Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

 

 

Rejs til Italien, Østrig eller Tyskland.

 

 

Skiferie uge 4

 

 

Kom på skiferie i uge 4 med OnlineSki.dk

Hos OnlineSki.dk kan du finde et stort udvalg af billige skiferie i uge 4 til populære skidestinationer i Østrig, Tyskland og Italien. Hos Onlineski.dk har vi prisgaranti og det sikrer dig, garanti for billige skirejser.

Skiferie i uge 4 med fly eller kør-selv

Alle vores rejsemål er nøje udvalgte og alle destinationerne byder på fantastisk skiløb og hyggelige byer. Hos OnlineSki.dk har vi nemlig selv set ALLE vores indkvarteringssteder, og har samtidig stået på ski på alle vores rejsemål.

Skal din skiferie i uge 4 være med fly? Hos OnlineSki.dk har vi direkte fly til Salzburg fra Kastrup og Billund. En skiferie med fly er uden tvivl den hurtigste og den mest nemme måde at komme på skiferie.

Med en kør-selv skiferie, så kommer du på den billigste skiferie, og samtidig give kør-selv skiferien fleksibilitet, da man er uafhængig af skibusser, og kan hurtigt selv køre til og fra liften.

 

 

Billigst i Danmark!

 

 

PRISERNE NEDENFOR ER FOR 2 VOKSNE OG 2 BØRN - ÆNDRE SØGNING NEDENFOR HVIS I ER FÆRRE ELLER FLERE

 

 

 

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser. 
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri!

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail. 
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Søn-Fre kl. 9-17, Lør kl. 9-15

 

 

LÆS MERE ->

Hvad siger vores kunder?

"Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt. 
TAK OnlineSki.dk"

*****
Jens Nielsen
97 32 44 40 Min billet