Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Find ny rejse

Dependance II Lejligheder - Schladming Østrig

Ingen pension
Fakta
Afstande
 • Lift: 600 m
 • Piste: 600 m
 • Skibus: 100 m
 • Centrum: 350 m
 • Indkøb: 350 m
 • Skiudlejning: 500 m
Faciliteter
 • Internet
 • Skikælder
 • Bad / Toilet
 • Parkering
Destinationsfakta
 • Byens højde: 869 m
 • Højeste skiløb: 2700 m
 • Længste nedkørsel: 7 km
 • Total pistelængde: 156 km
 • Langrend: 35 km
 • Off-piste: Ja

Rigtig fine lejligheder til en lige så fin pris. Lejlighederne er meget populære – og det forstår vi godt! Her får i en rummelig lejlighed til en billig pris på en central beliggenhed, hvor i sagtens kan lade bilen stå under hele ferien - både indkøbsmuligheder, butikker, afterski, restauranter, byens svømmehal og Planai liften ligger i gåafstand. Her vil man helt sikkert føle sig velkommen af de gæstfri indehavere, der vil gøre alt for, at I får en god oplevelse.

Et lille tip fra os: Med 600 meter til Planai liften, kan det være en god idé, at leje et skab direkte ved liften til ca. 12 euro pr uge. På den måde kan i blot gå i jeres fodtøj dertil, og de 600 meter vil ikke føles så lange.

Beliggenhed:
Lejlighederne ligger kun 250 meter fra Schladming centrum, og 5-600 meter fra Planai liften.

Lejligheder:
Lejligheder til 2-4 personer: (42 m2)
Ca. 42 m2 med 1 separat soveværelse med dobbeltseng. I stuen er der mulighed for to ekstra sovepladser på sovesofa. I lejligheden er et rummeligt badeværelse, et fuldt udstyret køkken med komfur, opvaskemaskine, kaffemaskine, elkedel og mikroovn. Der er også en hyggelig spisekrog med plads til 4 personer som ligger i forbindelse med køkkenet og stuen med tv.

Mulighed for gratis internetopkobling.
Sengelinned samt håndklæder skal IKKE medbringes.

Pension:
Opholdet er uden pension.

Øvrigt:

Skikælder. Gratis parkering udenfor huset. Hund ikke tilladt.

Skiområdet:
Schladming er en utrolig hyggelig skisportsby med smuk gågade og mange restauranter. Der er rigtig godt sammenhængende skiløb og mange lange, brede nedfarter, som passer perfekt til familier, venner og kollegaer. I 2013 blev der afholdt VM i aplinski i byen, og derfor er pister, lifter og snekanoner meget moderne, hvilket også betyder, at Schladming er meget snesikkert. Der er desuden rigtig gode muligheder for afterski på pisterne, i gågaden og på ”Tenne”, som er Østrigsk største afterskisted med plads til 3000 personer.

NYHED - Dansk skiskole og NY gondol!

Til vinter 2019/2020 tilbyder vi også dansk skiskole til børn som er nybegyndere. Op til max 10 år. Skiskolen foregår hele sæsonen på toppen af Planai liften. I uge 7 + 8 tilbyder vi også skiskole til nybegyndere børn op til 10 år på børnebakken på Rohrmoos.

Ved Planai liften fra centrum i Schladming kommer det vinteren 2019/20 en ny gondol med plads til 10 personer og så transporttiden mindskes og kapaciteten øges kraftigt.

Se webcams, pistekort og mere info om Schladming her.

Kør selv eller fly til Schladming ?
Schladming egner sig rigtig godt til både kør-selv og flygæster, da det er nemt at køre til og transfer tiden fra Salzburg lufthavn til Wagrain er ca. 50 min. Der er kun 25 km. fra motorvejen ind til Schladming, og dette foregår helt nede i dalen på flad landevej.

Flere pister - prøv andre skiområder:
Vil du gerne opleve en dag på ski i et ”andet skiområde” der er inkluderet i liftkortet, kan vi klart anbefale et besøg til Flachau. Herfra kan I på ski kan komme videre til Wagrain og St. Johann.

Tag en afslappende dag UDEN skiløb i Schladming
: Hvis I trænger til en afslappende dag UDEN ski, har de en rigtig fin svømmehal i Schladming by. Vi kan også anbefale et besøg ud til det helt nye Therme Amade, som ligger i byen Altenmarkt. Dette er en svømmehal med massere af wellness muligheder, og ligger ca. 20 min kørsel fra Schladming.

Turistskat/Kurtax:
I Schladming skal der betales kurtaxe direkte på indkvarteringsstedet. Prisen er ca. 1,50 euro. pr. dag pr. voksen. Børn til og med 14 år er gratis.

NB:
Enkelte værelser kan afvige fra beskrivelsen.

Læs mereMinimér

 

 

⭐⭐⭐⭐

Jesper og Lisbeth

Lejligheden var god og der manglede ikke noget. Opvaskemaskinen fungerede ikke da vi kom, men det blev lavet dagen efter, at vi havde kontaktet dem, som stod for lejligheden. Området var perfekt og bød på alt det, vi havde brug for. Et godt sted, som vi godt kunne finde på at besøge igen.

⭐⭐⭐⭐⭐

Palle

Vi skulle prøve noget nyt og ville finde en lejlighed i byen, har ellers boet ca 9km væk fra Schladming, Da vi kom ca 1 time for tidligt måtte vi lige vente 5 min på at få vores lejlighed og det var ventetiden værd for det var en super fin lejlighed og god service, vi lejede en ski boks ved Planai lift stationen så vi ikke skulle bære vores grej frem og tilbage, der var små 5 min gang til liften fra lejligheden som ligger meget centralt i byen og er let at finde, masser gode spise steder i kort gang fra lejligheden og tæt på indkøb. Det er ikke sidste gang vi har booket på Dependance 2

⭐⭐⭐⭐

Jette

 

Vi har brugt jer før, og vi er glade for jeres hjemmeside Fine lejligheder og godt skiområde. I år ville vi have været i wagrain, men der var udsolgt, jeg mailede til jer og spurte, om der kunne tænkes der var plads, vi fik anbefalet af Jacob at Schladming var også et godt sted på ski Det var overraskende godt, der kunne vi godt tage hen igen, rigtig nemt at køre dertil.

⭐⭐⭐⭐⭐

Kim Myrup med flere

Hej Onlineski Vi er lige kommet hjem fra 1 uge(uge 7) i Schladming og vi var alle enige om, at det havde været en rigtig fed tur vi havde været på. Der var flere ting som levede mere end op til vores forventninger... Vi gutter som var afsted, var virkelig positiv overrasket over området, et sted som vi ikke havde været før. Selve skiområdet og dens net rundt omkring, hang godt sammen, således du ikke skulle vente irriterende længe. Skiløjperne var lige til vores niveau som dagene skred frem, og fik derfor prøvet flere af bjergene. Så derfor kan jeg kun sige, at vores forventninger, som jeg var stillet i udsigt gennem jeres bureau, levede fuldt op og faktisk mere til for vores skitur. Dette var en overvejende faktor, at vi valgte netop dette sted frem for et andet sted grundet jeres anbefalinger med området. Videre synes jeg faktisk også at vores lejlighed passede meget godt til os både ren pladsmæssigt og beliggenheden var meget overskuelig i forhold til kabineliften vi skulle med op, og når vi skulle ud i byen om aftenen. I ved hvad i snakkede om!! Så derfor vil vi gerne sige tak for forudsætningerne for en god tur, som det så også blev.

 

 

 

 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki