Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

 

 

Rejs til Italien, Østrig eller Tyskland.

 

 

Skiferie uge 11

 

 

Kør-selv skiferie eller skiferie med fly? Find den perfekte skiferie i uge 11 hos OnlineSki.dk

Pak skijakken, de tykke strømper og den varme hue og tag med OnlineSki.dk på skiferie i uge 11. Du finder et stort udvalg af skønne skidestinationer, så der er helt sikkert også en, der passer til netop dine ønsker og behov.

Kør-selv skiferie

Kør-selv skiferie er den billigste rejseform, når du og din familie skal på skiferie. Vælger du at pakke ungerne i bilen og begive dig ud på vejene, får du ikke blot en oplevelsesrig tur ned til destinationen, det giver jer også frihed til at opleve alt, hvad området har at byde på. Besøg andre skiområder eller hold pause fra skiløbet og tag i badeland med børnene. En kør-selv skiferie giver jer stor fleksibilitet, og vi kan naturligvis hjælpe jer med, hvad de forskellige destinationer byder på udover skisport.

Skiferie med fly

Er du ikke til den lange køretur, men vil i stedet have sne under støvlerne hurtigst muligt, kan du vælge at hoppe på et direkte fly fra Billund eller Kastrup. Det behøver ikke være en dyr fornøjelse, for hos os kan du finde flybilletter fra kun 1846,- kr. Ved at vælge at rejse med fly i stedet for at køre til de destinationer, der ligger længst væk, kan du i stedet bruge alle dine feriedage på pisten. Kontakt os, så finder vi et godt tilbud på skiferie med fly, som passer til dine behov.

Skiløber på skirejse

Billigst i Danmark!

 

 

PRISERNE NEDENFOR ER FOR 2 VOKSNE OG 2 BØRN - ÆNDRE SØGNING NEDENFOR HVIS I ER FÆRRE ELLER FLERE

 

 

 

 

 

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser. 
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri!

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail. 
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Søn-Fre kl. 9-17, Lør kl. 9-15

 

 

LÆS MERE ->

Hvad siger vores kunder?

"Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt. 
TAK OnlineSki.dk"

*****
Jens Nielsen
97 32 44 40 Min billet