Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Find ny rejse

Hotel Erlebniswelt - Schladming

Halvpension
Tilføj til favoriter
Fakta
Afstande
 • Lift: 20 m
 • Piste: 10 m
 • Skibus: 20 m
 • Centrum: 3000 m
 • Indkøb: 100 m
 • Skiudlejning: 10 m
Faciliteter
 • Internet
 • Bar
 • Skikælder
 • Wellness
 • Dampbad
 • Legerum
 • Bad / Toilet
 • Parkering
 • Sauna
 • Solarium
Destinationsfakta
 • Byens højde: 869 m
 • Højeste skiløb: 2700 m
 • Længste nedkørsel: 7 km
 • Total pistelængde: 156 km
 • Langrend: 35 km
 • Off-piste: Ja

Dette dejlige og nybyggede hotel fra 2012, som har en perfekt beliggenhed midt på pisten, er uden tvivl en af de bedste indkvarteringer vi har i vores program. Et hotel med WOW faktor hvad angår beliggenhed, faciliteter og mad – hotel Erlebniswelt skal helt enkelt opleves!

Erlebnisswelt tilbyder mulighed for afterski, i en lille bar overfor hotellet. Ski kan lejes og liftkort købes i samme bygning som hotellet.
Her er der også en restaurant, flere gæster benytter den som dagligt samlingspunkt til frokost.

Beliggenhed:
Hotellet er med SKI IN/OUT, og man kan dermed køre til og fra hotellet på ski. Lige bag hotellet ligger børneskiskolen. Hotellet ligger ca. 3 km fra Schladming centrum, og med ca.100 meter til liften.

Værelserne:
Alle værelser har balkon, er udstyret med lyse træmøbler og med gratis WI-FI. De lydisolerede værelser har kabel-tv, et opholdsområde og et badeværelse med badekåber og føntørrer. OnlineSki tilbyder følgende værelsestyper:

Dobbeltværelse: Ca. 22 m2 med dobbeltseng.

Dobbeltværelse 2 - 3 personer: Ca. 25 m2 med dobbeltseng samt mulighed for ekstra opredning på seng eller sovesofa i samme værelse.

Dobbeltværelse 2 - 4 personer: Ca. 30 - 35 m2 med dobbeltseng, samt mulighed for 2 ekstra opredninger på sovesofa eller køjeseng.

Suite Dachstein til 5 personer: Ca. 45 m2 stort og rummeligt værelse med 2 separate soverum. Det ene soverum med en dobbeltseng, det andet med køjeseng til 3 personer.

Familieværelse til max 6 personer: 2 værelser med hver 1 opredning. Værelserne ligger ved siden af hinanden og der er en "forgang" der kan låses af, så begge værelser kan have åbent dør og det føles som et stort værelse. 2 x bad og toilet. Størrelse ca. 55-60 kvm.

Familieværelse Planai 2 - 5 personer: 2 dobbeltværelser ved siden af hinanden med dør direkte imellem de 2 værelser. Hvert værelse har en alm dobbeltseng og derudover mulighed for en ekstra opredning på sovesofa på det ene værelse. Der er 2 badeværelser.

Familieværelse Mitterspitz til 6 personer: Stort værelse med 3 separate soverum. 2 soverum har hver en dobbeltseng og det 3. værelse er noget mindre med en køjeseng ( bedst egnet til børn ). Et badeværelse med infrarød bruser. Fra de 2 store soveværelser er der balkon med udsigt. 

Faciliteter:
Nyt wellnessområde med finsk sauna, bioosauna, skysauna og et dampbad. Der er mulighed for massage mod betaling. 2 bowlingbaner Erlebnisswelt tilbyder mulighed for afterski i en lille bar overfor hotellet. Gratis trådløs internetforbindelse på hele hotellet.

Pension:

Inkluderet i opholdet er halvpension som omfatter morgenmad, aftensmad med 4-retters menu efter valg samt en suppebuffet ti frokost. Buffet kan forekomme til aften. (NB Suppen til middag stopper 11. marts).

Øvrigt:

Skikælder med støvlevarmer. Gratis parkering uden for hotellet.

Skiområdet:
Schladming er en utrolig hyggelig skisportsby med smuk gågade og mange restauranter. Der er rigtig godt sammenhængende skiløb og mange lange, brede nedfarter, som passer perfekt til familier, venner og kollegaer. I 2013 blev der afholdt VM i aplinski i  byen, og derfor er pister, lifter og snekanoner meget moderne, hvilket også betyder, at Schladming er meget snesikkert. Der er desuden rigtig gode muligheder for afterski på pisterne, i gågaden og på ”Tenne”, som er Østrigsk største afterskisted med plads til 3000 personer.

Se webcams, pistekort og mere info om Schladming her.

Kør selv eller fly til Schladming ?
Schladming egner sig rigtig godt til både kør-selv og flygæster, da det er nemt at køre til og transfer tiden fra Salzburg lufthavn til Wagrain er ca. 50 min. Der er kun 25 km. fra motorvejen ind til Schladming, og dette foregår helt nede i dalen på flad landevej.

Flere pister - prøv andre skiområder:
Vil du gerne opleve en dag på ski i et ”andet skiområde” der er inkluderet i liftkortet, kan vi klart anbefale et besøg til Flachau. Herfra kan I på ski kan komme videre til Wagrain og St. Johann.

Tag en afslappende dag UDEN skiløb i Schladming
: Hvis I trænger til en afslappende dag UDEN ski, har de en rigtig fin svømmehal i Schladming by.  Vi kan også anbefale et besøg ud til det helt nye Therme Amade, som ligger i byen Altenmarkt. Dette er en svømmehal med massere af wellness muligheder, og ligger ca. 20 min kørsel fra Schladming.

Turistskat/Kurtax:
I Schladming skal der betales kurtaxe direkte på indkvarteringsstedet. Prisen er ca. 1,50 euro. pr. dag pr. voksen. Børn til og med 14 år er gratis.

NB:
Enkelte værelser kan afvige fra beskrivelsen.

 

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Claus

Hotellet er rigtig godt, og kvaliteten af rengøring, mad ect er rigtig god. Internettet var dog ikke altid det bedste, men skidt pyt. Vi var jo også på skiferie. ;-) Ejeren (Gunther) og Julia er super søde.

⭐⭐⭐⭐⭐

Line Elikofer

Beliggenhed og udvalg af aktiviteter på hotellet gør at det er ikke sidste gang vi bor her. :-)

⭐⭐⭐⭐⭐

Bente Skov

Det var et rigtigt dejligt hotel, rent og pænt. Der var rigtig sødt personale og rigtig god betjening.

⭐⭐⭐⭐⭐

Thomas & Anne Olesen

Det var et lækkert hotel, som kun var få år gammelt, det var et dyrere hotel, så forventningerne var høje men de blev indfriet

 

 

 

 

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser. 
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri!

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail. 
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Søn-Fre kl. 9-17, Lør kl. 9-15

 

 

LÆS MERE ->

Hvad siger vores kunder?

"Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt. 
TAK OnlineSki.dk"

*****
Jens Nielsen
 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet