Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Find ny rejse

Centro Lejligheder - Schladming Østrig

Ingen pension
Fakta
Afstande
 • Lift: 500 m
 • Piste: 500 m
 • Skibus: 20 m
 • Centrum: 10 m
 • Indkøb: 500 m
 • Skiudlejning: 450 m
Faciliteter
 • Internet
 • Skikælder
 • Parkering
Destinationsfakta
 • Byens højde: 869 m
 • Højeste skiløb: 2700 m
 • Længste nedkørsel: 7 km
 • Total pistelængde: 156 km
 • Langrend: 35 km
 • Off-piste: Ja
Som navnet også siger, så ligger disse moderne og flotte lejligheder centralt placeret i Schladming by. Fra lejlighederne har man ganske kort afstand til Planai liften, samt talrige supermarkeder, restauranter, cafeer og lækre butikker. I byen er der svømmehal og flere andre aktiviteter udover et fantastisk skiløb.
I Schladming har udover disse ting en enestående mulighed for at komme på afterski. I byen er der flere mindre og hyggelige barer, hvor man sagtens kan komme hele familien. Derudover skal det kæmpestore afterskisted Tenne også nævnes, som ligger placeret direkte ved Planai liften og dermed kun 500 m fra lejlighederne.    


Beliggenhed:
Lejlighederne ligger kun 500 m fra hovedliften Planai og super centralt i byen. Fra lejlighederne har du alt i gå-afstand.

Lejligheder:
Meget flotte lejligheder der er moderne og lyst indrettet. Her føler man sig virkelig godt tilpas og her er alt, hvad man har behov for til at gøre skiferien ekstra bekvem og hyggelig.

OnlineSki tilbyder følgende lejligheder:   

CENTRO TOP 8 2 - 4 Personer: Ca. 56 m2 med et separat soverum. Et soverum med en dobbeltseng og en køjeseng i samme rum. Køjeseng er kun egnet til børn. Der findes i lejligheden et entre-område, hvor der også findes en dobbeltsovesofa med plads til 2 personer. Det betyder man kan opdeles i 2 rum. 
I lejligheden er der et badeværelse og et toilet, som er opdelt.
Køkkenet er top udstyret med komfur, ovn, opvaskemaskine, kaffemaskine og fryser.
Fra den sydvendte balkon kan man sidde og nyde udsigten til Planai.
Sengelinned samt håndklæder skal IKKE medbringes.


Internet:
Gratis trådløst internet i alle lejligheder.

Pension:
Opholdet er uden pension.

Faciliteter:
Der er en gratis parkeringsplads til hver lejlighed.  

Turistskat/Kurtaxe:
I Schladming skal der betales kurtaxe (turistskat). Prisen er ca. 1,50 euro. pr. dag pr. voksen. Børn til og med 14 år er gratis.

Skiområdet:
Schladming er en utrolig hyggelig skisportsby med smuk gågade og mange restauranter. Der er rigtig godt sammenhængende skiløb og mange lange, brede nedfarter, som passer perfekt til familier, venner og kollegaer. I 2013 blev der afholdt VM i aplinski i byen, og derfor er pister, lifter og snekanoner meget moderne, hvilket også betyder, at Schladming er meget snesikkert. Der er desuden rigtig gode muligheder for afterski på pisterne, i gågaden og på ”Tenne”, som er Østrigsk største afterskisted med plads til 3000 personer.

NYHED - Dansk skiskole og NY gondol!

Til vinter 2019/2020 tilbyder vi også dansk skiskole til børn som er nybegyndere. Op til max 10 år. Skiskolen foregår hele sæsonen på toppen af Planai liften. I uge 7 + 8 tilbyder vi også skiskole til nybegyndere børn op til 10 år på børnebakken på Rohrmoos.

Ved Planai liften fra centrum i Schladming kommer det vinteren 2019/20 en ny gondol med plads til 10 personer og så transporttiden mindskes og kapaciteten øges kraftigt.

Se webcams, pistekort og mere info om Schladming her.

Kør selv eller fly til Schladming ?
Schladming egner sig rigtig godt til både kør-selv og flygæster, da det er nemt at køre til og transfer tiden fra Salzburg lufthavn til Wagrain er ca. 50 min. Der er kun 25 km. fra motorvejen ind til Schladming, og dette foregår helt nede i dalen på flad landevej.

Flere pister - prøv andre skiområder:
Vil du gerne opleve en dag på ski i et ”andet skiområde” der er inkluderet i liftkortet, kan vi klart anbefale et besøg til Flachau. Herfra kan I på ski kan komme videre til Wagrain og St. Johann.

Tag en afslappende dag UDEN skiløb i Schladming
: Hvis I trænger til en afslappende dag UDEN ski, har de en rigtig fin svømmehal i Schladming by. Vi kan også anbefale et besøg ud til det helt nye Therme Amade, som ligger i byen Altenmarkt. Dette er en svømmehal med massere af wellness muligheder, og ligger ca. 20 min kørsel fra Schladming.

Turistskat/Kurtax:
I Schladming skal der betales kurtaxe direkte på indkvarteringsstedet. Prisen er ca. 1,50 euro. pr. dag pr. voksen. Børn til og med 14 år er gratis.

NB:
Enkelte værelser kan afvige fra beskrivelsen.

 

 

 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet