Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

 

 

Skiferie nytår

Fejr nytåret med ski under fødderne

Rigtig mange personer vælger at fejre nytår med ski under fødderne. Dette er også den helt perfekte måde, at stresse af efter julens strabadser. Og så er det bare noget ektra særligt at komme ind i det nye år, når man oplever nytårsraketternes funklende lys og blomstrende buketter udfolde sig over Alperne. Om du vil dele oplevelserne med dine venner, eller med familien, er naturligvis op til dig. Hos OnlineSki.dk garanterer vi dig, at en nytårsskiferie i Alperne, er en oplevelse du ikke vil være foruden. Om nytårsskiferien skal gå til Østrig Tyskland, så er der både mulighed for at køre selv, tage fly eller bus.

Skiferie

 

 

Skiløber på skirejse

Billigst i Danmark!

Fejr nytår på ski i Østrig

En nytårsskiferie til Østrig er det perfekte valg for både børnefamilier, nybegyndere og ikke mindst for de rutinerede skiløbere. Østrig er OnlineSki.dk's bestseller, og du kan vælge mellem mange forskellige rejseformer i Østrig. Om det skal være en skiferie med all-inclusive, en skifier med dansk skiskole, eller om du gerne vil fejre nytåret med en skiferie med wellness, er helt op til dig. Wagrain i Østrig er et meget populært skirejsemål for mange danskere mellem jul og nytår. Byen Wagrain ligger kun 650 meter over havets overflade, men et toparsenal af snekanoner er med til at sikre, at der er snegaranti på nytårsskiferien. 

Hos OnlineSki.dk har vi selv besøgt alle vores indkvarteringssteder og har stået på ski på alle vores destinationer, og vi er derfor klædt godt på til at sørge for at din skiferie henover nytåret, tager udgangspunkt i netop dine ønsker og behov.

 

 

Skiferie for alle

Billig skiferie til nytår

Hvis skiferien bare skal være billigst, så er Berchtesgaden i Tyskland det perfekte sted at fejre nytår. Berchesgaden er nem at køre til, det er børnevenlig skiferie og så er skikort og skileje inkluderet i prisen. Det gode ved, at fejre nytåret med en skiferie til Tyskland er, at det ikke tager lang tid at komme dertil. Og efter julens strabadser, er det måske ikke en lang køretur, der er i højsædet.

Har du spørgsmål til din nytårsskiferie? Du er altid velkommen til at kontakte os.

 

 

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser. 
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

LÆS MERE ->

Åbent når du har fri!

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail. 
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Se Danmarks bedste åbningstider her

 

 

LÆS MERE ->

Hvad siger vores kunder?

"Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt. 
TAK OnlineSki.dk"

*****
Jens Nielsen

LÆS MERE ->

97 32 44 40 Min billet