Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

 

 

Skiferie i Tyskland er blevet meget populær !

Det forstår man godt: Nemt at køre til, Godt begynder ski område, Børnevenligt skiløb, Hyggelig by, Liftkort og skileje inkluderet i prisen, MEGET billigt, Få mennesker på pisterne, Faste børnepriser

Berchtesgaden minder meget om Norge og Sverige – men til priser der er billigere. Også billigere end Polen og Tjekkiet. 

 

Berchtesgaden Berchtesgaden

  • 21 km
  • 25 km
  • 4 km
  • Byens højde: 600 m
  • Højeste skiløb: 1600 m
  • Længste nedkørsel: 6 km
De billigste skirejser for familier
Meget børnevenligt
Super hyggelig by

Super billige skirejser. Kåret flere gange i træk til Europas billigste ski destination. Berchtesgaden har mange stamgæster, da man får rigtig meget til prisen og man ikke bliver overrendt på pisterne. ALLE priser er inklusiv 6 dages liftkort og skileje.

OnlineSki.dk er billigst på kør-selv skirejser til Tyskland.

Tyskland byder på 50 km. pister i Berchtesgaden, som er et oplagt alternativ til Norden.

Skiferie er en populær måde at holde ferie på, hvilket der er god grund til, da en skiferie er en aktiv og anderledes ferie. Hos OnlineSki.dk er vi 5 skientusiaster, der elsker ski og ønsker at dele vores passion med andre. Det betyder, at vi har specialiseret os i at arrangere skiferier til de bedste destinationer og garantere vores kunder gode og billige skiferier. Vi har mange forskellige destinationer man kan tage til, heriblandt skiferier til Tyskland. 
Er du på jagt efter en billig skiferie til Tyskland er en skiferie til Berchtesgaden det oplagte valg. Området er flere gange kåret til Europas billigste skidestination.

NYHED 2019/2020. Den nye gondol ved Jennerbahn liften er nu helt færdig og tilbyder hurtig transporttid til toppen i 1800 meters højde. Flere pister er ligeledes blevet gjort bredere og mere familievenlige.

Når du vælger en billig skiferie til Tyskland med OnlineSki.dk får du 50 km pister, fordelt på 6 skiområde. Vi har Danmarks største udvalg til Berchtesgaden i det sydlige Tyskland. Udover det store udvalg, giver vi dig prisgaranti. Du får således et godt alternativ til Norden, når du bestiller skiferie til Tyskland hos os - endda også billigere end Polen og Tjekkiet. Du får derfor meget skiferie til prisen, når du vælger en skiferie til Tyskland med OnlineSki.dk.
I Tyskland er der mange smukke og gode steder at stå på ski, og destinationen udmærker sig desuden ved en kort transporttid. Vores destinationer i Tyskland er altså især velegnet til børnefamilier, men fungerer også udmærket til par, grupperejser og meget andet. Med vores mange forskellige destinationer er der mange muligheder for en god skiferie i Tyskland. 

Skiferie til Tyskland, tæt ved Østrig

Når du vælger en billig skiferie til Tyskland med OnlineSki.dk får du en skiferie i det sydlige Tyskland, tæt ved den østriske grænse. Området ligger blot 25 km fra lufthavnen i Salzburg, og det er således nemt at komme til uanset om du vælger en kørselv skiferie til Tyskland eller du vælger at flyve til skiferien. 

Billig og børnevenlig skiferie til Tyskland

Når du bestiller en billig skiferie til Tyskland får du en børnevenlig skiferie med faste børnepriser. Her finder du en god skiskole og pister der byder på et godt skiløb til børn - både begyndere og øvede. Flere af områderne er yderst velegnede til børn, og der findes deciderede børneområder. Du finder også en kælkebakke, hvor de helt små kan hygge sig. I Bergechtesgaden finder du endvidere Watzmann Therme, et lækkert badeland med sjov til børnene og velvære til de voksne. Her er mulighed for svømme inde eller ude i det opvarmede bassin. Med dit liftkort får du rabat til badelandet. 

Stort udvalg af skiferier til Tyskland

Indenfor destinationen Tyskland har vi et stort udvalg af forskellige hoteller. Vi har selv besøgt og set alle hoteller og destinationer, hvilket gør, at vores erfaring er helt personlig. Når du kigger på vores udvalg af hoteller, ser du altså på et håndplukket udvalg. Vi tilbyder kun det, vi selv synes om, og vi tilbyder det til priser, der er billigere, end hvis man bestiller på selve destinationen. Under hvert hotel kan man finde alt den viden, der er nyttig. Eksempelvis antallet af pister, afstanden fra hotellet til pisterne, hvad der er inkluderet i prisen og meget mere. 

Bestil skiferie til Tyskland i dag

Vi søger at dele vores gode oplevelser og erfaringer med ski – og vi prøver at give vores passion videre. Service er vigtigt for os, og derfor kan du både chatte med os her på siden, ligesom du er velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål. Ellers er der frit spil blandt vores mange dejlige skidestinationer og hoteller i Tyskland.

 

 

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser. 
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri!

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail. 
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Søn-Fre kl. 9-17, Lør kl. 9-15

 

 

LÆS MERE ->

Hvad siger vores kunder?

"Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt. 
TAK OnlineSki.dk"

*****
Jens Nielsen
97 32 44 40 Min billet