Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

 

 

Skiferie i uge 6

Vil du på skiferie i uge 6? Vi har et stort og bredt udvalgt af skiferier til mange forskellige destinationer i Østrig og Tyskland. Vælg mellem både hoteller, lejligheder og hytter - med og uden pension. På flere af vores børnevenlige destinationer, garanterer vi tilmed dansk skiskole til børnene. Og vores priser er selvfølgelig Danmarks skarpeste! Vælg din destination herunder og find din pris - eller kontakt en af vores dygtige ferierådgivere og lad dem vejlede jer til den bedste skiferie.

 


 


 


 


Mere end 25 års erfaring

Her har vi samlet nogle af vores bedste tilbud på skiferie i uge 6

Tag på skiferie i uge 6 med familien eller vennerne. Hos OnlineSki.dk har vi et stort udvalg af populære skidestinationer, og vi har populære og børnevenlige skiferier, samt skiferier til både nybegyndere og skiferier til de mere erfarne skiløbere.

Hvis du skal på skiferie med børnene, så kan du med fordel tage på skiferie til enten Maria Alm eller Berchtesgaden. Maria Alm er en af de absolut mest børnevenlige skiområder, og er også kendt for at være danske familiers drøm og med garanti for dansk skiskole.

Berchtesgaden er et rigtig godt alternativ til Norgen / Sverige eller Polen / Tjekkiet. Berchtesgaden består af 6 forskellige ski områder med i alt 50 km pister, som byder på godt skiløb, for både børnene, nybegyndere samt for de mere trænede skiløbere.

Har du spørgsmål til din næste skiferie i uge 6, eller er du i tvivl om hvor skiferien skal gå hen? Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til os, for at få hjælp til din skiferie!

 

 

 

 

Hvis I mangler lidt inspiration til næste års skiferie, så ring til os på 97 32 44 40. Vi sender Jer gerne 3 uforpligtende tilbud på den perfekte skiferie til netop dig.

Modtag et uforpligtende tilbud

Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: Antal personer, Antal skidage, Rejseuge, Hvor I vil hen osv.
97 32 44 40 Min billet