Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

 

 

Rejs til Italien, Østrig eller Tyskland.

 

 

Skiferie uge 6

 

 

Her har vi samlet nogle af vores bedste tilbud på skiferie i uge 6

Tag på skiferie i uge 6 med familien eller vennerne. Hos OnlineSki.dk har vi et stort udvalg af populære skidestinationer, og vi har populære og børnevenlige skiferier, samt skiferier til både nybegyndere og skiferier til de mere erfarne skiløbere.

Tag for eksempel på skiferie til Livigno, hvor man finder en prægtig kombination af den italienske charme, byliv og naturligvis skiløb for alle.

Hvis du skal på skiferie med børnene, så kan du med fordel tage på skiferie til enten Maria Alm eller Berchtesgaden. Maria Alm er en af de absolut mest børnevenlige skiområder, og er også kendt for at være danske familiers drøm og med garanti for dansk skiskole.

Berchtesgaden er et rigtig godt alternativ til Norgen / Sverige eller Polen / Tjekkiet. Berchtesgaden består af 6 forskellige ski områder med i alt 50 km pister, som byder på godt skiløb, for både børnene, nybegyndere samt for de mere trænede skiløbere.

Har du spørgsmål til din næste skiferie i uge 6, eller er du i tvivl om hvor skiferien skal gå hen? Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til os, for at få hjælp til din skiferie!

Billigst i Danmark!

 

 

PRISERNE NEDENFOR ER FOR 2 VOKSNE OG 1 BARN - ÆNDRE SØGNING NEDENFOR HVIS I ER FÆRRE ELLER FLERE

 

 

 

 

 

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser. 
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri!

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail. 
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Søn-Fre kl. 9-17, Lør kl. 9-15

 

 

LÆS MERE ->

Hvad siger vores kunder?

"Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt. 
TAK OnlineSki.dk"

*****
Jens Nielsen
97 32 44 40 Min billet