Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

 

 

Rejs til Italien, Østrig eller Tyskland.

 

 

Skiferie uge 52

 

 

Fejr jul på pisten. Tag på skiferie i uge 52!

Der er noget helt specielt over at fejre jul i sneen. Uanset hvilken af vores fantastiske destinationer du vælger, får du en oplevelsesfyldt ferie og til forskel fra Danmark, er du sikret en hvid jul. En skiferie i uge 52 byder på både aktiv ferie, hygge og samvær med familien og efter en sjov dag i sneen, kan julemaden endda nydes med god samvittighed. Tag på skiferie i juleferien og glem alt om stress og jag, og koncentrer dig i stedet om samvær med familien.

Vi skræddersyer skiferien til dig

Hos OnlineSki.dk kan vi tilpasse din skiferie ud fra netop dine ønsker. Uanset om du er til kør-selv skiferie eller foretrækker at flyve, om du er mest til store skisportssteder eller nyder et mindre og mere roligt skiområde, så kan vi hjælpe dig med at finde den perfekte skirejse.

Skal du på skiferie med hele familien, har vi et stort udvalg af børnevenlige skidestinationer med dansk skiskole, så dine børn kan få en god oplevelse, samtidig med at der er masser af pister at boltre sig på for de voksne.

Danmarks billigste skirejser

Hos OnlineSki.dk finder du Danmarks billigste skirejser til populære skisportsområder, så du i stedet kan bruge budgettet på julegaverne. Pak kufferten og rejs afsted til en af vores fantastiske skidestinationer i Østrig, Italien  eller Tyskland i uge 52 - så kan du fejre jul i sneen og skihoppe ind i det nye år.

Skiløber på skirejse

Billigst i Danmark!

 

 

 

 

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser. 
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri!

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail. 
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Søn-Fre kl. 9-17, Lør kl. 9-15

 

 

LÆS MERE ->

Hvad siger vores kunder?

"Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt. 
TAK OnlineSki.dk"

*****
Jens Nielsen
97 32 44 40 Min billet