Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Tyskland

Skiferie Tyskland

En skiferie er en populær måde at holde ferie på, og det forstår vi godt. Det er nemlig en helt særlig og anderledes form for ferie, hvor der både er tid til hygge og samvær samt spænding og sjove aktiviteter. Vi er selv helt vilde med at stå på ski hos OnlineSki, og vi deler gerne ud af vores ekspertise og personlige erfaringer, så du kan få en god skiferie.

Når du lader os hjælpe dig med at planlægge den næste ferie, så kan du glæde dig over, at vi tilbyder nogle af de bedste destinationer. Og derfor garanterer vi også både gode og billige skiferier, som du sent vil glemme. 

En af vores populære destinationer er Tyskland. Er du på jagt efter en billig skiferie til Tyskland, så er du dermed kommet til det rette sted. En tur til Berchtesgaden kan være det helt oplagte valg for dig, hvor du både kan opleve tysk charme, god mad og flotte bjerge. Og så er området desuden blevet kåret til Europas billigste skidestination over flere omgange.

I 2019/2020 blev gondolen ved Jennerbahn-liften bygget helt færdigt. Siden da har der været mulighed for hurtig transport til toppen i 1800 meters højde. Samtidig er flere pister blevet gjort bredere og mere familievenlige, så du kan få en endnu bedre ferie for både store og små.

Tag på skiferie til Tyskland, tæt ved Østrig

Når du vælger en billig skiferie til Tyskland med OnlineSki, får du 50 kilometer pister fordelt på hele seks skiområde. Vi har et stort udvalg af rejser til Berchtesgaden i det sydlige Tyskland, og udover det store udvalg giver vi dig også prisgaranti. Du får således et godt alternativ til Norden, når du bestiller skiferie til Tyskland hos os – endda også billigere end Polen og Tjekkiet.

Du får derfor rigtig meget skiferie til prisen, når du vælger en af vores skiferier til Tyskland. De tyske skiområder byder på mange smukke og gode steder at stå på ski, og destinationen ved Berchtesgaden udmærker sig desuden ved en kort transporttid. Vores destinationer i Tyskland er altså især velegnede til børnefamilier, men fungerer også udmærket til par, grupperejser og meget andet. Med vores mange forskellige destinationer er der dermed mange muligheder for en god skiferie i Tyskland. 

Tag på en hyggelig skiferie i det sydlige Tyskland tæt på den østrigske grænse. Området her ligger blot 25 kilometer fra lufthavnen i Salzburg, hvilket gør transporten endnu nemmere. Uanset om du vælger at flyve på skiferie, eller om du foretrækker den traditionelle kør-selv-ferie, så er Berchtesgaden en oplagt destination.

Billig og børnevenlig skiferie til Tyskland

Hos OnlineSki får du en børnevenlig skiferie med faste børnepriser. Her finder du blandt andet en god skiskole samt pister, der byder på et godt skiløb til børn – både begyndere og øvede. Flere af områderne er yderst velegnede til de yngste i familien, og der findes endda deciderede børneområder. Du finder også en kælkebakke, hvor de helt små kan hygge sig. Dermed er der lagt op til sjov i sneen for både store og små.

I Berchtesgaden finder du endvidere Watzmann Therme, et lækkert badeland med sjov til børnene og velvære til de voksne. Her er mulighed for at svømme inde eller ude i det opvarmede bassin. Trænger du til en lille pause fra at suse ned ad pisterne, så kan du oplagt tage et smut forbi badelandet. Og med dit liftkort får du endda rabat. 

I Berchtesgaden i Tyskland venter dig kvalitetspister på i alt 50 kilometer fordelt på seks forskellige skiområder. Vælger du skiferie i Tyskland, er der altså pister for enhver smag og til ethvert niveau. Det giver dig også mulighed for en afvekslende skioplevelse, hvor hver dag kan byde på nye pister og oplevelser. Og du kan roligt tage de små med på skiferie. De har nemlig mulighed for at hygge sig og lege i børneområderne, hvis de ikke er helt sikre på skiene endnu. 

Du kan også begive dig ud på kælkebakkerne med børnene, tage en tur til varmebadene Watzmann Therme eller besøge saltminen i Berchtesgaden. Der er nemlig mange muligheder for at få ekstra oplevelser sammen med dine børn, som du kan tage med dig hjem.

Oplev vores store udvalg af skiferier til Tyskland

Indenfor destinationen Tyskland har vi et stort udvalg af forskellige hoteller. Vi har selv besøgt og set alle hoteller og destinationer, hvilket gør, at vores erfaring er helt personlig. Når du kigger på vores udvalg af hoteller, ser du altså på et håndplukket udvalg, som vi personligt kan stå inde for. Vi tilbyder kun det, vi selv synes om, og vi tilbyder det til priser, der er billigere, end hvis du bestiller på selve destinationen. Under hvert hotel kan du læse mere om alle de informationer, der er nyttige og relevante. Det kan eksempelvis være information om pension, værelsestyper, antallet af pister, afstanden fra hotellet til pisterne og meget mere. 

Vi ønsker at dele vores gode oplevelser og erfaringer med ski med andre skientusiaster.  Og siden vi prøver at give vores passion videre, kan du få gode råd allerede inden afrejse. Service er vigtigt for os, og derfor kan du både chatte med os her på siden, ligesom du er velkommen til at kontakte os via telefon, hvis du har spørgsmål. På den måde kan vi hjælpe dig med at finde den bedst mulige skiferie for netop dig. 

Nyd en skiferie med liftkort inkluderet

Liftkortet, som hører med i din skirejse, giver dig fri adgang til de mange skilifte. Men det er slet ikke det hele. Du får nemlig også rabat i varmebadene. Det er derfor en god idé at huske dit liftkort, når du skal på eventyr med familien i området. Derudover er skileje også inkluderet i skirejsen, så du ikke behøver bekymre dig om ekstraudgifter. Vi sørger for, at din pris ikke er fyldt med ubehagelige overraskelser.

Jennerbahn-liften nu en 10-personers gondol på to sektioner til rådighed. Der er dermed plads til at hele familien kan køre op ad gondolbanen sammen. Samtidig er der en station i dalen i byen Schönau am Königssee, der ligger midt på pisten. Og så er der naturligvis en station på toppen i over 1800 meters højde, hvor du også finder en restaurant med panoramisk udsigt ud over de smukke skiområder.

Læs mereMinimér

Se alle destinationerne her

Berchtesgaden Berchtesgaden

  • 21 km
  • 25 km
  • 4 km
  • Byens højde: 600 m
  • Højeste skiløb: 1800 m
  • Længste nedkørsel: 6 km
De billigste skirejser for familier
Meget børnevenligt
Super hyggelig by

Super billige skirejser. Kåret flere gange i træk til Europas billigste ski destination. Berchtesgaden har mange stamgæster, da man får rigtig meget til prisen og man ikke bliver overrendt på pisterne. ALLE priser er inklusiv 6 dages liftkort og skileje.

Kom billigere på ferie med en kør-selv-skiferie til Tyskland

Skal din næste skiferie gå til Tyskland? Her er det dejligt nemt at komme til, og det er samtidig en af de billigste destinationer, du kan vælge. Vælger du Tyskland, kan du nemlig pakke bilen til en kør-selv-skiferie. Det giver dig både mulighed for at få en stor frihed på rejsen samtidig med, at du kan spare penge.

Tyskland ligger lige i Danmarks baghave, så det er både bekvemt og hurtigt at køre selv. Samtidig kan du spareven hel del, både fordi vi kan tilbyde nogle af markedets billigste skiferier til Tyskland, men også fordi skileje og liftkort ydermere er inkluderet i vores pris.  

Derudover er Berchtesgaden i Tyskland også én af vores tre destinationer med fast børnepris.

Mini-skiferie til Tyskland

Tag et lille afbræk fra hverdagen, og tag på en hyggelig mini-skiferie til Tyskland. Ryd en weekend, eller hiv et par fridage ud af kalenderen, og hop i sneen sammen med børnene, kæresten eller en god ven. Eller hvad med en kort firmatur, der byder på sjove oplevelser og team-building væk fra det daglige trummerum?

Transporttiden til Tyskland er ikke lang, selv hvis du gerne vil til det nordligste tyske bjergområde, og derfor er det den ideelle destination til dig, der gerne vil på en kort skiferie. Du får på den måde mest mulig tid i sneen – og det bliver ikke meget billigere.

Hos OnlineSki finder du et bredt udvalg af billige og korte skiferier på tre eller fire dage. Tag ned til de familievenlige skiområder, og lad dig friste af både regionale og internationale lækkerier samt sjovt skiløb. 

Ønsker du at høre mere om dine muligheder, så giv os et uforpligtende kald på telefon 9732 4440 eller få tilsendt 3 tilbud skræddersyet til dine ønsker her. Vi står gerne klar til at hjælpe dig på din næste ferie til de tyske skiområder. 

97 32 44 40 Min billet
OnlineSki