Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

 

 

Rejs til Italien, Østrig eller Tyskland.

 

 

Skiferie uge 12

 

 

Kom på billig skiferie i uge 12 med OnlineSki.dk

Skal du nå på skiferie, inden det bliver forår, er det med at komme afsted. Heldigvis er der stadig masser af muligheder for skidestinationer med tykke dyner af sne i uge 12.

Kom op i højden i Livigno

Rejs for eksempel til hyggelige Livigno i Italien, der kombinerer fantastisk skiløb med hyggelig landsbystemning. Pisterne ligger i helt op til 2796 meters højde, og derfor er der også stor snesikkerhed selv i det tidlige forår.

Dansk skiskole

Rejs med OnlineSki.dk til en af vores populære skiområder i uge 12 og få fantastiske oplevelser for hele familien. På flere af vores skidestinationer er der garanti for dansk skiskole, så selv de mindste kan være med. Skal du afsted med vennerne, og er det i stedet afterski og byliv, der er i højsæde, kan du også finde den perfekte skidestination hos OnlineSki.dk.

Vi har samlet de bedste og billigste skirejser i uge 12 nedenfor. Vi er sikre på, at du kan finde en rejse, der passer til netop dine behov, og du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig med at finde den perfekte skirejse.

Skiløber på skirejse

Billigst i Danmark!

 

 

PRISERNE NEDENFOR ER FOR 2 VOKSNE OG 2 BØRN - ÆNDRE SØGNING NEDENFOR HVIS I ER FÆRRE ELLER FLERE

 

 

 

 

 

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser. 
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri!

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail. 
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Søn-Fre kl. 9-17, Lør kl. 9-15

 

 

LÆS MERE ->

Hvad siger vores kunder?

"Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt. 
TAK OnlineSki.dk"

*****
Jens Nielsen
97 32 44 40 Min billet