Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

 

 

Danmarks billigste skiferier med dansk skiskole i Østrig.

Hos OnlineSki.dk har vi specialiseret os i skiferier for hele familien, bl.a. med skiferier til børnevenlige destinationer og naturligvis med garanti for dansk skiskole. Når børnene skal med på skiferie, så er det vigtigt, at deres behov bliver sat i centrum, og for at børnene får en god oplevelse med at stå på ski, så er det en fordel at vælge et børnevenligt skiområde, men samtidig også et område, hvor der er skiskole.

 

Wagrain med dansk skiskole

Wagrain er et meget populært skiområde, og området byder på fantastiske oplevelser for både voksne og børn. Der er en enorm variation og noget for enhver smag. Der er mulighed for både gruppe- og privatundervisning i Wagrain.

Når børnene skal prøve kræfter med at stå på ski, så skal det være en god og lærerig oplevelse. Skiskolen er en unik mulighed for at møde og udvikle sig, og i Wagrain og vores andre destinationer med dansk skiskole, er der ansat kompetente skilærere, der er uddannet og motiverede for netop at sætte sig ind i børnenes behov, og sørge for at lære børnene at stå på ski med højt humør og med let til latter. Når man skal i gang med skiskolen, så sammensætter skilærerne løbende dagens program og skræddersyer skiskole programmet, så dine børn, eller gruppen af børn får mest muligt ud af undervisningen. Foruden skiskole til børnene børn, så gælder skiskolen også for voksne. Så hvis du er nybegynder, så kan du med fordel komme på skiskole sammen med dine børn.

Skiferie

Skiskoler med mere end 25 års erfaring

 

 

Nye mål hver dag på skiskolen

Når man er elev på skiskolen, så udfordres man hver dag til at nå nye mål og få succesfulde oplevelser på pisten. Dette foregår i en hyggelig og tryg atmosfære hvor alle kan være med.

 

Grupperne inddeles efter både alder og niveau, så alle får mest muligt ud af undervisningen og udvikler sig som skiløber.

 

 

 

Skiskoleundervisning i Maria Alm

Maria Alm er børnenes absolutte paradis i Alperne. Maria Alm er smukt beliggende i dejlige og rolige omgivelser og skiområdet er på hele 120 km perfekt præparerede pister og 33 moderne liftanlæg, så der er udfordringer nok til hele familien. Skiskoleundervisningen i Maria Alm foregår i mindre grupper. Alle børn bliver fra første dag niveauinddelt, så alle i en gruppe er på cirka samme alder. Det giver de bedste forudsætninger for, at børnene får en god oplevelse med at prøve kræfter på ski, samt at børnene nyder hinandens selskab mens de lærer. Undervisningen foregår i 4 timer om dagen, og der er mulighed for at være på skiskole fra søndag til fredag. Hvis du bestiller skiskole i minimum 3 dage, så garanterer vi at der er dansktalende skiinstruktør (dette gælder kun for børneholdene). Der er også mulighed for at deltage i forskellige arrangementer i løbet af ugen. Man kan bl.a. komme til børnefest, hvor der er forskellige aktiviteter i sneen.

 

 

Lofer med dansk skiskole

Lofer er det perfekte skiområde i Østrig for både nybegyndere og børnefamilier, blandt andet på grund af den danske skiskole, og så er det samtidig nemt at overskue skiområdet. Alle pisterne i Lofer er børnevenlige og alle pisterne slutter det samme sted. Dermed kan du med god samvittighed og uden bekymring lade børnene løbe frit rundt på pisterne, uden at de bliver væk.

Hvis du gerne vil læse mere omkring dansk skiskole, så kan du klikke her.

 

 

Schladming med dansk skiskole

NYHED!

Til vinter 2019/2020 tilbyder vi også dansk skiskole til børn som er nybegyndere. Op til max 10 år. Skiskolen foregår hele sæsonen på toppen af Planai liften. I uge 7 + 8 tilbyder vi også skiskole til nybegyndere børn op til 10 år på børnebakken på Rohrmoos.

97 32 44 40 Min billet
OnlineSki