Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Skiferie i Rauris

Pistefakta
15 km
13 km
5 km
2200 m (Top) 947 m (By)
Destinationsfakta
Byens højde:
947 m
Højeste skiløb:
2200 m
Længste nedkørsel:
7 km
Total pistelængde:
33 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
11
Kabinelifte:
2
Stolelifte:
1
T-lifter:
4
tallerkenlifte:
4
Liftkap. pr. time:
9000

Lad Rauris være din næste skiferiedestination

Besøg Rauris i Østrig næste gang du skal på skiferie, og oplev det fantastiske skiområde med varierede pister for hele familien. Her er der noget for enhver, da du finder både blå, røde og sorte pister, som du kan udforske. Rauris byder på solrige og rolige omgivelser med plads til skiløbere i alle niveauer, og derfor er området især ideelt for børnefamilier. 

Når du ikke har skiene på, så har Rauris i høj grad også noget at byde på. Her er der nemlig gode muligheder for afterski, hvis du besøger byens restauranter eller barer i slutningen af dagen. Du kan også prøve den to kilometer lange kælkebakke, tage på fakkelvandring eller hestekanetur. Rauris har noget for enhver smag. 

Oplev Rauris med ski under fødderne

Rauris ligger i den flotte Raurisertal i de østrigske alper, som ligger placeret på vejen mellem Bad Gastein og Zell am See. Byen er et populært rejsemål for skiferiegæster, da det er en lille ferieperle, som er beliggende i den smukke og fredede Raurisertal. Rauris er en tidligere guldgraverby, men i dag lever byen stort set kun af turisme. 

Skiområdet henvender sig til både begyndere og øvede skiløbere, så her er der plads til alle. I Rauris ligger faktisk Østrigs bedste begynderbakke, hvor du kan starte trygt ud, hvis du aldrig har stået på ski før. 

Derfor er byen også perfekt for familier med både små og større børn, da alle typer skiløbere vil have glæde af området. Her findes gode muligheder for skiløb for alle niveauer, og der er desuden gode muligheder for offpiste skiløb også, hvis du har brug for en udfordring.  

Byen ligger i omkring 950 meters højde. Det betyder, at der er masser af højdemeter, og den længste nedfart er hele syv kilometer. Når du er på skiferie her, så kan du opleve skiløb i op til 2200 meters højde, hvilket gør skiområdet meget snesikkert. Her er der altså ikke grund til at bekymre sig for kedelige pister. 

Området i Rauris er meget overskueligt, og du kan nemt komme omkring med det gode liftsystem, som er på et meget højt niveau. Derudover er pisterne er gode og velpræparerede, så alle kan være med. Er du meget øvet, og foretrækker i højere grad offpiste, så er der også rig mulighed for gode oplevelser i puddersneen.

Oplev Rauris i børnehøjde

Rauris er i høj grad også får de yngste familiemedlemmer. Området er nemlig særdeles børnevenligt. Det gælder både skiløbet samt hotellerne i byen. I Rauris kan børnene boltre sig på de blå pister, hvor der er god plads til, at de kan køre uforstyrret og føle sig trygge - og til at du kan føle dig tryg som forældre. 

Desuden har byen en to kilometer lang kælkebane, og den er også åbent i dagtimerne. Kælketure efter klokken 19 er dog ikke inkluderet i liftkortet. Derudover er der også mulighed for hestekaneture eller fakkelvandring, som i den grad er værd at overveje.

Rauris for voksne

Er du til afterskiing? Så er "Heimalm" helt sikkert et besøg værd. Her er der en 20 meter lang, opvarmet bar med lækre drinks. Også i baren "Maislaualm" ved dalstationen Hochalmbahn hersker der god og hyggelig afterskiing-stemning. Natteravne kan feste videre i "Rauriser Stadl" til den lyse morgen. Vil man hellere have en rolig aften med lækker mad, så er der naturligvis også masser af bjergrestauranter, barer og "Alm"-værtshuse.

Se de hyggelige og billige hoteller i Rauris

Skal du finde overnatning i Rauris? Lad OnlineSki hjælpe dig, når du skal på skiferie. Vi har nemlig både hoteller og lejligheder med gode faciliteter, som du kan vælge mellem. Vil I eksempelvis gerne bo flere mennesker sammen? Vil du gerne bo lige ved liften? Eller ønsker du at have adgang til en swimmingpool, når du kommer hjem efter en lang dag på ski? Og leder du efter et børnevenligt hotel, hvor der blandt andet er legemuligheder for de yngste? Alt dette kan vi hjælpe dig med hos OnlineSki. 

Kom på skiskole i Rauris

Skal dine børn på skiskole, eller vil du gerne selv have genopfrisket teknikkerne? I Rauris har du mulighed for at komme på skiskole, så dig eller dine børn kan få den bedste start på skiferien. 

Du kan både booke gruppeundervisning for børn og voksne, men der er også mulighed for at få en privat skilærer, så du kan få intens undervisning. Med et par dage på skiskole kan du hurtigt blive fortrolig med pisterne i Rauris. 

Lej dine ski i Rauris

Har du ikke dine egne ski? Børnene ikke fået deres egne ski endnu? Eller synes du bare, det er nemmere at leje skiudstyr på stedet? Du kan leje ski i Rauris til hele familien. Faktisk kan du få udstyr til børn helt ned til tre år. Lejen indebærer ski, stave og støvler, og så behøver du ikke at tænke på andet end at have en skøn skiferie. 

 

Læs mereMinimér

 

 

Cannot bind source type Lecoati.LeBlender.Extension.Models.LeBlenderModel to model type STG.Library.WeatherForecast.Models.WeatherStation.

 

 

Populære hoteller i Rauris

Carpe Solem Rauris, Rauris

Ingen pension
  • Lige ved liften
  • Helt nyt resort
  • For hele familien
Prisen inkluderer:
  • Ophold
  • Liftkort
  • Skileje
  • BILLIGERE hvis du har egne ski !!
  • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki