Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Rejseformer

Hos OnlineSki.dk har du mulighed for at komme på skiferie, som du ønsker det. Vi har samlet en lang række forskellige rejseformer her nedenfor. Mon ikke der er en skirejse, der netop matcher dine ønsker og ønsker?

Kom på skiferie til Østrig eller Tyskland og vælg mellem 10 forskellige destinationer, og naturligvis til Danmarks skarpeste priser.

 

Familie skiferie - hygge med de bedste !

Tag på billig skiferie med familien

Hos OnlineSki.dk tilbyder vi et stort udvalg af skiferier til hele familien. Om skiferien skal gå til børnevenlige destinationer, være med dansk skiskole og samtidig byde på massevis af udfordringer for de voksne, er helt op til dig. Få det samlede overblik over destinationerne her.

Læs mere her ->

Skiferie uge 7 - hygge med de bedste !

Tag på billig skiferie i børnenes vinterferie

Tag på en aktiv vinterferie med hele familien. Pak bilen eller rejsekufferterne og tak på en billig skiferie i uge 7 med OnlineSki.dk. Du får et samlet overblik over OnlineSki.dk's udvalg af skiferier i uge 7 her.  

Læs mere her ->

Hold nytårsaften i Alperne...

Hold nytårsaften i Alperne

Vil du gerne fejre nytår med maner? Oplev nytårsraketternes funklende lys og blomstrende buketter udfolde sig over Alperne med enten din familie, venner eller din bedre halvdel.

Læs mere her ->

Rejs på skiferie på kun 90 min - Flyv direkte til Salzburg fra Billund eller Kastrup

På udkig efter skiferie med fly?

Vil du gerne hurtigst muligt have ski under fødderne og kridhvidt snelandskab? Her finder du et samlet overblik over OnlineSki.dk's skirejser med fly.

Læs mere her ->

Kør-selv skiferie. Fleksibelt og tager "kun" ca. 10 timer fra grænsen.

Danmarks billigste kør-selv skiferier

Der er mange fordele ved selv at køre på skiferien. Ferien starter allerede når man sætter sig ind i bilen, og man har mulighed for at køre til forskellige områder på destinationen. Du får det samlede overblik over OnlineSki.dk's kør-selv skiferier her.

Læs mere her ->

Skiferie med børnene? OnlineSki.dk har mange børnevenlige rejsemål og naturligvis med dansk skiskole

OnlineSki.dk har specialiseret sig i rejsemål, hvor de små kan være med.

Hos OnlineSki.dk er det vigtigt, at hele familien får en fantastisk skiferie. Vi har her samlet et overblik over alle destinationerne, hvor de små kan være med, også med dansk skiskole.

Læs mere her ->

Skiferie med dansk skiskole. Vi tilbyder dansk skiskole på 4 populære destinationer

Skiferier med dansk skiskole.

Er det første gang at du skal prøve kræfter med at stå på ski? Eller er det børnenes første skiferie? En skiferie med dansk skiskole er det perfekte valg for dig, eller familien der gerne vil prøve kræfter med ski på en sjov måde, hvor i hver dag vil prøve nye udfordringer.

Læs mere her ->

Jul i Alperne er en fantastisk jul med hyggelig stemning

Hold jul med familien i Alperne.

Tag på juleferie i Alperne sammen med familien og nyd den fantastiske og afslappede alpestemning. Det er ganske særligt at holde jul, og hvorfor ikke holde jul med snegaranti og julehygge? Se det store udvalg her.

Læs mer her ->

En kør-selv skiferie er den billigste rejseform og samtidig giver det jer frihed i Østrig

En kør-selv skiferie til Østrig har hele pakken.

En skiferie til Østrig har det hele. Det gælder uanset om man skal afsted med familien, venner eller en du holder af. Når du vælger at tage på kør-selv skiferie giver det jer frihed. Oplev andre skiområder eller tag på forskellige dagsture.

Læs mer her ->

Påsken er et ideelt tidspunkt at tage på skiferie.

Hold påskeferie i Alperne.

Kom på skiferie i påsken med OnlineSki.dk. Børnene har helt fri, og du skal kun tage fri i tre dage. Vælg enten at tage på en kør-selv skiferie eller vælg skiferie med fly. Se mulighederne for skiferie i påsken her.

Læs mere her ->

Skiferie inkl. liftkort - du skal ikke bekymre dig om at bestille liftkort

Vælg skiferie inkl. lifkort.

Når du bestiller din skiferie hos OnlineSki.dk, så skal du ikke bekymre dig om at bestille liftkort, så du kan suse op og ned af pisterne. Det giver dig fuld frihed, at du uden tøven kan sætte dig tilrette i liften, igen og igen. Se rejserne hvor liftkort er inkluderet her.

Læs mere her ->

Skiferie med All Inclusive. OnlineSki.dk sørger for alt. Du blot skal tænke på at nyde skiferien

Skiferie, hvor vi sørger for alt forplejning.

En skiferie med all-inclusive giver dig fuld frihed. Tænk ikke på liftkort eller måltider. Det har OnlineSki.dk sørget for. Du skal kun fokusere på at have det sjovt med dem du holder af. Se mere her.

Læs mere her ->

Skiferie med halvpension. Du skal hverken tænke på morgen eller aftensmad. Du skal blot nyde pisterne

Billig skiferie med halv pension

Hos OnlineSki.dk finder du et stort udvalg af hoteller, hvor halv pension er inkluderet i prisen. Hvem gider at tænke på morgenmad eller aftensmad, når man hellere vil ud på pisterne? Du får det samlede overblik her.

Læs mere her ->

Skiferie for begyndere. Hos OnlineSki.dk får du en god oplevelse med at stå på ski for første gang.

Vælg skiferie med skiskole, og få nye udfordringer hver dag.

Er det din første skiferie? Det er vigtigt at vælge det helt rigtige område, så du får den bedste oplevelse med at stå på ski. Hos OnlineSki.dk sørger vi for at du kommer godt i gang. Du får det samlede overblik her.

Læs mere her ->

 

 

97 32 44 40 Min billet