Skal jeres næste grupperejse være en skiferie?

Det kan godt være udfordrende og svært at arrangere en grupperejse, specielt hvis du ikke har prøvet det før. Det kræver en hel del arbejde og koordinering. Og du føler måske et stort ansvar for, at det også lever op til de mange forskellige forventninger, der måtte være. Men det er en god udfordring, og der kan gå sport i at finde den perfekte rejse.

Hos OnlineSki tilbyder vi vores ekspertise, når det kommer til ski og skiferier. Vi er selv helt tossede med at stå på ski, hvorfor vi har en stor viden om emnet. Og det kan komme dig til gode, når du skal planlægge dette års grupperejse. 

Vi kan blandt andet hjælpe med at gennemgå alle kombinationer af datoer, destinationer og indkvartering. Dermed har nemmere mulighed for at have overblik over planlægningen, så du kan sammensætte den bedst mulige skiferie for din gruppe. For selvom du måske er i stand til at klare alle forberedelserne selv, så er det bare lidt mere overskueligt med den rette hjælp.

Lad OnlineSki hjælpe med planlægningen

Vores første råd er helt sikkert, at det er en god idé at starte i god tid. Det kan nemlig godt blive en længere proces, og derfor er det smart, hvis du giver dig selv så god tid som muligt. 

Du skal sørge for, at de inviterede har god tid til at melde sig til. Det sørger nemlig for, at du har et overblik over, hvor mange du skal arrangere skiferie for. Dog siger vores erfaring os, at der tit er nogle, der melder sig til for sent eller falder fra undervejs. Derfor kan det være smart at arbejde med et cirka-antal, indtil du når tæt nok på rejsedatoen, til at bestille rejsen. På den måde sikrer du bedst muligt, at du får booket til den rigtige mængde rejsende.

Når du derefter går i gang med at finde den helt rigtige destination og den rette indkvartering, så tænk over de vigtigste faktorer for din gruppe. Det kan for eksempel være aspekter som:

  • Afstand til liften og/eller pisten. Er det vigtigt at bo lige ved liften, eller er I indstillet på at skulle gå eller med skibussen?
  • Skiområdets størrelse. Hvor meget har I behov for? Hvor stor er spredningen i niveau i jeres gruppe?
  • Kvalitet og standard på indkvarteringen. Går I efter luksus, eller blot et sted at sove?
  • Hvornår vil I afsted? Der er stor prisforskel på høj- og lavsæsons-ugerne, hvorfor jeres budget også spiller en rolle.

Ovenstående er alle vigtige faktorer at være enige om i gruppen, og samtidig også noget som har stor indflydelse på den endelige pris. Og husk altid at pris og kvalitet selvfølgelig hænger sammen, så det er vigtigt at afstemme gruppens forventninger. Derfor er en åben dialog ofte vejen frem – på den måde sikrer du også bedre, at alle deltagere bliver tilfredse med både rejse og pris.

Book skiferien hos OnlineSki

Mange tror, at der kan være meget at spare, hvis I er en stor gruppe og booker direkte på destinationen. I visse tilfælde kan der muligvis også være noget at spare, men booker du hos OnlineSki, vil du være godt stillet og sikret på flere måder. 

Først og fremmest er vi medlem af Rejsegarantifonden. Det vil sige, at du er dækket ind, hvis rejsebureauet mod forventning skulle gå konkurs. Den sikkerhed har du ikke, hvis du bestiller direkte på destinationen eller hos selskaber, som ikke er dækket af Rejsegarantifonden. Der er dermed tale om en rigtig stor fordel, der er med til at sikre, at jeres rejse kommer til at forløbe som planlagt.

Derudover bestræber vi os altid på at være de billigste – også billigere end at booke direkte på destinationen. Så inden du booker, så spørg endelig hos os om vores billige skiferier. Vi vil med glæde hjælpe og give jer den bedst mulige pris på netop jeres ønsker og behov til en skiferie. Og siden vi selv har personlig erfaring på alle vores destinationer, er vi i stand til at guide jer fra start til slut. 

Har du spørgsmål til vores destinationer, muligheden for skiløb for alle niveauer, eller leder du bare efter skarpe skiferie-tilbud? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi kan fortælle mere om de bedste destinationer for festglade grupper samt grupper, der udelukkende har fokus på skiløb. Og dermed kan vi sammen finde frem til netop den rejse, der passer til din gruppes behov.

Skal vi hjælpe dig?

Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: Antal personer, Antal skidage, Rejseuge, Hvor I vil hen osv.

97 32 44 40 Min billet
OnlineSki