Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

 

 

Rejs til Italien, Østrig eller Tyskland.

 

 

Skiferie uge 13

 

 

Kom på skiferie i uge 13 med OnlineSki.dk

Her har vi samlet de bedste tilbud på skiferie i uge 13 - se det store udvalg nedenfor, og du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte os.

Saml familien og tag på skiferie i uge 13

Hos OnlineSki.dk forhandler vi Danmarks billigste skirejser - alle skirejserne er til de mest populære skidestinationer. Vi tilbyder skiferier til mange skønne skiområder i både Østrig, Tyskland og Italien.

Alle skiområder kan noget helt specielt, og skiområderne kan dermed også dække forskellige behov for skiferien i uge 13.

Skiferie i uge 13 for hele familien

Hvis du gerne vil på skiferien med hele familien, så har vi hos OnlineSki.dk samlet de bedste børnevenlige destinationer her. Når både forældre og børn skal afsted på skiferie, så er det vigtigt at alle får en god oplevelse, og for mange er en god oplevelse også lig med spænding og udfordringer.

De tre mest børnevenlige destinationer hos OnlineSki.dk er Lofer, Maria Alm og Berchtesgaden. Lofer er det perfekte skiområde til de allermindste. Det er et lille sammenhængende skiområde hvor der er tænkt på alt til børnene. Dette kan du læse meget mere om lige her.

Skiløber på skirejse

Billigst i Danmark!

 

 

PRISERNE NEDENFOR ER FOR 2 VOKSNE OG 2 BØRN - ÆNDRE SØGNING NEDENFOR HVIS I ER FÆRRE ELLER FLERE

 

 

 

 

 

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser. 
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri!

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail. 
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Søn-Fre kl. 9-17, Lør kl. 9-15

 

 

LÆS MERE ->

Hvad siger vores kunder?

"Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt. 
TAK OnlineSki.dk"

*****
Jens Nielsen
97 32 44 40 Min billet