hvert år et stort mindeløb til ære for Ulli Maier.


Der findes en 2 km lang kælkebaner, og den er også åbent i dagtimerne. Kælketure efter kl 19 er dog ikke inkluderet i liftkortet. Derudover er der også mulighed for hestekaneture eller fakkelvandring. Er man til afterskiing er "Heimalm" helt sikkert et besøg værd. Her er der en 20 m lang, opvarmet bar og lækre drinks. Også i baren "Maislaualm" ved dalstationen Hochalmbahn hersker der god og hyggelig afterskiing-stemning. Natteravne kan feste videre i "Rauriser Stadl" til den lyse morgen. Vil man hellere have en rolig aften med lækker mad, så er der naturligvis også masser af bjergrestauranter, barer og "Alm"-værtshuse.


Beliggenhed
Rauris ligger i den flotte Raurisertal, som ligger placeret på vejen mellem Bad Gastein og Zell am See.

 

Skieffektivitet
Rauris er en lille perle i de østrigske Alper i rolige omgivelser, som er et besøg værd for familier med børn i alle aldre.
Skiområdet henvender sig til både begyndere og øvede skiløbere. I Rauris ligger faktisk Østrigs bedste begynderbakke.
Området er meget overskueligt og man kan nemt komme omkring med det gode liftsystem – og med den nye gondol fra 2017, er liftsystemet nu på et meget højt niveau.
Pisterne er gode og velpræparerede, hvor alle kan være med. Er man meget øvet og mere til offpiste, er der også rig mulighed for gode offpiste oplevelser.

Skiløb op til 2200 meter
I Rauris har man skiløb i op til 2200 meters højde, hvilket gør skiområdet meget snesikkert.
Omkrig halvdelen af pisterne er blå og byen ligger i 947 meter, så der er masser af højdemeter og den længste nedfart er 7 km.​​​​​​​

 

Prisniveau
I Rauris får man rigtig meget for rigtig få penge. På vores helt nye resort får du både ski in/out, kæmpe stor wellnesafdeling med forskellige saunatyper, dambade, swimmingpool og børnepool til næsten ingen penge sammenlignet med andre destinationer. Det kan ikke findes billigere!

Indkøb
I Rauris er der gode handlemuligheder med blandt andet Spar og Billa butikker centralt placeret i byen.   

Afstand fra DK
Det er nemt at køre til Rauris med motorvej og flad landevej det sidste stykke. Der er ca. 1170 km fra Danmark til Rauris. 

 

Cannot bind source type Lecoati.LeBlender.Extension.Models.LeBlenderModel to model type STG.Library.WeatherForecast.Models.WeatherStation.

Populære hoteller i Rauris

Carpe Solem Rauris, Rauris

Ingen pension
  • Lige ved liften
  • Helt nyt resort
  • For hele familien
Prisen inkluderer:
  • Ophold
  • Liftkort
  • Skileje
  • BILLIGERE hvis du har egne ski !!
  • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki