Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

 

 

Rejs til Italien, Østrig eller Tyskland.

 

 

Skiferie uge 1

 

 

Kom på skiferie i uge 1 med OnlineSki.dk - Her har vi samlet nogle af vores bedste tilbud for uge 1

Hvor skal din næste skiferie gå hen? Hos OnlineSki.dk finder du et stort udvalg af populære skidestinationer, som der både er børnevenlige, men som der samtidig også er venlige overfor nybegyndere.

Er du en mere erfaren skiløber? Så har vi også et stort udvalg af de mest populære destinationer, hvor skiløjperne byder på udfordringer og masser af spænding.

Skiløber på skirejse

Billigst i Danmark!

 

 

Skiferie for familie og venner

40.000 gæster

Hvor skal skiferien gå hen i uge 1?

Tag på skiferie til Italien i uge 1. Italien byder på fantastiske skioplevelser, og med OnlineSki.dk kan du komme på skiferie til Canazei, samt skiferie til Livigno. Canazei befinder sig i den nordlige del af Italien og er verdens største skiområde. Skiområdet er på over 1200 km pister, og man kan derfor opleve nye pister hver dag under hele sin skiferie i Canazei. Canazei ligger i bjergkæden Dolomitterne, som der er en del af Alperne.

Hvis skiferien i uge 1 ikke skal gå til Canazei, så kan det være at den skal gå til Livigno. Modsat Canazei, så er Livigno en mindre by med fantastisk landsbystemning. Børnefamilier elsker de mange børnebakkeer, og Livigno er ikke større, end at de ældre børn kan tage nogle skønne ture uden forældrene.

Hvis skiferien i uge 1 ikke skal gå langt langt væk, som for eksempel Italien, så er Tyskland eller Østrig de pefekte destinationer. Du kan f.eks. tage på weekend ski til Tyskland og opleve skiferie i Berchtesgaden. Vores mest populære rejsedestination er Østrig, og her tilbyder vi hos OnlineSki.dk hele 11 forskellige destinationer i Østrig. Alle destinationer kan noget særligt - så pak kufferten og tag familien eller vennerne i hånden, og nyd skiferien i uge 1.

 

 

Stort udvalg af populære skidestinationer

Som sagt, så kan du hos OnlineSki.dk finde et stort udvalg af populære skidestinationer, og det kan være en god idé at planlægge skiferien i god tid. Hos OnlineSki.dk kan du både finde inspiration til ski destinationer, som kan opfylde forskellige behov, men samtidig kan du også finde informationer omkring, vejret for de enkelte destinationer, samt nyheder omkring destinationerne.

PRISERNE NEDENFOR ER FOR 2 VOKSNE OG 2 BØRN - ÆNDRE SØGNING NEDENFOR HVIS I ER FÆRRE ELLER FLERE

KLIK PÅ "ÆNDRE SØGNING" HVIS I HAR BØRN MED ELLER ER FLERE VOKSNE

Skiferie

Mere end 25 års erfaring

 

 

 

Hvis I mangler lidt inspiration til næste års skiferie, eller bare har lyst til at se lidt video fra de forskellige destinationer, så er her masser af hjælp at hente.

 

 

 

 

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser. 
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri!

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail. 
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Søn-Fre kl. 9-17, Lør kl. 9-15

 

 

LÆS MERE ->

Hvad siger vores kunder?

"Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt. 
TAK OnlineSki.dk"

*****
Jens Nielsen
97 32 44 40 Min billet