Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

 

 

På skiferie uden alt det besværlige?

 

 

Skiferie med all inclusive

 

 

Lad os klare alt!

Vil du gerne på skiferie, uden at tænke på andet end at have det hyggeligt og sjovt sammen med dine venner eller familie? Hos OnlineSki.dk tilbyder vi kør-selv skiferier med All Inclusive! Når du vælger at skiferien skal være med All-Inclusive skal du ikke tænke på noget, når du ankommer til destinationen og pungen kan du blot lade ligge dybt i tasken.

Billigst i Danmark!

 

 

Skiferie

40.000 gæster

Når du vælger at skiferien skal være med All Inclusive får du:

Alle måltider i løbet af dagen samt drikkevarer ad libitum! Med All Inclusive skal I hverken tænke på at købe ind eller lave mad, og I skal naturligvis heller ikke medbringe noget hjemmefra og holde styr på, hvad der skal spises til aftensmaden. Du skal blot tænke på at klikke skiene på og nyde dagen på pisterne med vennerne eller familien.

  • Morgenmad (oftest som buffet)
  • Middagsmad (eventuelt en madpakke til skituren)
  • Eftermiddagsmad (afterski kage/suppe)
  • Aftensmad (menuen består af 3-4 retter)
  • Drikkevarer ad libitum hele dagen

 

 

Mere info omkring all inclusive tilbuddene

Måltiderne bliver serveret i bestemte tidsrum og vil oftest være på jeres hotel. Når I er færdige med morgenmaden er i klar til at snøre støvlerne, klikke skiene på og tage med madpakke med til turen. Dermed slipper man nemlig for at spise denne på hotellet. Under de tre hotel sider som ses nedenfor, kan du læse mere omkring hvad netop jeres All Inclusive pakke indeholder.

NB! Ovenstående beskrivelse har en mindre variation alt efter hvilket hotel man vælger. Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til din skiferie med All Inclusive.

Skiløber på skirejse

Mere end 25 års erfaring

 

 

 

 

97 32 44 40 Min billet
OnlineSki