Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

 

 

Skiferie i uge 13

Vil du på skiferie i uge 13? Vi har et stort og bredt udvalgt af skiferier til mange forskellige destinationer i Østrig og Tyskland. Vælg mellem både hoteller, lejligheder og hytter - med og uden pension. På flere af vores børnevenlige destinationer, garanterer vi tilmed dansk skiskole til børnene. Og vores priser er selvfølgelig Danmarks skarpeste! Vælg din destination herunder og find din pris - eller kontakt en af vores dygtige ferierådgivere og lad dem vejlede jer til den bedste skiferie.

 


 


 


 


Mere end 25 års erfaring

Kom på skiferie i uge 13 med OnlineSki.dk

Her har vi samlet de bedste tilbud på skiferie i uge 13 - se det store udvalg nedenfor, og du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte os.

Saml familien og tag på skiferie i uge 13

Hos OnlineSki.dk forhandler vi Danmarks billigste skirejser - alle skirejserne er til de mest populære skidestinationer. Vi tilbyder skiferier til mange skønne skiområder i både Østrig, Tyskland og Italien.

Alle skiområder kan noget helt specielt, og skiområderne kan dermed også dække forskellige behov for skiferien i uge 13.

Skiferie i uge 13 for hele familien

Hvis du gerne vil på skiferien med hele familien, så har vi hos OnlineSki.dk samlet de bedste børnevenlige destinationer her. Når både forældre og børn skal afsted på skiferie, så er det vigtigt at alle får en god oplevelse, og for mange er en god oplevelse også lig med spænding og udfordringer.

De tre mest børnevenlige destinationer hos OnlineSki.dk er Lofer, Maria Alm og Berchtesgaden. Lofer er det perfekte skiområde til de allermindste. Det er et lille sammenhængende skiområde hvor der er tænkt på alt til børnene. Dette kan du læse meget mere om lige her.

 

 

 

 

 

Hvis I mangler lidt inspiration til næste års skiferie, så ring til os på 97 32 44 40. Vi sender Jer gerne 3 uforpligtende tilbud på den perfekte skiferie til netop dig.

Modtag et uforpligtende tilbud

Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: Antal personer, Antal skidage, Rejseuge, Hvor I vil hen osv.
97 32 44 40 Min billet