Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Find ny rejse

Crystal Lejligheder - Schladming Østrig

Ingen pension
Fakta
Afstande
 • Lift: 500 m
 • Piste: 500 m
 • Skibus: 10 m
 • Centrum: 50 m
 • Indkøb: 50 m
 • Skiudlejning: 450 m
Faciliteter
 • Internet
 • Skikælder
 • Bad / Toilet
 • Parkering
Destinationsfakta
 • Byens højde: 745 m
 • Højeste skiløb: 2700 m
 • Længste nedkørsel: 8 km
 • Total pistelængde: 230 km
 • Langrend: 435 km
 • Off-piste: Ja

Hold bilfri skiferie i disse super lækre lejligheder med central beliggenhed i Schladming by. Der er fra huset kun 500 m til hovedliften Planai og få hundrede meter til samtlige faciliteter, der findes i byen som cafeer, restauranter, butikker, supermarkeder, svømmehal og afterski. Skibussen holder lige udenfor huset, så vil man ikke gå de 500 meter eller ønsker at starte ud ved en anden lift, er det super nemt at komme rundt med den gratis skibus, så længe man har et gyldigt liftkort. Hver morgen vågner man op til duften af nybagt brød fra bageriet, der ligger lige på den anden side af gaden.

Beliggenhed:
Meget central beliggenhed med skibus lige ved døren og kun 500 meter til nærmeste lift. Indkøb, afterski og restauranter er alt sammen i gåafstand fra huset. 

Lejligheder:
Meget moderne og stilfuldt indrettede lejligheder. De er meget lyse og fremstår yderst indbydende med de store vinduespartier, der giver masser af lys. Lejlighederne er godt udstyret og her er alt, hvad man skal bruge på ferien, hvis man også selv ønsker at lave mad. 
Onlineski tilbyder følgende lejligheder:
 
CRYSTAL TOP 4, 2-8 personer: Ca. 101 m2 med 2 separate soverum. Hvert soverum har en dobbeltseng og i det ene soverum er der udover en dobbeltseng også en køjeseng. Derudover er der i stuen en sovesofa med plads til 2 personer. Lejligheden har et meget stort køkken, der er kombineret med stuen. Her er fin spiseplads og i stuen er der sofagruppe med tv. Køkkenet er udstyret med ovn, kogeplader, mikroovn, opvaskemaskine. kaffemaskine og service.
Der findes 2 badeværelser med 2 toiletter.
Stor sydvendt terrasse der er møbleret.

CRYSTAL TOP 5A, 2-4 personer:
Ca. 30 m2 med et separat soverum med en dobbeltseng, samt mulighed for en opredning til 2 personer på sovesofa i stuen. I stuen er der sofagruppe og et fint køkken med opvaskemaskine, ovn, kaffemaskine, køleskab, fryser, mikroovn og service.
Lejligheden har et badeværelse og et toilet.
Lejligheden har balkon.


CRYSTAL TOP 6, 4-6 personer:
Ca. 70 m2 med 2 separate soverume med en dobbeltseng, samt mulighed for en opredning til 2 personer på sovesofa i stuen. I stuen er der sofagruppe og et fint køkken med opvaskemaskine, ovn, kaffemaskine, køleskab, fryser, mikroovn og service.
Lejligheden har et badeværelse med toilet samt et ekstra toilet.
Lejligheden har balkon.


Sengelinned samt håndklæder skal IKKE medbringes.

Faciliteter:
Gratis trådløst internet.

Pension:
Opholdet er uden pension.

Øvrigt:

Skikælder med støvletørre.
1 gratis parkeringsplads pr. lejlighed.
Hund er tilladt. Skal bestilles hjemmefra og koster ca. 10 euro pr. dag.

Turistskat/Kurtaxe:
I Schladming skal der betales kurtaxe (turistskat). Prisen er ca. 1,50 euro pr voksen. Børn til og med 14 år er gratis.

NB:
Enkelte lejligheder kan afvige fra beskrivelsen.

Skiområdet:
Schladming er en utrolig hyggelig skisportsby med smuk gågade og mange restauranter. Der er rigtig godt sammenhængende skiløb og mange lange, brede nedfarter, som passer perfekt til familier, venner og kollegaer. I 2013 blev der afholdt VM i aplinski i byen, og derfor er pister, lifter og snekanoner meget moderne, hvilket også betyder, at Schladming er meget snesikkert. Der er desuden rigtig gode muligheder for afterski på pisterne, i gågaden og på ”Tenne”, som er Østrigsk største afterskisted med plads til 3000 personer.

NYHED - Dansk skiskole og NY gondol!

Til vinter 2019/2020 tilbyder vi også dansk skiskole til børn som er nybegyndere. Op til max 10 år. Skiskolen foregår hele sæsonen på toppen af Planai liften. I uge 7 + 8 tilbyder vi også skiskole til nybegyndere børn op til 10 år på børnebakken på Rohrmoos.

Ved Planai liften fra centrum i Schladming kommer det vinteren 2019/20 en ny gondol med plads til 10 personer og så transporttiden mindskes og kapaciteten øges kraftigt.

Se webcams, pistekort og mere info om Schladming her.

Kør selv eller fly til Schladming ?
Schladming egner sig rigtig godt til både kør-selv og flygæster, da det er nemt at køre til og transfer tiden fra Salzburg lufthavn til Wagrain er ca. 50 min. Der er kun 25 km. fra motorvejen ind til Schladming, og dette foregår helt nede i dalen på flad landevej.

Flere pister - prøv andre skiområder:
Vil du gerne opleve en dag på ski i et ”andet skiområde” der er inkluderet i liftkortet, kan vi klart anbefale et besøg til Flachau. Herfra kan I på ski kan komme videre til Wagrain og St. Johann.

Tag en afslappende dag UDEN skiløb i Schladming
: Hvis I trænger til en afslappende dag UDEN ski, har de en rigtig fin svømmehal i Schladming by. Vi kan også anbefale et besøg ud til det helt nye Therme Amade, som ligger i byen Altenmarkt. Dette er en svømmehal med massere af wellness muligheder, og ligger ca. 20 min kørsel fra Schladming.

Turistskat/Kurtax:
I Schladming skal der betales kurtaxe direkte på indkvarteringsstedet. Prisen er ca. 1,50 euro. pr. dag pr. voksen. Børn til og med 14 år er gratis.

NB:
Enkelte værelser kan afvige fra beskrivelsen.

Læs mereMinimér
 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki