Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Find ny rejse

Alpenrock Lejlighed - Schladming Østrig

Ingen pension
Fakta
Afstande
 • Lift: 100 m
 • Piste: 100 m
 • Skibus: 70 m
 • Centrum: 3000 m
 • Indkøb: 500 m
 • Skiudlejning: 300 m
Faciliteter
 • Internet
 • Skikælder
 • Wellness
 • Dampbad
 • Legerum
 • Bad / Toilet
 • TV
 • Parkering
 • Sauna
Destinationsfakta
 • Byens højde: 869 m
 • Højeste skiløb: 2700 m
 • Længste nedkørsel: 7 km
 • Total pistelængde: 156 km
 • Langrend: 35 km
 • Off-piste: Ja

Meget flotte og moderne lejligheder beliggende meget tæt på pisten ved Rohrmoos i Schladming. Området ved Rohrmoos er børnevenligt og stadig sammenhængende med resten af skiområdet og de 150 km pister. Lejlighederne ligger i flotte omgivelser og man har ca. 3 km ind til selve Schladming by. Lejlighederne er lavet i elegant og moderne stil. Til lejlighederne hører der et 430 m2 stort wellnessområde med gratis adgang til sauna og dampbad. Mod betaling er det også muligt at bestille massage og ansigtsbehandlinger. Til børnene er der et super godt legerum med bordtennis, bordfodbold og legetøj til de mindste. I Schadming by kan man også købe adgang til byens offentlige svømmehal. I området ved Rohrmoos er der mange hoteller og restauranter med mulighed for at spise eller nyde en øl til afterski på deres store flotte terrasser.  

Beliggenhed:
Lejlighederne ligger meget tæt på pisten i Rohrmoos, der forbinder resten af området i Schladming. Man har ca. 3 km ned til selve byen, hvor man i dagtimerne kan tage skibussen frem og tilbage.

Lejligheder:
Virkelig flotte og velindrettede lejligheder i moderne stil med god plads. Alle lejligheder har veludstyret køkken med ovn, køleskal med fryser, kaffemaskine, opvaskemaskine og rigeligt med service. Der er stue med sofagruppe og tv, samt bad og toilet. Alle lejligheder har egen balkon eller terrasse med udsigt.

OnlineSki tilbyder følgende lejligheder:   

TYPE 1 (Rock me) 2 - 4 personer: Ca. 50 - 60 m2 med et separat soverum. Soverummet er med en dobbeltseng og så er der mulighed for opredning til 2 personer på sovesofa i stuen. Køkken og stue kombineret med sofa og tv. Badeværelset har badekar og toilettet er adskilt i eget rum fra selve badeværelset. Til lejligheden hører der 1 gratis parkeringsplads ved huset.

TYPE 2 (Rock circus) 2 - 6 personer: Ca. 60 m2 med 2 separate soverum. I det ene soverum er der en dobbeltseng og i det andet er der en dobbeltsovesofa. Derudover er der mulighed for opredning til 2 personer på sovesofa i stuen. Lejligheden har adskilt toilet og badeværelse. Badeværelset har badekar. Der er et fint køkken med hyggelig spisekrog, ovn, opvaskemaskine og service. Lejlighederne ligger på 1. sal og man har derfor direkte udgang til balkon eller terrasse. Til lejligheden hører 1 gratis parkeringsplads.


TYPE 3 (Rock well) 2 - 6 personer: Ca. 70 m2 med 2 separate soverum. Et soverum med en dobbeltseng og et soverum med en dobbeltsovesofa. Derudover er der mulighed for opredning til 2 personer på sovesofa i stuen. Køkken og stue kombineret med sofagruppe og tv. Badeværelset har buser og badekar. Toilet er adskilt fra badeværelset i eget rum. Lejligheden har balkon eller terrasse med udsigt. Til lejligheden hører der 1 gratis parkeringsplads ved huset.


TYPE 5 (Rock on) 4 - 8 personer: Ca. 110 m2 med 3 separate soverum. De 3 soverum har hver en dobbeltseng og så er der mulighed for opredning til 2 personer på sovesofa i stuen. Fra alle 3 soveværelser er der direkte udgang til terrasse og have. Lejligheden har 2 badeværelser hvor det ene badeværelse er med badekar. I det ene badeværelse er toilet adskilt fra selve badeværelset. Køkken og stue er kombineret med spiseplads og sofagruppe med tv. Til lejligheden hører der 2 gratis parkeringspladser ved huset.

Sengelinned samt håndklæder skal IKKE medbringes.

Internet:
Gratis trådløst internet i alle lejligheder.

Pension:
Opholdet er uden pension.

Faciliteter:
430 m2 stor wellnessafdeling med sauna, dampbad og afslapning, samt mulighed for tilkøb af massage og ansigtsbehandling. Der er legerum med bordfodbold, bordtennis, samt legetøj til de mindste. 

Øvrigt:

Gratis parkering ved huset.
Hund ikke tilladt.

Turistskat/Kurtaxe:
I Schladming skal der betales kurtaxe (turistskat) - DETTE er dog betalt via OnlineSki hjemmefra og udgør ca. 65 kr. pr. voksen.

Skiområdet:
Schladming er en utrolig hyggelig skisportsby med smuk gågade og mange restauranter. Der er rigtig godt sammenhængende skiløb og mange lange, brede nedfarter, som passer perfekt til familier, venner og kollegaer. I 2013 blev der afholdt VM i aplinski i byen, og derfor er pister, lifter og snekanoner meget moderne, hvilket også betyder, at Schladming er meget snesikkert. Der er desuden rigtig gode muligheder for afterski på pisterne, i gågaden og på ”Tenne”, som er Østrigsk største afterskisted med plads til 3000 personer.

NYHED - Dansk skiskole og NY gondol!

Til vinter 2019/2020 tilbyder vi også dansk skiskole til børn som er nybegyndere. Op til max 10 år. Skiskolen foregår hele sæsonen på toppen af Planai liften. I uge 7 + 8 tilbyder vi også skiskole til nybegyndere børn op til 10 år på børnebakken på Rohrmoos.

Ved Planai liften fra centrum i Schladming kommer det vinteren 2019/20 en ny gondol med plads til 10 personer og så transporttiden mindskes og kapaciteten øges kraftigt.

Se webcams, pistekort og mere info om Schladming her.

Kør selv eller fly til Schladming ?
Schladming egner sig rigtig godt til både kør-selv og flygæster, da det er nemt at køre til og transfer tiden fra Salzburg lufthavn til Wagrain er ca. 50 min. Der er kun 25 km. fra motorvejen ind til Schladming, og dette foregår helt nede i dalen på flad landevej.

Flere pister - prøv andre skiområder:
Vil du gerne opleve en dag på ski i et ”andet skiområde” der er inkluderet i liftkortet, kan vi klart anbefale et besøg til Flachau. Herfra kan I på ski kan komme videre til Wagrain og St. Johann.

Tag en afslappende dag UDEN skiløb i Schladming
: Hvis I trænger til en afslappende dag UDEN ski, har de en rigtig fin svømmehal i Schladming by. Vi kan også anbefale et besøg ud til det helt nye Therme Amade, som ligger i byen Altenmarkt. Dette er en svømmehal med massere af wellness muligheder, og ligger ca. 20 min kørsel fra Schladming.

Turistskat/Kurtax:
I Schladming skal der betales kurtaxe direkte på indkvarteringsstedet. Prisen er ca. 1,50 euro. pr. dag pr. voksen. Børn til og med 14 år er gratis.

NB:
Enkelte værelser kan afvige fra beskrivelsen.

Læs mereMinimér

 

 

 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki