Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

 

 

Skiferie i uge 11

Vil du på skiferie i uge 11? Vi har et stort og bredt udvalgt af skiferier til mange forskellige destinationer i Østrig og Tyskland. Vælg mellem både hoteller, lejligheder og hytter - med og uden pension. På flere af vores børnevenlige destinationer, garanterer vi tilmed dansk skiskole til børnene. Og vores priser er selvfølgelig Danmarks skarpeste! Vælg din destination herunder og find din pris - eller kontakt en af vores dygtige ferierådgivere og lad dem vejlede jer til den bedste skiferie.

 


 


 


 


Mere end 25 års erfaring

Kør-selv skiferie eller skiferie med fly? Find den perfekte skiferie i uge 11 hos OnlineSki.dk

Pak skijakken, de tykke strømper og den varme hue og tag med OnlineSki.dk på skiferie i uge 11. Du finder et stort udvalg af skønne skidestinationer, så der er helt sikkert også en, der passer til netop dine ønsker og behov.

Kør-selv skiferie

Kør-selv skiferie er den billigste rejseform, når du og din familie skal på skiferie. Vælger du at pakke ungerne i bilen og begive dig ud på vejene, får du ikke blot en oplevelsesrig tur ned til destinationen, det giver jer også frihed til at opleve alt, hvad området har at byde på. Besøg andre skiområder eller hold pause fra skiløbet og tag i badeland med børnene. En kør-selv skiferie giver jer stor fleksibilitet, og vi kan naturligvis hjælpe jer med, hvad de forskellige destinationer byder på udover skisport.

Skiferie med fly

Er du ikke til den lange køretur, men vil i stedet have sne under støvlerne hurtigst muligt, kan du vælge at hoppe på et direkte fly fra Billund, Aalborg eller Kastrup. Ved at vælge at rejse med fly i stedet for at køre til de destinationer, der ligger længst væk, kan du i stedet bruge alle dine feriedage på pisten. Kontakt os, så finder vi et godt tilbud på skiferie med fly, som passer til dine behov.

 

 

 

 

 

 

Hvis I mangler lidt inspiration til næste års skiferie, så ring til os på 97 32 44 40. Vi sender Jer gerne 3 uforpligtende tilbud på den perfekte skiferie til netop dig.

Modtag et uforpligtende tilbud

Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: Antal personer, Antal skidage, Rejseuge, Hvor I vil hen osv.
97 32 44 40 Min billet