Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

 

 

Liftkortet og skileje er altid inkluderet i prisen.

 

 

Skiferie inkl. liftkort

 

 

Vi har liftkort og skileje inkluderet i alle vores priser på alle vores destinationer

Når du bestiller din skiferie hos OnlineSki.dk, skal du ikke bekymre dig om at bestille liftkort, så du kan suse op og ned ad pisterne. Skiferier til alle vores destinationer har nemlig både liftkort og skileje inkluderet i prisen. Et liftkort giver dig ubegrænset adgang til destinationens skønne pister, og eftersom vi har inkluderet liftkortet i prisen, skal du ikke spilde unødvendig lang tid på at få fat i dit liftkort, når du kommer til destinationen. Vores dygtige guider står nemlig klar til at overrække dig liftkortet ved ankomsten. Du kan med andre ord hoppe direkte i skistøvlerne og klikke dig ned i skiene med det samme og derefter starte pisterne fra en ende af. 

Skiferie

Billigst i Danmark!

 

 

Ønsker du ikke liftkort?

Det er klar anbefalelsesværdigt at besidde et liftkort, når du tager på skiferie – også selvom du ikke har planer om at køre i pendulfart mellem de forskellige pister. Det giver en helt særlig frihed, at du uden tøven kan sætte dig tilrette i liften og lade dig transportere mod toppen – selv hvis du bare vil op og nyde udsigten og den helt særlige atmosfære, se børnene på skiskole eller spise frokost med venner og familie på de hyggelige restauranter. 

Langt de fleste rejsende ønsker et liftkort, når den længe ventede skiferie skal nydes, og det er derfor, at vi har valgt at inkludere det i prisen. Ønsker du alligevel ikke et liftkort, måske fordi du slet ikke har intentioner om at stå på ski i løbet af ferien, så skal du naturligvis ikke betale for det. Der er således mulighed for at trække det fra i prisen, så du kun betaler for det, du rent faktisk får. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser. 
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri!

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail. 
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Se Danmarks bedste åbningstider her

 

LÆS MERE ->

Hvad siger vores kunder?

"Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt. 
TAK OnlineSki.dk"

*****
Jens Nielsen
97 32 44 40 Min billet