Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

 

 

 

 

Skiferie med børn

 

 

På skiferie i børnehøjde

Vil du gerne på skiferie med hele familien? Hos OnlineSki.dk har vi specialiseret os i skiferier i børnehøjde. Vi har et stort udvalg af børnevenlige destinationer og vi tilbyder skiferie med dansk skiskole på flere af vores destinationer. For os er det vigtigt, at du trygt og sikkert kan tage dine børn med på skiferie, og at det samtidig bliver en fornøjelse for hele familien. 

Vi tilbyder et stort udvalg af skiferier for børnefamilier, på børnenes præmisser.

Når man tager på en skiferie med børnene, så er det først og fremmest vigtigt, at destinationerne er børnevenlige. Hvis det er første gang at børnene skal prøve kræfter med at stå på ski, så er det samtidig en god idé, at man vælger en destination med dansk skiskole.

Skiferie

VILDE børnerabatter

 

 

Tag på sjov og billig skiferie med børn

Vi er Dk´s bedste til børnefamilier

På skiferie med børnene til Østrig

Drømmer du om at tage hele familien med på skiferie? Hos OnlineSki har vi specialiseret os i skiferier i børnehøjde. Vi har et stort udvalg af børnevenlige destinationer, hvor både små og store med garanti får en dejlig, aktiv ferie i naturskønne omgivelser - og så endda til en rigtig god pris.

 

Når du tager på en skiferie med børnene, er det først og fremmest vigtigt, at ferien er børnevenlig. Vi tilbyder masser af sjove aktiviteter for de mindste i familien. Og på mange af vores destinationer finder du skiskoler, hvor dine børn kan blive undervist på dansk, så de er godt klædt på til pisterne. For os er det nemlig vigtigt, at du trygt og sikkert kan tage dine børn med på skiferie.

 

Samtidig skal skiferien være en fornøjelse - for hele familien. Dét gør vi os umage for at tilbyde dig til en overkommelig pris. Her hos OnlineSki kan du med garanti finde en skøn, billig skiferie med børn og barnlige sjæle.

 

 

 

Billig skiferie med børn

Leder du efter en skiferie, der både er børnevenlig og prisvenlig? Så behøver du ikke at lede længere. OnlineSki er nemlig stedet for dig, der gerne vil på billig skiferie med børn. Vi tilbyder et stort udvalg af skiferier for børnefamilier, hvor ferien foregår på børnenes præmisser.

 

Hvis det er første gang, børnene prøver kræfter med at stå på ski, er det en god idé, at du vælger en destination med dansk skiskole. Sådan sikrer du, at børnene lærer alt, hvad de bør vide, når de begiver sig ned ad de hvide løjper.

Men hvor skal I rejse hen for at få den bedste oplevelse i sneen? OnlineSkis absolutte bestseller er Østrig, og vi forstår godt, hvorfor Østrig tiltrækker få mange børnefamilier.

Skiløber på skirejse

Vi tilbyder DK skiskole på 4 rejsemål !

 

 

Skiferie for alle

Skiferie med børn i Østrig

Vil du på skiferie med børn til Østrig? Så er du ikke alene. Østrig er en populær destination. Først og fremmest fordi Østrig er et meget charmerende sted at stå på ski. Samtidig har Østrig et væld af muligheder og oplevelser for både nybegyndere, øvede og ikke mindst for de helt små. Og hos OnlineSki er du garanteret en dansk skiskole, hvis du tager til de østrigske skiområder Maria Alm, Wagrain eller Lofer.

 

 

Lofer er børnenes paradis

Lofer er et af de østrigske skiområder, der betragtes som et rent paradis for børnene. Det skyldes, at de 46 kilometer pister, du kan opleve i Lofer, primært består af brede, blå pister. Det betyder, at de helt små og nybegyndere har gode pister lige uden for døren, hvilket gør Lofer til et perfekt skiområde for dig, der skal stå på ski for første gang. Samtidig er skiområdet overskueligt, så børnene føler sig trygge. Desuden byder den hyggelige by på et væld af aktivitetsmuligheder for børn.

 

Børnevenlig skiferie i Maria Alm

Østrigske Maria Alm ligger smukt i rolige omgivelser, omgivet af store bjerge. En skiferie til Maria Alm er det helt perfekte valg til alle aldre og niveauer. Med 120 km pister er der rigeligt med udfordringer til hele familien. Uanset om du er til hygge og afslapning eller til fest og farver, så er Maria Alm noget for dig.

 

Maria Alm er en del af det store område Ski Amadé. Det betyder, at hvis du vælger at tage på skiferie med børnene til Maria Alm, så dækker liftkortet blandt andre også områderne Wagrain, St. Johann, Bad Gastein og Schladming. Du får altså rigtig mange pister for pengene her, hvis du vil på skiferie med børn til Østrig.

 

Skiferie med badeland i Wagrain

Skal børnene boltre sig i et badeland? I Wagrain ligger det sjove badeland "Wasserwelt", der er et vaskeægte vandland, hvor børnene kan brænde energi af i vandrutsjebanen, og du kan slappe af i wellness-afdelingen med dampbad, sauna og meget mere.

 

Udover badeland, har Wagrain naturligvis også et rigtig godt skiområde, som byder på en enorm variation og pister for enhver smag. Desuden er Wagrain en af de lettest tilgængelige destinationer for familien, der gerne vil på kør-selv skiferie.

 

Billig skiferie med børn i Tyskland

Vil du på kør-selv skiferie er Tyskland også en oplagt mulighed. Tag med OnlineSki til Berchtesgaden, der minder meget om Norden, men er langt billigere. Du får liftkort og skileje inkluderet i prisen og rabat til byens lækre badeland. I Berchtesgaden finder du også en god skiskole og sjov kælkebakke - perfekt til sjov og leg.

 

Kontakt OnlineSki hvis du har spørgsmål til din næste skiferie. Vi har selv besøgt alle vores destinationer - så vi ved præcis hvilken skiferie, der passer til netop din families behov og ønsker.

Hvis I mangler lidt inspiration til næste års skiferie, så ring til os på 97 32 44 40. Vi sender Jer gerne 3 uforpligtende tilbud på den perfekte skiferie til netop dig.

 

 

 

 

97 32 44 40 Min billet
OnlineSki