Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Find ny rejse

Alpenchalet Reiteralm - Schladming Østrig

Ingen pension
Fakta
Afstande
 • Lift: 200 m
 • Piste: 20 m
 • Skibus: 1500 m
 • Centrum: 5000 m
 • Indkøb: 5000 m
 • Skiudlejning: 3500 m
Faciliteter
 • Internet
 • Spabad
 • Bad / Toilet
 • Parkering
 • Sauna
Destinationsfakta
 • Byens højde: 745 m
 • Højeste skiløb: 2700 m
 • Længste nedkørsel: 8 km
 • Total pistelængde: 230 km
 • Langrend: 435 km
 • Off-piste: Ja

Nye og moderne hytter beliggende ved pisterne i Schladming. I hjertet af Alperne i Dachstein-Tauern-regionen med Ski IN/OUT. I 1.170 meters højde over havet ligger dette enestående feriested. Flere bjælkehytter der hver er på hele 140 kvm, og med fantastisk udsigt til toppen af alperne. Det er et syn der skal opleves! Krystalklar luft og med alt den plads som ungerne kan bruge, til at tumle rundt på i sikre omgivelser.

Hytterne er virkelig flotte og bygget i en rigtig gode materialer. Hytterne har brændeovn, egen sauna og/eller spabad.

Beliggenhed:
Lejligheder ligger ca. 5 km fra Schaldming centrum. Skal man handle lidt ekstra ind anbefaler vi at køre ned i selve Schladming by ca 5 km.

Hytter:

Wellness Chalet til 8-10 personer: (140 kvm)

Indeholder 4 soveværelser med dobbeltsenge (I nogle hytter kan der være køjesenge i ét eller flere værelser) samt 2 sovepladser i opholdsrum.  Der er 2 badeværelser. Meget stor og flot opholdstue med kamin med 2 sovepladser. Komplet køkken med alt hvad med har brug for. Der er ovn i dem alle, dog ingen mikroovn.
Hver hytte har deres egen private sauna og/eller spabad.

Der er et depositum på ca. 500 euro der betales dernede i forbindelse med nøgleudlevering. Refunderes når i afleverer nøglen igen ved afrejse.
Sengelinned samt håndklæder er inkluderet i prisen.

Pension
Opholdet er uden pension. Det er dog muligt at hente morgenbrød, smør, mælk m.m ved hytterne.

Øvrigt:
Gratis adgang til internet. 
Hund ikke tilladt.

Skiområdet:
Schladming er en utrolig hyggelig skisportsby med smuk gågade og mange restauranter. Der er rigtig godt sammenhængende skiløb og mange lange, brede nedfarter, som passer perfekt til familier, venner og kollegaer. I 2013 blev der afholdt VM i aplinski i byen, og derfor er pister, lifter og snekanoner meget moderne, hvilket også betyder, at Schladming er meget snesikkert. Der er desuden rigtig gode muligheder for afterski på pisterne, i gågaden og på ”Tenne”, som er Østrigsk største afterskisted med plads til 3000 personer.

NYHED - Dansk skiskole og NY gondol!

Til vinter 2019/2020 tilbyder vi også dansk skiskole til børn som er nybegyndere. Op til max 10 år. Skiskolen foregår hele sæsonen på toppen af Planai liften. I uge 7 + 8 tilbyder vi også skiskole til nybegyndere børn op til 10 år på børnebakken på Rohrmoos.

Ved Planai liften fra centrum i Schladming kommer det vinteren 2019/20 en ny gondol med plads til 10 personer og så transporttiden mindskes og kapaciteten øges kraftigt.

Se webcams, pistekort og mere info om Schladming her.

Kør selv eller fly til Schladming ?
Schladming egner sig rigtig godt til både kør-selv og flygæster, da det er nemt at køre til og transfer tiden fra Salzburg lufthavn til Wagrain er ca. 50 min. Der er kun 25 km. fra motorvejen ind til Schladming, og dette foregår helt nede i dalen på flad landevej.

Flere pister - prøv andre skiområder:
Vil du gerne opleve en dag på ski i et ”andet skiområde” der er inkluderet i liftkortet, kan vi klart anbefale et besøg til Flachau. Herfra kan I på ski kan komme videre til Wagrain og St. Johann.

Tag en afslappende dag UDEN skiløb i Schladming
: Hvis I trænger til en afslappende dag UDEN ski, har de en rigtig fin svømmehal i Schladming by. Vi kan også anbefale et besøg ud til det helt nye Therme Amade, som ligger i byen Altenmarkt. Dette er en svømmehal med massere af wellness muligheder, og ligger ca. 20 min kørsel fra Schladming.

Turistskat/Kurtax:
I Schladming skal der betales kurtaxe direkte på indkvarteringsstedet. Prisen er ca. 1,50 euro. pr. dag pr. voksen. Børn til og med 14 år er gratis.

NB:
Enkelte værelser kan afvige fra beskrivelsen.

Læs mereMinimér

 

 

⭐⭐⭐⭐

Torsten Rasmussen

Hytten var super lækker. Dog manglede lidt køkkengrej

⭐⭐⭐⭐

Morten Andersen

Hytten var ny og i fin stand. Dog kunne der godt være et par havestole på terrassen. Desuden skrev i der var internet, hvilket ikke var tilfældet. Kunne godt have brugt det nogle dage i forbindelse med arbejde.

⭐⭐⭐⭐⭐

Klaus

Super fed og god beliggenhed midt på pisten

 

 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki