Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

 

 

Kom på billig skiferie i uge 2 med OnlineSki.dk.

 

 

Skiferie uge 2

Pak kufferten og tag på skiferie i uge 2

Hos OnlineSki.dk har vi specialiseret os i skiferier til familier. Dette gælder bl.a. rejser med børnevenlige skidestinationer og med dansk skiskole på flere af vores skidestinationer. For os er det vigtigt, at du trygt kan komme på skiferie med børnene. En skiferie i Østrig byder vores destinationer på børnevenlige skiområder, men samtidig byder Østrig også på fantastisk ski for de mere erfarne skiløbere.

Med en skiferie i Italien kan du opleve et væld af fantastiske skioplevelser. I Italien kan du kombinere din skiferie med lækker italiensk mad, italiensk vin og fantastisk skiferie i Livigno eller Canazei. Med en skiferie til Canazei, som er et af verdens største skiområder kan du opleve de italienske alper, som er hjemstedet for et væld af smukke skiparadiser.

Hvis du i stedet vælger, at tage på en skiferie i uge 2 til Tyskland, så får du hos OnlineSki.dk 50 km pister, som er fordelt på 6 skiområder, og hos Onlineski.dk finder du Danmarks største udvalg af af skiferier til Berchtesgaden, som er en perle i det sydlige Tyskland.

 

 

Billigst i Danmark!

 

 

PRISERNE NEDENFOR ER FOR 2 VOKSNE OG 1 BARN - ÆNDRE SØGNING NEDENFOR HVIS I ER FÆRRE ELLER FLERE

 

 

 

 

 

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser. 
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri!

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail. 
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Søn-Fre kl. 9-17, Lør kl. 9-15

 

 

LÆS MERE ->

Hvad siger vores kunder?

"Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt. 
TAK OnlineSki.dk"

*****
Jens Nielsen
97 32 44 40 Min billet