Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

 

 

Skiferie i uge 2

Vil du på skiferie i uge 2? Vi har et stort og bredt udvalgt af skiferier til mange forskellige destinationer i Østrig og Tyskland. Vælg mellem både hoteller, lejligheder og hytter - med og uden pension. På flere af vores børnevenlige destinationer, garanterer vi tilmed dansk skiskole til børnene. Og vores priser er selvfølgelig Danmarks skarpeste! Vælg din destination herunder og find din pris - eller kontakt en af vores dygtige ferierådgivere og lad dem vejlede jer til den bedste skiferie.

 


 


 


 


Mere end 25 års erfaring

Pak kufferten og tag på skiferie i uge 2

Hos OnlineSki.dk har vi specialiseret os i skiferier til familier. Dette gælder bl.a. rejser med børnevenlige skidestinationer og med dansk skiskole på flere af vores skidestinationer. For os er det vigtigt, at du trygt kan komme på skiferie med børnene. En skiferie i Østrig byder vores destinationer på børnevenlige skiområder, men samtidig byder Østrig også på fantastisk ski for de mere erfarne skiløbere.

Med en skiferie i Italien kan du opleve et væld af fantastiske skioplevelser. I Italien kan du kombinere din skiferie med lækker italiensk mad, italiensk vin og fantastisk skiferie i Livigno eller Canazei. Med en skiferie til Canazei, som er et af verdens største skiområder kan du opleve de italienske alper, som er hjemstedet for et væld af smukke skiparadiser.

Hvis du i stedet vælger, at tage på en skiferie i uge 2 til Tyskland, så får du hos OnlineSki.dk 50 km pister, som er fordelt på 6 skiområder, og hos Onlineski.dk finder du Danmarks største udvalg af af skiferier til Berchtesgaden, som er en perle i det sydlige Tyskland.

 

 

Hvis I mangler lidt inspiration til næste års skiferie, så ring til os på 97 32 44 40. Vi sender Jer gerne 3 uforpligtende tilbud på den perfekte skiferie til netop dig.

Modtag et uforpligtende tilbud

Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: Antal personer, Antal skidage, Rejseuge, Hvor I vil hen osv.
97 32 44 40 Min billet