Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

 

 

Skiferie i uge 10

Vil du på skiferie i uge 10? Vi har et stort og bredt udvalgt af skiferier til mange forskellige destinationer i Østrig og Tyskland. Vælg mellem både hoteller, lejligheder og hytter - med og uden pension. På flere af vores børnevenlige destinationer, garanterer vi tilmed dansk skiskole til børnene. Og vores priser er selvfølgelig Danmarks skarpeste! Vælg din destination herunder og find din pris - eller kontakt en af vores dygtige ferierådgivere og lad dem vejlede jer til den bedste skiferie.

 


 


 


 


Mere end 25 års erfaring

Tag på skiferie i uge 10 og få skioplevelser i verdensklasse

Tag på skiferie i uge 10 til en af vores dejlige destinationer, som hver især kan noget helt specielt, og alle byder på masser af gode oplevelser. Hos OnlineSki.dk kan du finde Danmarks billigste skirejser til både Italien, Tyskland og det altid populære Østrig. OnlineSki.dk har et væld af skønne skidestinationer i de smukke Østrigske Alper, og her er noget for enhver smag. Ved at vælge en skiferie til Østrig får du en enestående kombination af eventyrlige bjergudsigter, exceptionelle pister og afterski i verdensklasse.

Tyskland er en oplagt skidestination, når I skal afsted med hele familien. Ikke nok med at det er let at køre dertil, skidestinationen Berchtesgaden er også kåret til Europas billigste skidestination flere år i træk. Her findes mange børnevenlige pister, men den mere øvede skiløber kan også blive udfordret på en af de sorte pister. Vi kan hjælpe dig med at finde den perfekte skirejse. Kontakt os på info@onlineski.dk eller tlf. 9732 4440, så skræddersyer vi et tilbud til dig.

 

 

 

 

Hvis I mangler lidt inspiration til næste års skiferie, så ring til os på 97 32 44 40. Vi sender Jer gerne 3 uforpligtende tilbud på den perfekte skiferie til netop dig.

Modtag et uforpligtende tilbud

Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: Antal personer, Antal skidage, Rejseuge, Hvor I vil hen osv.
97 32 44 40 Min billet