Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Find ny rejse

Hotel Moser - Schladming

Halvpension
Tilføj til favoriter
Fakta
Afstande
 • Lift: 30 m
 • Piste: 30 m
 • Skibus: 80 m
 • Centrum: 3000 m
 • Indkøb: 100 m
 • Skiudlejning: 15 m
Faciliteter
 • Internet
 • Bar
 • Skikælder
 • Wellness
 • Dampbad
 • Legerum
 • Bad / Toilet
 • TV
 • Telefon
 • Parkering
 • Børnemenu
 • Pool
Destinationsfakta
 • Byens højde: 869 m
 • Højeste skiløb: 2700 m
 • Længste nedkørsel: 7 km
 • Total pistelængde: 156 km
 • Langrend: 35 km
 • Off-piste: Ja

På Hotel Pension Moser er der alt det, man tør drømme om ved en skiferie. Der er mulighed for at hoppe på pisten lige ud for døren, slappe af i hotellets wellnessområde med sauna, dampbad og udendørs, opvarmet pool samt benytte sig af skiskolen, der befinder sig i hotellets baghave. Hotellet er det ideelle sted for en familieferie, ejerne har selv børn, og børn er derfor meget velkomne her. I øvrigt så spiser du virkelig godt her!

Beliggenhed:

Hotellet ligger direkte på pisten, 30 meter fra liften og 3 km fra Schladming centrum.

Værelserne:
Alle værelser er pæne, rummelige og indrettet i hyggelig østrigsk stil. De er komfortabelt indrettet med bad, WC, TV, radio, telefon og de fleste har balkon. OnlineSki tilbyder følgende værelsestyper:

Dobbeltværelse: Ca. 25 m2 med en dobbeltseng.

Dobbeltværelse 2 - 3 personer: Ca. 25-30 m2 med en dobbeltseng samt mulighed for ekstra opredning på sovesofa eller ekstra seng i samme værelse.

Dobbeltværelse 2 - 4 personer: Ca. 30-35 m2 med en dobbeltseng samt mulighed for opredning til 2 personer på sovesofa i samme værelse.

Familieværelse til 5 personer: Stort rummeligt værelse med 2 separate soverum. Hvert soverum er med dobbeltseng og til den 5. person, er der mulighed for opredning på sovesofa i det ene værelse.

Faciliteter:
Hotellet tilbyder sauna, dampbad og pool, som alt sammen er inkluderet i prisen. Poolen går indefra og ud i det fri, den er 30 grader varm, og hvis det sner, udgør det en helt fantastisk og særlig oplevelse. Der er også mulighed for massage og solarium mod betaling. I wellnessafdelingen må børn ikke færdes alene, og der gøres opmærksom på, at man skal forholde sig roligt. Til de mindste er et legerum.

Pension:
Inkluderet i prisen er 1/2 pension som omfatter morgenmad og aftensmad. Morgenmåltidet er med alt, man kan tænke sig. Aftensmaden er en 3-retters menu, hvor der er valg imellem 2 menuer. Til børnene er der mulighed for en børnemenu. De 2 daglige måltider indtages i hotellets hyggelige restaurant. Buffet kan forekomme.

Øvrigt:
Skikælder med støvletørrer og gratis parkering udenfor huset.

Skiområdet:
Schladming er en utrolig hyggelig skisportsby med smuk gågade og mange restauranter. Der er rigtig godt sammenhængende skiløb og mange lange, brede nedfarter, som passer perfekt til familier, venner og kollegaer. I 2013 blev der afholdt VM i aplinski i  byen, og derfor er pister, lifter og snekanoner meget moderne, hvilket også betyder, at Schladming er meget snesikkert. Der er desuden rigtig gode muligheder for afterski på pisterne, i gågaden og på ”Tenne”, som er Østrigsk største afterskisted med plads til 3000 personer.

Se webcams, pistekort og mere info om Schladming her.

Kør selv eller fly til Schladming ?
Schladming egner sig rigtig godt til både kør-selv og flygæster, da det er nemt at køre til og transfer tiden fra Salzburg lufthavn til Wagrain er ca. 50 min. Der er kun 25 km. fra motorvejen ind til Schladming, og dette foregår helt nede i dalen på flad landevej.

Flere pister - prøv andre skiområder:
Vil du gerne opleve en dag på ski i et ”andet skiområde” der er inkluderet i liftkortet, kan vi klart anbefale et besøg til Flachau. Herfra kan I på ski kan komme videre til Wagrain og St. Johann.

Tag en afslappende dag UDEN skiløb i Schladming
: Hvis I trænger til en afslappende dag UDEN ski, har de en rigtig fin svømmehal i Schladming by.  Vi kan også anbefale et besøg ud til det helt nye Therme Amade, som ligger i byen Altenmarkt. Dette er en svømmehal med massere af wellness muligheder, og ligger ca. 20 min kørsel fra Schladming.

Turistskat/Kurtaxe:
I Schladming skal der betales kurtaxe direkte på indkvarteringsstedet. Prisen er ca. 1,50 euro. pr. dag pr. voksen. Børn til og med 14 år er gratis.

NB:
Enkelte værelser kan afvige fra beskrivelsen.

Læs mereMinimér

 

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Diana Rosenstand Reuther

Rigtigt hyggeligt og en hjemlig atmosfære. Super lækker wellness-afdeling

⭐⭐⭐

Vivi Holm

80 indretning, men rent og pænt. Menukortet ville være rart hvis var på engelsk. Ville også være rart med en velkomst mappe med tips og tricks - fx til kælkebakke mm. Welness området var lidt oversigt. Kølig sauna med plads kun til to og ingen adgang for børn.

⭐⭐⭐⭐⭐

Svend Erik

Superstort, dejligt værelse trods bestilling af "kun" dobbeltværelse

⭐⭐⭐⭐

Dorthe Pedersen og familie

Super hyggeligt hotel, dejlige værelser og sød house frau. Alt i alt en rigtig god oplevelse. WIFI var ikke altid lige godt :-)

 

 

 

 

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser. 
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri!

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail. 
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Søn-Fre kl. 9-17, Lør kl. 9-15

 

 

LÆS MERE ->

Hvad siger vores kunder?

"Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt. 
TAK OnlineSki.dk"

*****
Jens Nielsen
 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet