Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Sol, sne og gode pister. Du får det hele i Påsken.

 

 

Skiferie i påsken

 

 

OnlineSki.dk anbefaler i påsken

Hvad skal du foretage i påsken? Hvad med at snøre skistøvlerne og have udsigt til et kridhvidt snelandskab i de Østrigske Alper eller i det sydtyske? Hos OnlineSki.dk finder du Danmarks billigste skiferier, og dette gælder også i påsken. Hvor skal din skiferie gå hen? Du kan hos OnlineSki.dk vælge imellem 10 forskellige skidestinationer.

Påsken er et ideelt tidspunkt at tage på skiferie. Først og fremmest, så skal man kun tage fri i tre dage, mens at børnene helt har fri i påsken. Hvis du derfor gerne vil på en længere skiferie, så er det oplagt at tage afsted i påsken. Hvis du skal afsted i påsken med din familie og børnene, så anbefaler vi hos OnlineSki.dk at tage på en skiferie til enten Østrig eller Tyskland. I Østrig er der mange muligheder for at få fantastiske skioplevelser - for både børn og voksne. Når børnene skal med på skiferie, så er det en fordel at vælge en børnevenlig destination. Hvis du derimod skal afsted med venner eller med en person du holder af, så har du også mulighed for at vælge en skiferie med wellness, eller en skiferie med all inclusive.

skiferie

Ofte GRATIS liftkort til børn i påsken!

 

 

SOL og lange skidage

Påskeferien går til Østrig

Hos OnlineSki.dk har vi specialiseret os i familie skiture til Østrig, og vi tilbyder dansk skiskole på flere af vores destinationer. For os er det vigtigt, at når du vælger at tage på skiferie med børnene, at de får en succesoplevelse med at stå på ski - dette gælder uanset om det er første gang, at der skal prøves kræfter med til at på ski, eller hvis børnene har prøvet at stå på ski flere gange. Du kan her se, hvilke destinationer i Østrig, hvor vi tilbyder garanti for dansk skiskole. Samtidig er en skiferie til Østrig rig med muligheder for de mere erfarne skiløbere, der ikke kan få nok af skioplevelser. Hvis du er til afterski, så er Østrig også det hele rigtige valg. Du kan læse meget mere omkring en skiferie til Østrig og se alle vores destinationer her.

 

 

Påskeferien går til Tyskland

Hvis du vil afsted på en kort skiferie i påsken, så er Tyskland, nærmere betegnet Berchtesgaden det oplagt valg. For det første er det meget billigt at tage på skiferie til Berchtesgaden, det er let at køre til og så minder Berchtesgaden meget om Norge og Sverige - men det er bare til langt billigere priser. (Området er flere gange blevet kåret til Europas billigste skidestination). Hvis du gerne vil på skiferie i påsken til Tyskland, så får du 50 km pister, der er fordelt på 6 skiområder. Alle vores destinationer i Tyskland er i særdeleshed velegnet til børnefamilier, men det fungerer også rigtig fint til par, prupperejser m.fl. 

Flere af områderne i Berchtesgaden er yderst velegnede til børn, og der findes deciderede børneområder, hvor man bl.a. kan finde kælkebakker, hvor de helt små kan hygge sig og boltre sig i sneen. Der er naturligvis også mulighed for skiskole og pister der byder på godt skiløb - for både begyndere og de øvede.

Skiløber på skirejse

Mere end 25 års erfaring

 

 

Skiferie for alle

Påskeferien går til Italien

Hvis du gerne vil på en længere skiferie, så er Italien et oplagt valg og ikke mindst en kulinarisk oplevelse. Hos OnlineSki.dk kan du komme afsted i påsken til Livigno eller Canazei. Livigno byder på cirka 115 km pister, mens at Canazei (som i øvrigt er verdens største skiområde) byder på i alt 1.220 km pister - de fleste af pisterne er røde, men med brede løjper. Skiområdet i Canazei er meget overvældende, og vil du have en ekstraordinær skiferie i påsken, så er Canazei det rigtige valg! Hvis du gerne vil afsted med børnene i påsken til Italien, så byder Livigno på mange nemme psiter og de billig priser gør, at Livigno er et oplagt valg for børnefamilier eller grupper med mange nybegyndere.

Har du spørgsmål til din næste skiferie?

Hvis du har spørgsmål, eller gerne vil have et godt tilbud på din skiferie i påsken, så er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Du har også mulighed for at få tilsendt 3 uforpligtende tilbud til din næste skiferie. Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

Hvis I mangler lidt inspiration til næste års skiferie, eller bare har lyst til at se lidt video fra de forskellige destinationer, så er her masser af hjælp at hente.

 

 

 

 

97 32 44 40 Min billet