Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

 

 

Skab nye traditioner til nytår med ski under fødderne

Ligesom der er mange, der er ved at få øjnene op for en skiferie i julen, så er nytår også et helt oplagt tidspunkt at besøge de hvide løjper. Og der er da også rigtig mange familier og personer, der vælger at fejre nytår med ski under fødderne. For selvom der er mange hyggelige traditioner forbundet med årets sidste dag hjemme i Danmark, så er der ingen grund til ikke at skabe nye traditioner syd for grænsen.

Der er noget helt særligt ved at hoppe ind i det nye år på en skiferie. Samtidig er det også en skøn måde at slappe af efter en jul, der måske har været en smule stressende. Brug dagene på at suse ned ad de smukke pister, og glæd dig til at se nytårsraketternes funklende lys og blomstrende buketter folde sig ud over Alperne.

Det er naturligvis helt op til dig, om du ønsker at dele oplevelserne med dine venner, familien eller alene. Uanset hvilket valg du træffer, så kan vi hos OnlineSki hjælpe dig med at få et nytår i Alperne, du sent vil glemme. Vi tilbyder både rejser til Østrig og Tyskland samt mulighed for at køre selv, flyve eller tage med bus.

 

Tag til Østrig, og fejr nytår på ski

En nytårsskiferie til Østrig er det ideelle valg for både børnefamilier, nybegyndere og ikke mindst for de rutinerede skiløbere. Det er nemlig ikke uden grund, at Østrig er vores mest populære destination hos OnlineSki. Du kan selv vælge mellem flere populære skiområder i Østrig såsom:

Og du kan også selv vælge, om du vil på kør-selv-skiferie, rejse med fly eller tage bussen. Desuden tilbyder vi også rejser, hvor du kan blive forkælet med all inclusive, sende børnene til dansk skiskole, eller vælge indkvartering med mulighed for wellness. 

Mange danskere er glade for at besøge Wagrain i Østrig mellem jul og nytår. Selve byen ligger kun 650 meter over havets overflade, men snekanoner er med til at sikre, at der er snegaranti på destinationen. Sagt med andre ord er der gode muligheder for at finde din næste billige skiferie hos os, så du kan prøve at fejre nytåret blandt sneklædte bjerge og smuk natur.

Besøg Tyskland til nytår

Hvis det ikke er de østrigske Alper, der kalder i denne omgang, så kan vi også hjælpe med en skiferie i Tyskland. Her kan du opleve skønne Berchtesgaden, som også byder på et hav af muligheder. Udforsk pisterne, eller tag på opdagelse i den hyggelige by. Her er der nemlig både gode muligheder for shopping samt et godt udvalg af lokale restauranter. 

Tyskland er især en oplagt destination for dig, der gerne vil på kør-selv-ferie. For selvom det absolut ikke er et problem at køre til Østrig eller vores andre destinationer, så er det klart hurtigst at køre til Tyskland. Og den tyske charme er heller ikke at tage fejl af, hvad end du vælger at bo i en hyggelig hytte eller lejlighed, eller om du foretrækker at bo på hotel. 

Lad OnlineSki hjælpe dig med at planlægge din skiferie

Nytår er for mange en speciel tid, hvor vi forlader det gamle år og træder ind i det nye med håb om endnu bedre oplevelser og bedrifter. Og mange mennesker ser især frem til, når mørket falder på, klokken slår midnat, og smukke raketter dækker nattehimlen. 

Lyder det som noget for dig at fejre nytåret syd for grænsen, hvor du samtidig kan suse rundt på ski, inden festlighederne går i gang? Så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os hos OnlineSki. Vi er selv helt vilde med at suse rundt på de hvide pister og bruge tid i sneen. Desuden har vi selv besøgt alle vores destinationer, hvorfor vi både har personlige erfaringer samt professionel ekspertise, du kan nyde godt af.

Fortæl os om alle dine ønsker og behov til at fejre nytår på ski, og lad os hjælpe dig med at finde den helt rette rejse. Rejser du eksempelvis med mindre børn, så vil vi som udgangspunkt anbefale destinationer med børnevenlige skiområder og måske endda dansk skiskole, hvis børnene er nybegyndere. Rejser du derimod alene, sammen med din partner eller med et par venner, så har du sikkert andre behov. Og vi kan vejlede dig fra start til slut, så du kommer på netop den skiferie, der passer til dig.

Modtag et uforpligtende tilbud

Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: Antal personer, Antal skidage, Rejseuge, Hvor I vil hen osv.
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki