Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

 

 

Til børnevenlige destinationer.

 

 

Skiferie med børn

 

 

På skiferie i børnehøjde

Vil du gerne på skiferie med hele familien? Hos OnlineSki.dk har vi specialiseret os i skiferier i børnehøjde. Vi har et stort udvalg af børnevenlige destinationer og vi tilbyder skiferie med dansk skiskole på flere af vores destinationer. For os er det vigtigt, at du trygt og sikkert kan tage dine børn med på skiferie, og at det samtidig bliver en fornøjelse for hele familien. 

Vi tilbyder et stort udvalg af skiferier for børnefamilier, på børnenes præmisser.

Når man tager på en skiferie med børnene, så er det først og fremmest vigtigt, at destinationerne er børnevenlige. Hvis det er første gang at børnene skal prøve kræfter med at stå på ski, så er det samtidig en god idé, at man vælger en destination med dansk skiskole.

Skiferie

VILDE børnerabatter

 

 

Vi er Dk´s bedste til børnefamilier

På skiferie med børnene til Østrig

OnlineSki.dk's absolutte bestseller er Østrig, og vi forstår godt hvorfor, at Østrig er så populær en destination. Østrig er først og fremmest et meget charmerende sted at stå på ski, og samtidig så har Østrig et væld af muligheder og oplevelser, for både nybegyndere, øvede og ikke mindst for de helt små. Hos OnlineSki.dk tilbyder vi GARANTI for dansk skiskole til skiområderne LoferMaria Alm og Wagrain.

Lofer er børnenes paradis

Lofer er det helt perfekte skiområde for de helt små, der skal stå på ski for første gang, og især for de børnefamilier der ikke kræver det helt store område, men godt kan lide et overskueligt skiområde, hvor børnene kan føle sig trygge. Byen er meget hyggelig og byder på et væld af aktivitetsmuligheder, der især henvender sig til børn. De 46 km pister, du kan opleve i Lofer, består primært af brede bå pister, så de helt små og nybegyndere har gode pister lige uden for døren.

 

 

Børnevenlig skiferie i Maria Alm og Wagrain

Maria Alm ligger smukt i rolige omgivelser, omgivet af store bjerge, og er en del af det store område Ski Amadé. Det betyder, at hvis du vælger at tage på skiferie med børnene til Maria Alm, så dækker liftkortet bl.a. også områderne Wagrain, St. Johann, Bad Gastein og Schladming. En skiferie til Maria Alm er det helt perfekte valg til alle aldre og niveauer, og er med 120 km pister, så der er rigeligt med udfordringer til hele familien. Uanset om du er til hygge og afslapning, eller til fest og farver, så har Maria Alm noget til dig.

Wagrain med Wasserwelt til børnene

Wagrain er en meget populær skidestination, og Wagrain vil byde på masser af godt skiløb, både for de voksne og naturligvis børnene. Der er en enorm variation og noget for en hver smag. En væsentlig faktor for at vælge Wagrain er, at det er en af de lettest tilgængelige destinationer for familien, der gerne vil på kør-selv skiferie, og er med en drømmeplacering på kun 10 minutters kørsel fra motorvejen. I Wagrain ligger der et hyggeligt badeland "Wasserwelt". Wasserwelt er et lækkert vandland med rutsjebane, wellness og spa - sagt med andre ord, et vandland for hele familien! I wellness afdelingen har man mulighed for at slappe af med dampbad, sauna og meget mere. Generelt er der mange aktiviteter på ugentligt basis, der er målrettet de helt små.

Skiløber på skirejse

Vi tilbyder DK skiskole på 4 rejsemål !

 

 

Skiferie for alle

På skiferie med børnene til Tyskland

Tyskland er blevet et meget populært sted, at tage på skiferie - ikke mindst for børnefamilierne! Tyskland er nemt at køre til, det er et fantastisk begynder ski område, og ikke mindst, et børnevenligt skiområde. Kom på børnevenlig og billig skiferie til Berchtesgaden med OnlineSki.dk. Her er både liftkort og skileje inkluderet i prisen, og så minder området meget om Norge og Sverige, men til priser der er langt billigere. I Berchtesgaden er der en god skiskole og pister der byder på godt skiløb til børnene, men også for nybegyndere og og øvede. Der findes desuden deciderede børneområder, hvor der er kælkebakke - perfekt til når der skal bare være tid til sjov og leg. Ligesom i Wagrain finder man også i Berchtesgaden et lækkert vandland - Watzmann Therme. Her er der mulighed for at svømme både inde og ude i et opvarmet bassin. Når du køber skiferie til Berchtesgaden, så er liftkortet inkluderet, og liftkortet giver dig rabat til badelandet.

Kontakt OnlineSki.dk hvis du har spørgsmål til din næste skiferie. Vi har selv besøgt alle hoteller og stået på ski på alle vores destinationer - så vi ved præcis hvilken skiferie der netop tager udgangspunkt i dine og din families behov og ønsker.

 

 

Hvis I mangler lidt inspiration til næste års skiferie, så ring til os på 97 32 44 40. Vi sender Jer gerne 3 uforpligtende tilbud på den perfekte skiferie til netop dig.

 

 

 

 

97 32 44 40 Min billet
OnlineSki