Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Billig skiferie til Italien

At tage på skiferie til Italien byder på et væld af oplevelser.

 

 

Skiferie Italien - billige priser, godt skiløb og lækkert mad !

Vi har stor erfaring med rejser til Italien, og vi arrangerer skirejser, der passer til forskellige behov. Det italienske køkken og de dertilhørende vine er endnu en fordel ved at vælge en skirejse til Italien.

Du kan også finde afterski med festlig stemning på alle vores italienske skidestinationer. 

 

Canazei Canazei

 • 360 km
 • 720 km
 • 120 km
 • Byens højde: 1465 m
 • Højeste skiløb: 3290 m
 • Længste nedkørsel: 9 km
Verdens største skiområde
For nybegyndere og eksperter
1200 km pister

I den nordlige del af Italien finder man verdens største skiområder i og omkring skisportssbyen Canazei. Skiområdet er på over 1200 km pister, og man kan derfor opleve at køre på nye pister hver dag under hele sin skiferie i Canazei. Byen ligger i bjergkæden Dolomitterne, der er en del af Alperne.

Livigno Livigno

 • 40 km
 • 55 km
 • 20 km
 • Byens højde: 1816 m
 • Højeste skiløb: 2796 m
 • Længste nedkørsel: 5 km
Populært skiområde
Snesikkert
Toldfrit

Skønt skiområde, flote pister, god afterski, gode restauranter, gågade og toldfri shopping er altsammen muligt i Livigno. Grundet byens højde bekiggenhed er skiområdet meget snesikkert fra starten af december helt til slutningen af april.

Kom på billig skiferie til Italien med OnlineSki.dk

At tage på skiferie til Italien byder på et væld af oplevelser. Kombiner skiferien med god mad, lækker vin og fantastisk skiløb. Mange forbinder Italien med sol, sommer, badning og udflugter til smukke vingårde, men Italien er meget mere end det!

 Hos OnlineSki.dk sætter vi en ære i at tilbyde dig en billig skiferie til Italien, uden at vi går på kompromis med din skiferie oplevelse. Vi har derfor set alle vores indkvateringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål. Dette er din garanti for en god skiferie til Italien. 

Stort udvalg i skiferier til Italien

I de Italienske Alper findes et stort udvalg af smukke skiparadiser, og her kan du komme på en skiferie til Canazei, som er et af verdens største skiområder. Dolomiti Superski har intet mindre end 1200 km pister, hvilket er en af grundende til at mange gæster vender tilbage år efter år, når familien skal på skiferie til Italien. Her finder du varierede pister i alle niveauer, for hele familien.

Den populære skidestination Livigno, er meget snesikkert og tilbyder på godt skiløb i hele sæsonen. 

Skiferie til Italien med toldfri shopping

I den hyggelige lille by Livigno har du desuden mulighed for at kombinere din skiferie i Italien med toldfri shopping. Du kan derfor kombinere din skiferie til Italien med en gang shopping i byens talrige og lækre butikker. 

Højt serviceniveau på din skiferie til Italien

Der er generelt et høj serviceniveau, når du vælger en skiferie til Italien, hvilket du hurtigt vil opleve på vores destinationer. Indbyggerne er venlige og meget servicemindede. Udover betjeningen i butikker, restauranter mv. giver det sig også til udtryk i Livigno, hvor liftsystemet hænger utrolig godt sammen. Du får derved en billig skiferie til Italien som er behagelig og hvor du føler dig velkommen uanset hvilken af destinationerne du vælger hos OnlineSki.dk. 

Børnevenlig skiferie i Italien

Er du på jagt efter en både billig skiferie og en børnevenlig skiferie, så er Italien det helt rette sted at komme til. Hos OnlineSki.dk finder du skiferier til Italien, der passer til alle niveauer, både begyndere og øvede.

 Med en skiferie til Livigno, så kommer du til en skidestination som er et børne- og familievenligt område, hvor der er snesikkert hele sæsonen, hvilket også gør området meget populært. Her finder du flotte pister, der byder på et godt skiløb hele søsonen.

Canazei er verdens største skiområde, hvilket betyder at der på de 1220 km piste findes områder til alle aldersgrupper, og varierede piste i alle niveauer. Du kan således stå på ski hver dag, uden at komme det samme sted.

Skiferie til Italien med både sne og sol

De italienske pister er velpræparerede og ofte meget brede. Den høje beliggenhed i helt op til 4000 meters højde betyder desuden at en skiferie i Italien er ensbetydende med en høj snesikkerhed hele sæsonen. Udover masser af lækker puddersne, så byder Italien også på masser af solskinstimer, så chancerne for at vende hjem med en flot ferieglød er særdeles høje efter en skiferie i Italien.

En skiferie til Italien, du kommer tilbage til

Alt dette gør din billige skiferie i Italien med OnlineSki.dk til et yderst godt minde efterfølgende. Det er også en del af grundene til at mange gæster vælger at tage tilbage år efter år, til deres skiferie i Italien.

 

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser. 
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri!

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail. 
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Søn-Fre kl. 9-17, Lør kl. 9-15

 

 

LÆS MERE ->

Hvad siger vores kunder?

"Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt. 
TAK OnlineSki.dk"

*****
Jens Nielsen
97 32 44 40 Min billet