Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Tyskland

Skiferie Tyskland - Det sikre valg!

Skiferie er en populær måde at holde ferie på, hvilket der er god grund til, da en skiferie er en aktiv og anderledes ferie. Hos OnlineSki.dk er vi 5 skientusiaster, der elsker ski og ønsker at dele vores passion med andre. Det betyder, at vi har specialiseret os i at arrangere skiferier til de bedste destinationer og garantere vores kunder gode og billige skiferier. Vi har mange forskellige destinationer man kan tage til, heriblandt skiferier til Tyskland. 
Er du på jagt efter en billig skiferie til Tyskland er en skiferie til Berchtesgaden det oplagte valg. Området er flere gange kåret til Europas billigste skidestination.

NYHED 2019/2020.
Den nye gondol ved Jennerbahn liften er nu helt færdig og tilbyder hurtig transporttid til toppen i 1800 meters højde. Flere pister er ligeledes blevet gjort bredere og mere familievenlige.

Specielt godt til børnefamilien

Se alle destinationerne her

Berchtesgaden Berchtesgaden

  • 21 km
  • 25 km
  • 4 km
  • Byens højde: 600 m
  • Højeste skiløb: 1800 m
  • Længste nedkørsel: 6 km
De billigste skirejser for familier
Meget børnevenligt
Super hyggelig by

Super billige skirejser. Kåret flere gange i træk til Europas billigste ski destination. Berchtesgaden har mange stamgæster, da man får rigtig meget til prisen og man ikke bliver overrendt på pisterne. ALLE priser er inklusiv 6 dages liftkort og skileje.

Skiferie til Tyskland, tæt ved Østrig

Når du vælger en billig skiferie til Tyskland med OnlineSki.dk får du 50 km pister, fordelt på 6 skiområde. Vi har Danmarks største udvalg til Berchtesgaden i det sydlige Tyskland. Udover det store udvalg, giver vi dig prisgaranti. Du får således et godt alternativ til Norden, når du bestiller skiferie til Tyskland hos os - endda også billigere end Polen og Tjekkiet.

Du får derfor meget skiferie til prisen, når du vælger en skiferie til Tyskland med OnlineSki.dk.I Tyskland er der mange smukke og gode steder at stå på ski, og destinationen udmærker sig desuden ved en kort transporttid. Vores destinationer i Tyskland er altså især velegnet til børnefamilier, men fungerer også udmærket til par, grupperejser og meget andet. Med vores mange forskellige destinationer er der mange muligheder for en god skiferie i Tyskland. 

Når du vælger en billig skiferie til Tyskland med OnlineSki.dk får du en skiferie i det sydlige Tyskland, tæt ved den østriske grænse. Området ligger blot 25 km fra lufthavnen i Salzburg, og det er således nemt at komme til uanset om du vælger en kørselv skiferie til Tyskland eller du vælger at flyve til skiferien. 

Billig og børnevenlig skiferie til Tyskland

Når du bestiller en billig skiferie til Tyskland får du en børnevenlig skiferie med faste børnepriser. Her finder du en god skiskole og pister der byder på et godt skiløb til børn - både begyndere og øvede. Flere af områderne er yderst velegnede til børn, og der findes deciderede børneområder. Du finder også en kælkebakke, hvor de helt små kan hygge sig. I Bergechtesgaden finder du endvidere Watzmann Therme, et lækkert badeland med sjov til børnene og velvære til de voksne. Her er mulighed for svømme inde eller ude i det opvarmede bassin. Med dit liftkort får du rabat til badelandet. 

Tag på en spændende skiferie med børnene til det herlige Berchtesgaden i Tyskland med OnlineSki.dk. Her finder du ikke blot de billigste skirejser til Tyskland, men også fantastisk service og skiferier af høj kvalitet. Når du booker en skirejse hos OnlineSki.dk, kan du nemlig være sikker på, at du får en fantastisk oplevelse og en skøn skirejse for hele familien.

I Berchtesgaden i Tyskland venter dig kvalitetspister på i alt 50 km. fordelt på 6 forskellige skiområder. Vælger du skiferie i Tyskland, er der altså pister for enhver smag og til ethvert niveau. Det giver dig også mulighed for en afvekslende skioplevelse, hvor hver dag kan byde på nye pister. I skiområderne er der også børneområder, hvor de små trygt kan øve sig på skiene og hygge sig med leg i sneen.

Begiv dig ud på kælkebakkerne med børnene, tag en tur til varmebadene Watzmann Therme eller besøg saltminen i Berchtesgaden og få ekstra oplevelser sammen med dine børn, som du kan tage med dig hjem. Der er nok du kan tage dig til på familieskiferie i Tyskland.

Stort udvalg af skiferier til Tyskland

Indenfor destinationen Tyskland har vi et stort udvalg af forskellige hoteller. Vi har selv besøgt og set alle hoteller og destinationer, hvilket gør, at vores erfaring er helt personlig. Når du kigger på vores udvalg af hoteller, ser du altså på et håndplukket udvalg. Vi tilbyder kun det, vi selv synes om, og vi tilbyder det til priser, der er billigere, end hvis man bestiller på selve destinationen. Under hvert hotel kan man finde alt den viden, der er nyttig. Eksempelvis antallet af pister, afstanden fra hotellet til pisterne, hvad der er inkluderet i prisen og meget mere. 

Vi søger at dele vores gode oplevelser og erfaringer med ski – og vi prøver at give vores passion videre. Service er vigtigt for os, og derfor kan du både chatte med os her på siden, ligesom du er velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål. Ellers er der frit spil blandt vores mange dejlige skidestinationer og hoteller i Tyskland.

Skiferien er inklusiv liftkort

Liftkortet, som hører med i din skirejse, giver dig, udover fri adgang til de mange skilifte, også rabat i varmebadene, så husk at tage liftkortet med dig ud på eventyr med familien. Derudover er skileje også inkluderet i skirejsen, så du ikke behøver bekymre dig om ekstraudgifter. Alt er taget hånd om.

Som noget nyt har Jennerbahn-liften nu en 10 personers gondol på 2 sektioner til rådighed! Så her er der plads til at hele familien kan køre op ad gondolbanen sammen. Samtidig er der kommet ny station i dalen i byen Schönau am Königssee, midt på pisten og på toppen i over 1800 meters højde, hvor du også finder en restaurant med panoramisk udsigt ud over de smukke skiområder.

Kør selv skiferie til Tyskland - rejs endnu billigere!

Så går skiferien til Tyskland! Her er det både dejligt nemt at komme til og samtidig en af de billigste destinationer. Til Tyskland kan du nemlig pakke bilen til en kør selv skiferie, og få stor frihed på rejsen, samtidig med du sparer penge.

Tyskland ligger lige i Danmarks baghave, så det er både bekvemt og hurtigt at køre selv, når du vælger en skiferie til Tyskland. Samtidig sparer du en hel del, både fordi vi kan tilbyde nogle af markedets billigste skiferier til Tyskland, men også fordi skileje og liftkort ydermere er inkluderet i prisen!

Derudover er Berchtesgaden i Tyskland også én af vores 3 destinationer med fast børnepris.

Mini skiferie til Tyskland

Tag et lille afbræk fra hverdagen og tag på en hyggelig mini skiferie til Tyskland. Ryd en weekend eller hiv et par fridage ud af kalenderen og hop i sneen sammen med børnene, kæresten eller en god ven. Eller hvad med en kort firmatur, der byder på sjove oplevelser og team-building væk fra det daglige trummerum.

Transporttiden til Tyskland er ikke lang,  og derfor er det den idéelle destination til med en kort skiferie. Du får på den måde mest mulig tid i sneen, og det bliver ikke billigere.

Du finder et bredt udvalg af billige korte skiferier på 3 eller 4 dage her hos OnlineSki.dk

Ønsker du at høre mere om dine muligheder, så giv os et uforpligtende kald på telefon 9732 4440 eller få tilsendt 3 tilbud skræddersyet til dine ønsker her.

97 32 44 40 Min billet
OnlineSki