Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

 

 

Skiferie i uge 4

Vil du på skiferie i uge 4? Vi har et stort og bredt udvalgt af skiferier til mange forskellige destinationer i Østrig og Tyskland. Vælg mellem både hoteller, lejligheder og hytter - med og uden pension. På flere af vores børnevenlige destinationer, garanterer vi tilmed dansk skiskole til børnene. Og vores priser er selvfølgelig Danmarks skarpeste! Vælg din destination herunder og find din pris - eller kontakt en af vores dygtige ferierådgivere og lad dem vejlede jer til den bedste skiferie.

 


 


 


 


Mere end 25 års erfaring

Kom på skiferie i uge 4 med OnlineSki.dk

Hos OnlineSki.dk kan du finde et stort udvalg af billige skiferie i uge 4 til populære skidestinationer i Østrig og Tyskland. Hos Onlineski.dk har vi prisgaranti og det sikrer dig, garanti for billige skirejser.

Skiferie i uge 4 med fly eller kør-selv

Alle vores rejsemål er nøje udvalgte og alle destinationerne byder på fantastisk skiløb og hyggelige byer. Hos OnlineSki.dk har vi nemlig selv set ALLE vores indkvarteringssteder, og har samtidig stået på ski på alle vores rejsemål.

Skal din skiferie i uge 4 være med fly? Hos OnlineSki.dk har vi direkte fly til Salzburg fra Kastrup og Billund. En skiferie med fly er uden tvivl den hurtigste og den mest nemme måde at komme på skiferie.

Med en kør-selv skiferie, så kommer du på den billigste skiferie, og samtidig give kør-selv skiferien fleksibilitet, da man er uafhængig af skibusser, og kan hurtigt selv køre til og fra liften.

 

 

 

 

Hvis I mangler lidt inspiration til næste års skiferie, så ring til os på 97 32 44 40. Vi sender Jer gerne 3 uforpligtende tilbud på den perfekte skiferie til netop dig.

Modtag et uforpligtende tilbud

Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: Antal personer, Antal skidage, Rejseuge, Hvor I vil hen osv.
97 32 44 40 Min billet