Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

 

 

Skiferie i uge 3

Vil du på skiferie i uge 3? Vi har et stort og bredt udvalgt af skiferier til mange forskellige destinationer i Østrig og Tyskland. Vælg mellem både hoteller, lejligheder og hytter - med og uden pension. På flere af vores børnevenlige destinationer, garanterer vi tilmed dansk skiskole til børnene. Og vores priser er selvfølgelig Danmarks skarpeste! Vælg din destination herunder og find din pris - eller kontakt en af vores dygtige ferierådgivere og lad dem vejlede jer til den bedste skiferie.

 


 


 


 


Mere end 25 års erfaring

Hvor skal din næste skiferie gå hen?

Hos OnlineSki.dk finder du et stort udvalg af fantastiske skidestinationer i både Østrig og Tyskland.

Når du rejser på skiferie med OnlineSki.dk, så kan du forvente en skiferie med både tryghed og storslåede skioplevelser. For os er det vigtigt, at du vender hjem fra din skiferie med unikke oplevelser i bagagen.

Skiferie uge 3 med familie eller venner

Hvis du tager på familie skiferie, så kan du opleve en aktiv ferieform, hvor der både er let til latter, og sjove oplevelser på pisterne. Hos OnlineSki.dk kan du tage på skiferie til Alperne i uge 3 og vælg mellem børnevenlige skidestinationer i Østrig eller Tyskland. Med en skiferie til Østrig findes der masse af børnevenlige pister samt hyggelige og sjove familieaktiviteter. Dette kan du læse meget mere omkring her, på en skiferie i Lofer.

Skal du på skiferie med vennerne eller på skiferie med mere øvede skiløbere, så har vi hos OnlineSki.dk et stort udvalg af destinationer til din skiferie i uge 3.

 

 

Hvis I mangler lidt inspiration til næste års skiferie, så ring til os på 97 32 44 40. Vi sender Jer gerne 3 uforpligtende tilbud på den perfekte skiferie til netop dig.

Modtag et uforpligtende tilbud

Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: Antal personer, Antal skidage, Rejseuge, Hvor I vil hen osv.
97 32 44 40 Min billet