Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

 

 

Danmarks absolut billigste kør-selv skiferie til Østrig - velkommen!

 

 

Kør-selv skiferie til Østrig

 

 

En kør-selv skiferie er den billigste skirejseform, og det giver jer en fleksibel og uafhængig skiferie

Når du vælger at tage på en kør-selv skiferie til Østrig, så giver det jer frihed. I egen bil har i mulighed for at tage på forskellige dagsture, og samtidig har i også mulighed for at opleve andre skiområder der ikke er helt sammenhængende. Dermed er man uafhængig af skibusser, og kan hurtigt selv køre til og fra liften. OnlineSki.dk har 11 forskellige destinationer du kan køre til, og alle destinationer byder på et væld af oplevelser for både voksne og børn.

En kør-selv skiferie til Østrig har hele pakken

En skiferie til Østrig, byder på noget for enhver smag, og uanset om du planlægger at tage på skiferie med børnene, vennerne, din bedre halvdel eller måske ønsker at holde jul eller nytår på ski, så tilbyder Østrig det hele. Hos OnlineSki.dk har vi specialiseret os i familie skiferier med rejser til børnevenlige destinationer og med dansk skiskole på flere af vores destinationer. Hos OnlineSki.dk er det vigtigt, at du trygt kan tage på skiferie med dine børn.

Skiferie

Billigst i Danmark!

 

 

40.000 gæster

Kør-selv skiferie med børnene

Ferien starter allerede når man sætter sig ind i bilen hjemmefra. Alle glæder sig til at få skistøvlerne på fødderne og betræde det kridhvide snelandskab og ikke mindst til at tage en tur på pisterne! Når man skal have børnene med på skiferie, så er det en god idé at vælge en børnevenlig destination, og hvis det er første gang, at børnene skal prøve kræfter med at stå på ski, så er det en fordel at vælge en destination med dansk skiskole. Hos OnlineSki.dk giver vi garanti for dansk skiskole på skiferier til WagrainMaria Alm og Lofer. Hver destination byder på et væld af oplevelser - dette gælder for både børn og voksne, men for de helt små, er Lofer det helt perfekte valg, da alle pister ender det samme sted. Du kan læse mere omkring de forskellige destinationer, og se hvad de netop kan tilbyde dig og din familie her på OnlineSki.dk.

 

 

Kør-selv skiferie til Østrig, som du ønsker detKør-selv skiferie med børnene

Hos OnlineSki.dk har du mulighed for at vælge imellem forskellige kør-selv skiferier. Det kan være at du ønsker, at skiferien skal være inklusive liftkort? At skiferien skal være med all inclusive? Eller at du måske ønsker at komme på en skiferie med wellness? Uanset hvilke ønsker og behov du har, så kan Østrig det hele! Du er meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål til din næste kør-selv skiferie til Østrig. Du kan kontakte OnlineSki.dk her eller på telefon 97 32 44 40.

Skiløber på skirejse

Mere end 25 års erfaring

 

 

Skiferie for alle

Kørselsvejledning til destinationerne i Østrig

INFO: I Østrig skal man betale vejskat. Man køber en Vignette, et lille klistermærke, som sættes i forruden. Det kan enten købes hjemmefra, eller på en tankstation på vej ned gennem Tyskland. 

Kørselsvejledning til Dachstein West 

Kørselsvejledning til Lofer 

Kørselsvejledning til Schladming 

Kørselsvejledning til Wagrain    

Kørselsvejledning til Zell Am See

  

  - Kørselsvejledning til Flachau   

  - Kørselsvejledning til Maria Alm   

  - Kørselsvejledning til Tauplitz 

  - Kørselsvejledning til Wilder Kaiser 

               

 

 

 

Hvis I mangler lidt inspiration til næste års skiferie, eller bare har lyst til at se lidt video fra de forskellige destinationer, så er her masser af hjælp at hente.

 

 

 

 

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser. 
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri!

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail. 
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Se Danmarks bedste åbningstider her

 

LÆS MERE ->

Hvad siger vores kunder?

"Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt. 
TAK OnlineSki.dk"

*****
Jens Nielsen
97 32 44 40 Min billet