Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Find ny rejse

Hotel Erlebniswelt - Schladming Østrig

Halvpension
Fakta
Afstande
 • Lift: 20 m
 • Piste: 10 m
 • Skibus: 20 m
 • Centrum: 3000 m
 • Indkøb: 100 m
 • Skiudlejning: 10 m
Faciliteter
 • Internet
 • Bar
 • Skikælder
 • Wellness
 • Dampbad
 • Legerum
 • Bad / Toilet
 • Parkering
 • Pool
 • Sauna
 • Solarium
Destinationsfakta
 • Byens højde: 745 m
 • Højeste skiløb: 2700 m
 • Længste nedkørsel: 8 km
 • Total pistelængde: 230 km
 • Langrend: 435 km
 • Off-piste: Ja

Dette dejlige hotel er fra 2012, og har en helt perfekt beliggenhed midt på pisten. Det er uden tvivl en af de bedste indkvarteringer vi har i vores program. Et hotel med WOW faktor hvad angår beliggenhed, faciliteter og mad – hotel Erlebniswelt skal helt enkelt opleves!

Hotel Erlebnisswelt tilbyder mulighed for afterski, i en lille bar overfor hotellet. Ski kan lejes og liftkort købes i samme bygning som hotellet.
Her er der også en restaurant, flere gæster benytter den som dagligt samlingspunkt til frokost. Helt nybygget swimmingpool fra vinteren 2022.

Beliggenhed:
Hotellet er med SKI IN/OUT, og man kan dermed køre til og fra hotellet på ski. Lige bag hotellet ligger børneskiskolen. Hotellet ligger ca. 3 km fra Schladming centrum, og med ca.100 meter til liften.

Værelserne:
Alle værelser har balkon, er udstyret med lyse træmøbler og med gratis WI-FI. De lydisolerede værelser har kabel-tv, et opholdsområde og et badeværelse med badekåber og føntørrer. OnlineSki tilbyder følgende værelsestyper:

Dobbeltværelse: Ca. 22 m2 med dobbeltseng.

Dobbeltværelse 2 - 3 personer: Ca. 25 m2 med dobbeltseng samt mulighed for ekstra opredning på seng eller sovesofa i samme værelse.

Dobbeltværelse 2 - 4 personer: Ca. 30 - 35 m2 med dobbeltseng, samt mulighed for 2 ekstra opredninger på sovesofa eller køjeseng.

Suite Dachstein til 5 personer: Ca. 45 m2 stort og rummeligt værelse med 2 separate soverum. Det ene soverum med en dobbeltseng, det andet med køjeseng til 3 personer.

Familieværelse til max 6 personer: 2 værelser med hver 1 opredning. Værelserne ligger ved siden af hinanden og der er en "forgang" der kan låses af, så begge værelser kan have åbent dør og det føles som et stort værelse. 2 x bad og toilet. Størrelse ca. 55-60 kvm.

Familieværelse 2 - 5 personer: 2 dobbeltværelser ved siden af hinanden med dør direkte imellem de 2 værelser. Hvert værelse har en alm dobbeltseng og derudover mulighed for en ekstra opredning på sovesofa på det ene værelse.


Familieværelse Mitterspitz til 6 personer: Stort værelse med 3 separate soverum. 2 soverum har hver en dobbeltseng og det 3. værelse er noget mindre med en køjeseng ( bedst egnet til børn ). Et badeværelse med infrarød bruser. Fra de 2 store soveværelser er der balkon med udsigt. 

Faciliteter:
Wellnessområde med finsk sauna, biosauna, skysauna og et dampbad. Der er mulighed for massage mod betaling. 2 bowlingbaner Erlebniswelt tilbyder mulighed for afterski i en lille bar overfor hotellet. Gratis trådløs internetforbindelse på hele hotellet.
I sommeren 2021 er der bygget en helt ny swimmingpool som selvfølgelig kan benyttes af hotellets gæster.


Pension:

Inkluderet i opholdet er halvpension som omfatter morgenmad, aftensmad med 4-retters menu efter valg samt en suppebuffet ti frokost. Buffet kan forekomme til aften. (NB Suppen til middag stopper 11. marts).

Øvrigt:

Skikælder med støvlevarmer. Gratis parkering uden for hotellet.
Hund ikke tilladt.

Skiområdet:
Schladming er en utrolig hyggelig skisportsby med smuk gågade og mange restauranter. Der er rigtig godt sammenhængende skiløb og mange lange, brede nedfarter, som passer perfekt til familier, venner og kollegaer. I 2013 blev der afholdt VM i aplinski i  byen, og derfor er pister, lifter og snekanoner meget moderne, hvilket også betyder, at Schladming er meget snesikkert. Der er desuden rigtig gode muligheder for afterski på pisterne, i gågaden og på ”Tenne”, som er Østrigsk største afterskisted med plads til 3000 personer.

NYHED - Dansk skiskole og NY gondol!

Til vinter 2019/2020 tilbyder vi også dansk skiskole til børn som er nybegyndere. Op til max 10 år. Skiskolen foregår hele sæsonen på toppen af Planai liften. I uge 7 + 8 tilbyder vi også skiskole til nybegyndere børn op til 10 år på børnebakken på Rohrmoos.

Ved Planai liften fra centrum i Schladming kommer det vinteren 2019/20 en ny gondol med plads til 10 personer og så transporttiden mindskes og kapaciteten øges kraftigt.

Se webcams, pistekort og mere info om Schladming her.

Kør selv eller fly til Schladming ?
Schladming egner sig rigtig godt til både kør-selv og flygæster, da det er nemt at køre til og transfer tiden fra Salzburg lufthavn til Wagrain er ca. 50 min. Der er kun 25 km. fra motorvejen ind til Schladming, og dette foregår helt nede i dalen på flad landevej.

Flere pister - prøv andre skiområder:
Vil du gerne opleve en dag på ski i et ”andet skiområde” der er inkluderet i liftkortet, kan vi klart anbefale et besøg til Flachau. Herfra kan I på ski kan komme videre til Wagrain og St. Johann.

Tag en afslappende dag UDEN skiløb i Schladming
: Hvis I trænger til en afslappende dag UDEN ski, har de en rigtig fin svømmehal i Schladming by.  Vi kan også anbefale et besøg ud til det helt nye Therme Amade, som ligger i byen Altenmarkt. Dette er en svømmehal med massere af wellness muligheder, og ligger ca. 20 min kørsel fra Schladming.

Turistskat/Kurtax:
I Schladming skal der betales kurtaxe direkte på indkvarteringsstedet. Prisen er ca. 1,50 euro. pr. dag pr. voksen. Børn til og med 14 år er gratis.

NB:
Enkelte værelser kan afvige fra beskrivelsen.

 

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Claus

Hotellet er rigtig godt, og kvaliteten af rengøring, mad ect er rigtig god. Internettet var dog ikke altid det bedste, men skidt pyt. Vi var jo også på skiferie. ;-) Ejeren (Gunther) og Julia er super søde.

⭐⭐⭐⭐⭐

Line Elikofer

Beliggenhed og udvalg af aktiviteter på hotellet gør at det er ikke sidste gang vi bor her. :-)

⭐⭐⭐⭐⭐

Bente Skov

Det var et rigtigt dejligt hotel, rent og pænt. Der var rigtig sødt personale og rigtig god betjening.

⭐⭐⭐⭐⭐

Thomas & Anne Olesen

Det var et lækkert hotel, som kun var få år gammelt, det var et dyrere hotel, så forventningerne var høje men de blev indfriet

 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki