Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Rejser til Schladming, Østrig Østrig

Udforsk vores hoteller i Schladming

Kom på skiferie i Østrig, og find skønne hoteller i Schladming. Her kan du finde overnatning med lige dé faciliteter, som du ønsker. OnlineSki tilbyder hoteller og lejligheder til gode priser, så du kan få en fantastisk og billig ferie i sneen. 

Vælg et hotel i Schladming med de rette faciliteter 

Leder du efter billige hoteller i Schladming? Med OnlineSki kan du finde overnatning til en god pris uden at gå på kompromis med dine ønsker og behov. Vil du eksempelvis gerne bo tæt på pisten? Vil du have mulighed for at tilkøbe halvpension? Eller skal der gerne være pool og wellness-område på hotellet? Vi kan heldigvis hjælpe dig med at finde frem til det rette hotel.

Hav tålmodighed, vi søger i hele vores database efter de bedste rejser til dig....

Vi er der næsten – bare et øjeblik mere...

{{traveldate.date | date:'dd'}}
{{traveldate.date | date:"MMM"}}
{{traveldate.date | date:"EEE"}}
Uge {{traveldate.week_no}}

Rejseinfo

{{hotellist.departuredate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.departureduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.departureduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodedeparture}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodedeparture}})
{{hotellist.returndate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.returnduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.returnduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodereturn}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodereturn}})

Hoteller ikke i din filtrering

Udsolgte i den angivne periode

Udsolgt i din valgte søgning. Prøv at rette transportform eller antal rejsende.

Ikke tilgængelig i den angivne periode

Der er desværre ingen ledige muligheder ud fra dine søgekriterier. Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige skiferie, så kontakt os herunder.

Skal vi hjælpe dig?

Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: Antal personer, Antal skidage, Rejseuge, Hvor I vil hen osv.

Når rejsen overstiger 10 personer, bedes du ringe til os på 97 32 44 40 eller udfylde nedenstående informationer, så vi kan lave det bedste tilbud til dig.

Skal vi hjælpe dig?

Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: Antal personer, Antal skidage, Rejseuge, Hvor I vil hen osv.

Se de børnevenlige hoteller i Schladming

Rejser du på skiferie med børn i år? Så kan du heldigvis finde børnevenlige hoteller i Schladming. Du kan blandt andet vælge hyggelige hoteller samt rummelige lejligheder, hvor der er god plads til hele familien. Du kan få hotelværelser i mange forskellige størrelser, så I eksempelvis kan bo både to og seks personer sammen. 

Hos OnlineSki tilbyder vi overnatningsmuligheder helt tæt på pisten, skiudlejning og skibus. Det kan være en stor fordel, når du har børnene med på ferie, da de yngste dermed undgår at skulle gå alt for langt i de tunge skistøvler. På den måde kan de bruge deres energi på pisterne i stedet. 

Du kan også vælge at finde et hotel med halvpension, så I både får morgen- og aftensmad med i jeres booking. På den måde kan hele familien samles om et måltid, inden I bevæger jer ud på pisterne samt når dagen er slut. Det kan virke mere overskueligt at have styr på nogle af måltiderne, hvis børnene er med på ski. 

Lej en lejlighed eller hytte i Schladming

Vi kan tilbyde flere flotte hytter og lejligheder i Schladming, som du kan booke til din skiferie. Når du vælger en af disse overnatningsmuligheder, så får du god plads til hele familien, og I får en rummelig base, hvor I eksempelvis kan lave mad selv og spille sjove brætspil om aftenen efter en lang dag på ski.

Hvis du vælger en ferielejlighed, så får du et fuldt udstyret køkken. Her får du muligheden for selv at stå for madlavningen, hvilket kan være at foretrække, hvis der eksempelvis er yngre børn, som skal i seng til et bestemt tidspunkt. 

Nyd skiløbet i Schladming

Schladming er en skøn skiby i Østrig, som byder på imponerende alpint skiløb. Byen ligger for foden af Dachstein-gletsjeren, og derfor vil du opleve en god snesikkerhed i området. Og hvis sneen mod forventning ikke kommer på naturlig vis, så er der naturligvis en masse snekanoner, som vil sørge for, at du kan suse ned ad pisterne. 

Her i området finder du mere end 155 kilometers præparede pister i flere sværhedsgrader, som du kan boltre dig på, og du kan nemt komme rundt ved hjælp af det topmoderne liftsystem. Schladming har altså plads til både nybegyndere og øvede skiløbere. 

Hvis du har mod på endnu flere oplevelser, så er Schladming en del af Ski Amadé, som er Europas mest imponerende vintersportsområde. Her kan du slå dig løs på mere end 760 pister fordelt blandt nabodestinationer, som Wagrain og St. Johann. 

Oplev Schladming by

Når du besøger Schladming, så kan du også opleve hyggelige spisesteder og andre beværtninger. Det østrigske køkken byder på flere delikate retter, som du kan nyde i godt selskab. 

Desuden er mulighederne for afterski også gode, og du kan eksempelvis besøge Hohenhaus Tenne, som er et enormt træhus med ni barer fordelt på tre etager. Her er der plads til op til 3.000 mennesker, og derfor er der både plads til dig, der vil nyde en kold øl i solen samt dig, der vil lufte skiundertøjet med støvledans.

97 32 44 40 Min billet
OnlineSki