Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Find ny rejse

Reiteralm Hytter - Schladming Østrig

Ingen pension
Fakta
Afstande
 • Lift: 200 m
 • Piste: 25 m
 • Skibus: 1500 m
 • Centrum: 5000 m
 • Indkøb: 100 m
 • Skiudlejning: 4500 m
Faciliteter
 • Internet
 • Bar
 • Skikælder
 • Legerum
 • Bad / Toilet
 • Parkering
Destinationsfakta
 • Byens højde: 745 m
 • Højeste skiløb: 2700 m
 • Længste nedkørsel: 8 km
 • Total pistelængde: 230 km
 • Langrend: 435 km
 • Off-piste: Ja

Drømmer du om ægte østrigsk hyttehygge og skiløb lige ud for døren, så skal du bare læse videre! De ualmindelige hyggelige Reiteralm Hytter ligger placeret midt på pisten i Reiteralm. Her befinder sig 18 bjælkehytter og et hotel i 1.170 meters højde, som alt sammen blev bygget i 2006 og tilsammen udgør en lille landsby, der ligger med den smukkeste udsigt til toppen af alperne. Krystalklar luft og med alt den plads, som ungerne kan bruge til at tumle rundt på i sikre omgivelser. Fristet? Det forstås… Reiteralm er helt perfekt for familier og mindre grupper, der sætter pris på at bo godt og komfortabelt på en særdeles unik beliggenhed. Hytter til 8-10 personer eller hytter med plads til den store familie, helt op til 16-24 personer. Gældende for alle hytterne er, at de har en utrolig smuk udsigt.

Beliggenhed:
Hytterne ligger ca. 5 km fra Schaldming centrum. Der er mulighed for indkøb ved den lille lokale købmand, som ligger i hytteområdet, hvor man kan handle det mest basale. Skal man handle lidt ekstra ind, kan vi anbefale at køre ind til Schladming.

Hytter:
Ca. 30 hytter smukt beliggende direkte ved pisten. Hytterne er bygget i 2006 og fremstår stadig i en rigtig god stand. Meget populære hytter!
Der er forskellige størrelser på hytterne, med plads fra 8 - 24 personer.


Faciliteter:

Her er kælet for hyggen såvel som detaljerne med mange faciliteter ude som inde til både børn og voksne. Stor legeplads med masser af udfordring, mulighed for massage på hotellet, en rigtig alpesø, gratis internet, mulighed for vandreture, restaurant, legerum til børnene på hotellet og egen lille købmand. Vi kan varmt anbefale at bestille en kælketur på Hotel Edelweis, hvor man bliver kørt op med snescooter, og kører ca. 5 km ned til hytten ad en fin, belyst vej. En skøn aften for hele familien med både kælk og snescooter, hvor I er garanteret et godt grin!

Pension:
Opholdet er uden pension, men det er muligt at tilkøbe 1/2 pension på hotellet. Det er også muligt at bestille morgenbrød service, hvor man kan hente frisk morgenbrød hver morgen i hotelreceptionen.


Øvrigt:
Gratis parkering udenfor huset. Hund tilladt mod forespørgsel hos OnlineSki. Pris ca. 20 euro pr. dag.
Hytterne har kaffemaskine.
Hund tilladt. Skal bestilles hjemmefra igennem OnlineSki. Betales direkte på indkvarteringsstedet.

Skiområdet:
Schladming er en utrolig hyggelig skisportsby med smuk gågade og mange restauranter. Der er rigtig godt sammenhængende skiløb og mange lange, brede nedfarter, som passer perfekt til familier, venner og kollegaer. I 2013 blev der afholdt VM i aplinski i byen, og derfor er pister, lifter og snekanoner meget moderne, hvilket også betyder, at Schladming er meget snesikkert. Der er desuden rigtig gode muligheder for afterski på pisterne, i gågaden og på ”Tenne”, som er Østrigsk største afterskisted med plads til 3000 personer.

NYHED - Dansk skiskole og NY gondol!

Til vinter 2019/2020 tilbyder vi også dansk skiskole til børn som er nybegyndere. Op til max 10 år. Skiskolen foregår hele sæsonen på toppen af Planai liften. I uge 7 + 8 tilbyder vi også skiskole til nybegyndere børn op til 10 år på børnebakken på Rohrmoos.

Ved Planai liften fra centrum i Schladming kommer det vinteren 2019/20 en ny gondol med plads til 10 personer og så transporttiden mindskes og kapaciteten øges kraftigt.

Se webcams, pistekort og mere info om Schladming her.

Kør selv eller fly til Schladming ?
Schladming egner sig rigtig godt til både kør-selv og flygæster, da det er nemt at køre til og transfer tiden fra Salzburg lufthavn til Wagrain er ca. 50 min. Der er kun 25 km. fra motorvejen ind til Schladming, og dette foregår helt nede i dalen på flad landevej.

Flere pister - prøv andre skiområder:
Vil du gerne opleve en dag på ski i et ”andet skiområde” der er inkluderet i liftkortet, kan vi klart anbefale et besøg til Flachau. Herfra kan I på ski kan komme videre til Wagrain og St. Johann.

Tag en afslappende dag UDEN skiløb i Schladming
: Hvis I trænger til en afslappende dag UDEN ski, har de en rigtig fin svømmehal i Schladming by. Vi kan også anbefale et besøg ud til det helt nye Therme Amade, som ligger i byen Altenmarkt. Dette er en svømmehal med massere af wellness muligheder, og ligger ca. 20 min kørsel fra Schladming.

Turistskat/Kurtax:
I Schladming skal der betales kurtaxe direkte på indkvarteringsstedet. Prisen er ca. 1,50 euro. pr. dag pr. voksen. Børn til og med 14 år er gratis.

NB:
Enkelte værelser kan afvige fra beskrivelsen.

 

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Jesper Therkildsen

Smukt og lækkert, fantastisk belliggenhed, super service.

 

⭐⭐⭐

Heidi Kynde Nielsen

Indrettet knap så godt; store opbevaringsrum og kun en lille stue med een sofa til 3 pers. Man kunne kun være social omkring spisebordet!

⭐⭐⭐⭐⭐

Carina

Super Godt

⭐⭐⭐⭐

Tine

Generelt fin. der mangler et rum med nogle lænestole/sofaer - opvaskemaskine/komfur for småt til så mange. alt for store glas som pressede opvaksemaskinen hele tiden. Ellers fint.

 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki