Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Skiferie i Ski Juwel

Ski Juwel er ikke så kendt i Danmark, men det er et fantastisk skiområde

Skiområdet

Blandt Østrigerne selv er området ét af de klart mest populære og bedste områder i landet. Området som er beliggende i Tirol har dessuden vundet priser for fx piste-vedligeholdelse, liftstandard, hyggelige restauranter og ikke mindst familievenlighed. Her får man virkelig en super god skiferie. Der er en god blanding af forskellige typer pister i forskellige niveauer, så alle kan få sit behov dækket. Pisterne er generelt brede, og så er der mulighed for at stifte bekendtskab med off-piste i de mange åbne områder mellem pisterne, der endda er lavinesikret.

 

Dette betyder et område med noget for alle, uanset niveau. Ski Juwel Alpbachthal-Wildschönau består af 2 skiområder der fysisk ikke hænger sammen, men ligger med kun 5 minutters kørsel fra hinanden. Det er super nemt lige at hoppe på skibussen der pendler imellem områderne i løbet af hele dagen. Skibussen er gratis med et gyldigt liftkort og ellers mod betaling. Skulle man ende til afterski i et andet område end det man bor i, så kører der også busser efter lifterne er lukket. Dem kan man benytte mod et mindre beløb. Det meget fleksible skibus system betyder at man har let adgang til hele området, uanset hvilken by man bor i. Til begge områder er der nogle hyggelige skibyer med mulighed for indkøb, lidt shopping, cafe og restaurantbesøg, samt afterski. 

 

Det ene skiområde er det der ligger ved byen Niederau og er et mindre skiområde med ca. 30 piste kilometer, primært med røde pister, samt en virkelig fin lang sort nedfart. Den sorte løjpe er meget populær og rigtig mange professionelle kommer her og træner. Noget af nedfarten er udstyret med en hastighedsmåler og der afholdes mange interne konkurrencer venner og familier imellem om hvem der er hurtigst på ski. Området ved byen Alpbachthal er noget større og man kan her køre nogle rigtig fine lange ture. Her er en ret jævn fordeling af røde og blå pister. 

 

Er man til fun og snowparks er her i området 2 virkelig fine hvor der findes alt i hop, kicker, halfpipe mm. 
Har man et ønske om at komme på skiskole så er man her rigtig godt hjulpet og skiskolerne får enormt meget ros. Det er super nemt at bestille skiskole direkte på destinationen ved ankomst og man kan næsten altid få sine ønsker opfyldt i forhold til antal dage, timer og niveau.
Ud over skiløb findes en 5 kilometer kælkebakke der kan give et sug i maven og stort smil på læben hos både store og små. Kælkebakken findes på "Mittelstation" ved Schatzberg gondol liften.

 

Byen

Dalen Wildschönau er fuld af atmosfære, tradition og det gode værtskab er i fokus. I dalen er der de tre byer som hedder Niederau, Oberau og længst inde Auffach, der alle er en del af Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau.

 

Vores indkøber skriver: 

Ski Juwel er vores nye destination i 2019 og vi glæder os enormt meget til at byde vores gæster velkommen til denne perle. Det er et område med utrolig meget at byde på og perfekt til familier eller grupper der ønsker et step videre fra de mindre begynderområder inden de kaster sig ud i de helt store områder. Så kast jer ud i et fantastisk alsidigt skiområde med noget for alle og med gode aktiviteter ud over skiløb. Her keder man sig aldrig.  

Destinationsfakta
Byens højde:
826 m
Højeste skiløb:
2025 m
Længste nedkørsel:
7000 km
Total pistelængde:
128 km
Langrend:
100 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
46
Kabinelifte:
8
Stolelifte:
7
tallerkenlifte:
31

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser.
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri !

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail.
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Søn-Fre kl. 9-17, Lør kl. 9-15

 

 

LÆS MERE ->

Hvad siger vores kunder

"Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt.
TAK OnlineSki.dk"

*****
Jens Nielsen

Populære hoteller i Ski Juwel

{{travel.sitename}} eget hotel
  • {{usp.text}}
  • God placering
  • God morgenmad
  • 3-retters middag eller buffet
  • Sauna
  • Gratis WiFi

{{travel.name}}, {{travel.destinationname}}

{{travel.board.label}}
  • {{usp.text}}

{{travel.roomdescription}}

DKK {{travel.price | number:0}},-
Pris pr. person: DKK {{travel.priceperperson | number:0}},-
Prisen inkluderer:
  • {{service}}
Fjern fra favoritter
Tilføj til favoriter
Personer
{{(person.adult ? 'Voksen' : 'Barn') + " " + person.suffix}}
Standard pris
DKK {{person.price | number:0}},-
Pris pr. person
DKK {{person.price | number:0}},-
Totalpris
DKK {{travel.price | number:0}},-


Hvornår skal rejsen betales?
Depositum på 1.400,- pr person skal betales indenfor 1 uge efter booking.
Restbeløbet senest 40 dage inden afrejse.
Ved bestilling mindre end 40 dage før afrejse, skal hele beløbet indbetales inden 3 dage.

Der er ingen populære hoteller


  • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet