Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Rejser til Skeikampen, Norge

Udforsk vores hoteller i Skeikampen i Norge

Tag på skiferie i naturskønne Norge, og se vores mange hoteller i Skeikampen. Her kan du finde overnatningssteder med lige dé faciliteter, som du ønsker og har behov for. OnlineSki tilbyder hoteller til gode priser, så du kan få en fantastisk og billig ferie i de norske fjelde. 

Hav tålmodighed, vi søger i hele vores database efter de bedste rejser til dig....

Vi er der næsten – bare et øjeblik mere...

{{traveldate.date | date:'dd'}}
{{traveldate.date | date:"MMM"}}
{{traveldate.date | date:"EEE"}}
Uge {{traveldate.week_no}}

Rejseinfo

{{hotellist.departuredate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.departureduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.departureduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodedeparture}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodedeparture}})
{{hotellist.returndate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.returnduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.returnduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodereturn}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodereturn}})

Hoteller ikke i din filtrering

Udsolgte i den angivne periode

Udsolgt i din valgte søgning. Prøv at rette transportform eller antal rejsende.

Ikke tilgængelig i den angivne periode

Der er desværre ingen ledige muligheder ud fra dine søgekriterier. Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige skiferie, så kontakt os herunder.

Skal vi hjælpe dig?

Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: Antal personer, Antal skidage, Rejseuge, Hvor I vil hen osv.

Når rejsen overstiger 10 personer, bedes du ringe til os på 97 32 44 40 eller udfylde nedenstående informationer, så vi kan lave det bedste tilbud til dig.

Skal vi hjælpe dig?

Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: Antal personer, Antal skidage, Rejseuge, Hvor I vil hen osv.

Find et hotel i Skeikampen med de rette faciliteter

Leder du efter billige hoteller i Skeikampen? Med OnlineSki kan du finde overnatning til en god pris uden at gå på kompromis med dine ønsker og behov. Vil du eksempelvis gerne bo tæt på pisten? Vil du have mulighed for at tilkøbe halvpension? Eller skal der gerne være pool og wellness-område på hotellet? Vi kan heldigvis hjælpe dig med at finde frem til det rette hotel.

Børnevenlige hoteller i Skeikampen

Rejser du på skiferie til Norge med børn? Så kan du finde gode børnevenlige hoteller i Skeikampen hos OnlineSki. Vi tilbyder hyggelige hoteller, hvor der er god plads til hele familien. Du kan få hotelværelser i mange forskellige størrelser, så I eksempelvis kan bo flere personer sammen. 

Hos OnlineSki har vi overnatningsmuligheder helt tæt på pisten, skiudlejning og bus. Det kan være en fordel, hvis du har børnene med på ferie, da de yngste dermed undgår at skulle gå alt for langt i de tunge skistøvler. Så kan de bruge deres energi på pisterne i stedet. 

Du kan også finde et hotel med halvpension, så I både får morgen- og aftensmad med i jeres booking. På den måde kan alle samles om et morgenmåltid, inden I bevæger jer ud på pisterne samt til aftensmad, når dagen er slut. Det kan virke mere overskueligt at have styr på nogle af måltiderne, hvis børnene er med på ski. 

Oplev skiløbet i Skeikampen

Skeikampen er et hyggeligt skiområde i Norge, som byder på alpint skiløb for mange niveauer. Og hvis sneen mod forventning ikke kommer på naturlig vis, så er der snekanoner i området, som vil sørge for, at du kan suse ned ad pisterne. 

I området finder du flere kilometers præparede pister i forskellige sværhedsgrader, som du kan boltre dig på. Du finder grønne, blå, røde og sorte pister, så både nybegyndere og øvede skiløbere kan boltre sig i Skeikampen. Desuden kan du nemt komme rundt med det effektive liftsystem.

Udforsk Skeikampen by

Når du besøger Skeikampen, så kan du også besøge hyggelige restauranter og andre serveringssteder. Nyd forskellige lækre retter i godt selskab, eller tag på afterski og nyd en kold øl i sneen.  

Hvis du ikke ønsker at stå på ski alle feriens dage, eller børnene trænger til en pause fra pisterne, så er der gode muligheder for andre sjove oplevelser i området. Du kan eksempelvis skøjte, tage på hundeslædetur eller komme ud at kælke. I Skeikampen er der noget for enhver smag.

97 32 44 40 Min billet
OnlineSki