Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

 

 

Skiferie i uge 12

Vil du på skiferie i uge 12? Vi har et stort og bredt udvalgt af skiferier til mange forskellige destinationer i Østrig og Tyskland. Vælg mellem både hoteller, lejligheder og hytter - med og uden pension. På flere af vores børnevenlige destinationer, garanterer vi tilmed dansk skiskole til børnene. Og vores priser er selvfølgelig Danmarks skarpeste! Vælg din destination herunder og find din pris - eller kontakt en af vores dygtige ferierådgivere og lad dem vejlede jer til den bedste skiferie.

 


 


 


 


Mere end 25 års erfaring

Kom på billig skiferie i uge 12 med OnlineSki.dk

Skal du nå på skiferie, inden det bliver forår, er det med at komme afsted. Heldigvis er der stadig masser af muligheder for skidestinationer med tykke dyner af sne i uge 12.

 

Dansk skiskole

Rejs med OnlineSki.dk til en af vores populære skiområder i uge 12 og få fantastiske oplevelser for hele familien. På flere af vores skidestinationer er der garanti for dansk skiskole, så selv de mindste kan være med. Skal du afsted med vennerne, og er det i stedet afterski og byliv, der er i højsæde, kan du også finde den perfekte skidestination hos OnlineSki.dk.

Vi har samlet de bedste og billigste skirejser i uge 12 nedenfor. Vi er sikre på, at du kan finde en rejse, der passer til netop dine behov, og du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig med at finde den perfekte skirejse.

 

 

 

 

 

 

Hvis I mangler lidt inspiration til næste års skiferie, så ring til os på 97 32 44 40. Vi sender Jer gerne 3 uforpligtende tilbud på den perfekte skiferie til netop dig.

Modtag et uforpligtende tilbud

Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: Antal personer, Antal skidage, Rejseuge, Hvor I vil hen osv.
97 32 44 40 Min billet