Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Rejser til Rauris, Østrig Østrig

Rauris hotel

Leder du efter et hyggeligt og billigt overnatningssted i Rauris i Østrig? Hos OnlineSki kan du finde hotelværelser eller ferielejligheder til lave priser, så du ikke behøver at springe budgettet, når du tager på skiferie. Vi kan tilbyde skønne hoteller, hvor kvaliteten stadig er i top, selvom prisen er i bund. 

Hav tålmodighed, vi søger i hele vores database efter de bedste rejser til dig....

Vi er der næsten – bare et øjeblik mere...

{{traveldate.date | date:'dd'}}
{{traveldate.date | date:"MMM"}}
{{traveldate.date | date:"EEE"}}
Uge {{traveldate.week_no}}

Rejseinfo

{{hotellist.departuredate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.departureduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.departureduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodedeparture}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodedeparture}})
{{hotellist.returndate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.returnduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.returnduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodereturn}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodereturn}})

Hoteller ikke i din filtrering

Udsolgte i den angivne periode

Udsolgt i din valgte søgning. Prøv at rette transportform eller antal rejsende.

Ikke tilgængelig i den angivne periode

Der er desværre ingen ledige muligheder ud fra dine søgekriterier. Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige skiferie, så kontakt os herunder.

Skal vi hjælpe dig?

Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: Antal personer, Antal skidage, Rejseuge, Hvor I vil hen osv.

Når rejsen overstiger 10 personer, bedes du ringe til os på 97 32 44 40 eller udfylde nedenstående informationer, så vi kan lave det bedste tilbud til dig.

Skal vi hjælpe dig?

Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: Antal personer, Antal skidage, Rejseuge, Hvor I vil hen osv.

Find billige hoteller i Rauris

Lad OnlineSki hjælpe dig med at finde overnatning i Rauris, når du skal på skiferie. Vi har både hoteller og lejligheder med gode faciliteter, som du kan booke. Vil du gerne bo lige ved liften? Skal I bo mange mennesker sammen? Eller vil du gerne have adgang til en swimmingpool, når du kommer hjem efter en lang dag i sneen? Og leder du efter et børnevenligt hotel, hvor der eksempelvis er legemuligheder for de mindste? Alt dette og meget mere kan vi hjælpe dig med hos OnlineSki. 

Oplev Rauris’ fantastiske skiløb

Rauris ligger i de østrigske alper, som er placeret på vejen mellem Bad Gastein og Zell am See. Området er et populært rejsemål for skiferiegæster, og du vil opleve en lille, skøn ferieperle, som ligger utroligt smukt. Rauris er en tidligere guldgraverby, men i dag lever byen stort set kun af turisme. 

Skiområdet henvender sig både til begyndere og erfarne skiløbere. Derfor er det altså et utroligt alsidigt område. I Rauris ligger faktisk Østrigs bedste begynderbakke, så hvis du er ny på ski, så er dette stedet for dig. 

Der er dog også både røde og sorte pister, som du kan boltre dig på, hvis du er mere erfaren på ski. Der er desuden gode muligheder for offpiste skiløb også, så hvis du har stået på ski mange gange før, så kan du sagtens finde udfordringer i Rauris. 

97 32 44 40 Min billet
OnlineSki