Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

 

 

Skiferie i uge 5

Vil du på skiferie i uge 5? Vi har et stort og bredt udvalgt af skiferier til mange forskellige destinationer i Østrig og Tyskland. Vælg mellem både hoteller, lejligheder og hytter - med og uden pension. På flere af vores børnevenlige destinationer, garanterer vi tilmed dansk skiskole til børnene. Og vores priser er selvfølgelig Danmarks skarpeste! Vælg din destination herunder og find din pris - eller kontakt en af vores dygtige ferierådgivere og lad dem vejlede jer til den bedste skiferie.

 


 


 


 


Mere end 25 års erfaring

Her har vi samlet nogle af vores bedste tilbud på skiferie i uge 5

Med en skiferie med OnlineSki.dk kommer du på verdensklasse ski. Hos OnlineSki.dk er vi nemlig 4 skiglade ski entusiastister, og alle vores skidestinationer er nøje udvalgte. Vi har nemlig selv stået på ski på alle vores rejsemål.

Hos OnlineSki.dk består vores rejsemål af skirejser til Østrig og Tyskland. Nedenfor kan du se et stort udvalg af vores populære skidestinationer for uge 5.

 

 

 

 

Hvis I mangler lidt inspiration til næste års skiferie, så ring til os på 97 32 44 40. Vi sender Jer gerne 3 uforpligtende tilbud på den perfekte skiferie til netop dig.

Modtag et uforpligtende tilbud

Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: Antal personer, Antal skidage, Rejseuge, Hvor I vil hen osv.
97 32 44 40 Min billet