Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Find ny rejse

Feel Free Lejligheder - Schladming Østrig

Ingen pension
Fakta
Afstande
 • Lift: 500 m
 • Piste: 500 m
 • Skibus: 200 m
 • Centrum: 500 m
 • Indkøb: 300 m
 • Skiudlejning: 450 m
Faciliteter
 • Internet
 • Skikælder
 • Bad / Toilet
 • Parkering
Destinationsfakta
 • Byens højde: 745 m
 • Højeste skiløb: 2700 m
 • Længste nedkørsel: 8 km
 • Total pistelængde: 230 km
 • Langrend: 435 km
 • Off-piste: Ja

Lejligheder med virkelig god beliggenhed. Lige ved døren har du den skønneste skiby med masser af liv og talrige muligheder for aktivitet, familiehygge og afterski. Schladming byder ud over fantastisk skiløb også på masser af butikker, cafeer, restauranter og ikke mindst afterski i verdensklasse. Byen har også en offentlig svømmehal, som man mod betaling kan besøge og nyde nogle timer sammen med familien. 

Til lejligheden hører der et gratis skiskab med, som er direkte ved Planai liften, hvilket betyder, at man ikke behøver at bære sine ting til og fra liften hver dag. Skabene er opvarmet.  
Fra Planai kan man tage liften op og man er lynhurtigt i det store sammenhængende skiområde med skiløb for alle. 

Beliggenhed:
Lejlighederne ligger super centralt med kun 500 m til liften og til centrum. 

Lejligheder:
Meget pæne lejligheder der er moderne indrettet, dog med et tvist af træ og hvor den østrigske stil sætter sit præg. Lejlighederne er alle indrettet med badeværelse, toilet, stue med sofagruppe og tv, samt veludstyret køkken med opvaskemaskine, kogeplader, køleskab, kaffemaskine, elkedel, mikroovn eller ovn, samt service.  
OnlineSki tilbyder følgende lejligheder:   

TOP 1 til 4 - 8 personer:
Ca. 85 m2 med 3 separate soverum. Hvert soverum har en dobbeltseng, samt mulighed for opredning til 2 personer på sovesofa i stuen. Lejligheden har 2 badeværelser med bruser og toilet. Køkken og stue er opdelt. Stuen har en hyggelig sofakrog med fladskærm. Fra lejligheden er der direkte adgang til privat terrasse. Til lejligheden hører der 2 gratis parkeringspladser.  

TOP 2 til 2 - 4 personer:
Ca. 42 m2 med et separat soverum. Soverummet er med dobbeltseng, samt mulighed for opredning til 2 personer på sovesofa i stuen. Køkkennet er separat og så er der en hyggelig stue med sofagruppe og fladskærm. Lejligheden har et badeværelse med bruser og toilet.
Til lejligheden hører der 1 gratis parkeringsplads.  
TOP 3 til 2 - 6 personer: Ca. 80 m2 med 3 separate soverum. 2 soverum er med hver en dobbeltseng og et soverum er med en sovesofa med plads til 2 personer. Lejligheden har et badeværelse med toilet plus et ekstra toilet. Køkken og stue er opdelt. Køkken har en fin spisekrog med plads til 6 personer og stuen har en sofagruppe med fladskærm. Fra stuen kan man gå ud på altanen, hvorfra man har en fantastisk udsigt over bjergene. Til lejligheden hører der 1 gratis parkeringsplads. 
Til lejligheden hører der 1 gratis parkeringsplads.
Penthouse 6 - 10 personer: Ca. 105 m2 med 3 separate soverum. 2 soverum har hver en dobbeltseng og det 3. soverum har 2 køjesenge. Køkken og stue er opdelt. I køkkenet er der en god spisekrog med 8 pladser og fladskærm. Stuen har en hyggelig sofagruppe med fladskærm. Fra stuen er der direkte adgang til en 43 m2 stor tagterrasse med fantastisk udsigt. Lejligheden har 1 badeværelse med toilet og vaskemaskine. Derudover er der et ekstra toilet. 
Til lejligheden hører der 1 gratis parkeringsplads.  

I alle lejligheder er der gratis trådløst internet.
Sengelinned samt håndklæder skal IKKE medbringes.

Faciliteter:
Til hver lejlighed hører der et gratis skiskab ved Planai liften. Skabene er opvarmet. 

Internet:
Gratis trådløst internet i alle lejligheder.

Pension:
Opholdet er uden pension.

Øvrigt:

Skikælder. Gratis parkering udenfor huset.
Hund ikke tilladt.

Turistskat/Kurtaxe:
I Schladming skal der betales kurtaxe (turistskat). Prisen er ca. 1,50 euro pr voksen. Børn til og med 14 år er gratis.

NB:
Enkelte lejligheder kan afvige fra beskrivelsen.

Skiområdet:
Schladming er en utrolig hyggelig skisportsby med smuk gågade og mange restauranter. Der er rigtig godt sammenhængende skiløb og mange lange, brede nedfarter, som passer perfekt til familier, venner og kollegaer. I 2013 blev der afholdt VM i aplinski i byen og derfor er pister, lifter og snekanoner meget moderne, hvilket også betyder, at Schladming er meget snesikkert. Der er desuden rigtig gode muligheder for afterski på pisterne, i gågaden og på ”Tenne”, som er Østrigs største afterskisted med plads til 3000 personer.

Se webcams, pistekort og mere info om Schladming her.

Kør selv eller fly til Schladming ?
Schladming egner sig rigtig godt til både kør-selv og flygæster, da det er nemt at køre til og transfer tiden fra Salzburg lufthavn til Schladming er ca. 1 time. Der er kun 25 km. fra motorvejen ind til Schladming og dette foregår helt nede i dalen på flad landevej.

Flere pister - prøv andre skiområder:
Vil du gerne opleve en dag på ski i et ”andet skiområde”, der er inkluderet i liftkortet, kan vi klart anbefale et besøg til Flachau. Herfra kan I på ski komme videre til Wagrain og St. Johann.

Tag en afslappende dag UDEN skiløb i Schladming: Hvis I trænger til en afslappende dag UDEN ski, har de en rigtig fin svømmehal i Schladming by. Vi kan også anbefale et besøg ud til det helt nye Therme Amade, som ligger i byen Altenmarkt. Therme Amade er en svømmehal med masser af wellness muligheder og ligger ca. 20 min kørsel fra Schladming.

Læs mereMinimér
 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki