Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

 

 

Skiferie nytår

Fejr nytåret med ski under fødderne

Rigtig mange personer vælger at fejre nytår med ski under fødderne. Dette er også den helt perfekte måde, at stresse af efter julens strabadser. Og så er det bare noget ektra særligt at komme ind i det nye år, når man oplever nytårsraketternes funklende lys og blomstrende buketter udfolde sig over Alperne. Om du vil dele oplevelserne med dine venner, eller med familien, er naturligvis op til dig. Hos OnlineSki.dk garanterer vi dig, at en nytårsskiferie i Alperne, er en oplevelse du ikke vil være foruden. Om nytårsskiferien skal gå til Østrig Tyskland, så er der både mulighed for at køre selv, tage fly eller bus.

Skiferie

 

 

Skiløber på skirejse

Billigst i Danmark!

Fejr nytår på ski i Østrig

En nytårsskiferie til Østrig er det perfekte valg for både børnefamilier, nybegyndere og ikke mindst for de rutinerede skiløbere. Østrig er OnlineSki.dk's bestseller, og du kan vælge mellem mange forskellige rejseformer i Østrig. Om det skal være en skiferie med all-inclusive, en skifier med dansk skiskole, eller om du gerne vil fejre nytåret med en skiferie med wellness, er helt op til dig. Wagrain i Østrig er et meget populært skirejsemål for mange danskere mellem jul og nytår. Byen Wagrain ligger kun 650 meter over havets overflade, men et toparsenal af snekanoner er med til at sikre, at der er snegaranti på nytårsskiferien. 

Hos OnlineSki.dk har vi selv besøgt alle vores indkvarteringssteder og har stået på ski på alle vores destinationer, og vi er derfor klædt godt på til at sørge for at din skiferie henover nytåret, tager udgangspunkt i netop dine ønsker og behov.

97 32 44 40 Min billet
OnlineSki