Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

 

 

Skiferie i uge 8

Vil du på skiferie i uge 8? Vi har et stort og bredt udvalgt af skiferier til mange forskellige destinationer i Østrig og Tyskland. Vælg mellem både hoteller, lejligheder og hytter - med og uden pension. På flere af vores børnevenlige destinationer, garanterer vi tilmed dansk skiskole til børnene. Og vores priser er selvfølgelig Danmarks skarpeste! Vælg din destination herunder og find din pris - eller kontakt en af vores dygtige ferierådgivere og lad dem vejlede jer til den bedste skiferie.

 


 


 


 


Mere end 25 års erfaring

Kom på billig skiferie i uge 8 med OnlineSki.dk

Hos OnlineSki.dk har vi skiferier til både familier, nybegyndere og de mere erfarne skiløbere, og vi tilbyder skirejser til de mest populære skidestinationer. Kom på skiferie i uge 8 med OnlineSki.dk til Tyskland og Østrig. Hos OnlineSki.dk har vi specialiseret os i skirejser til familier. Dette gælder bl.a. skirejser til børnevenlige destinationer og med dansk skiskole på flere af vores destinationer. For os er det vigtigt, at både børn og voksne får en fantastisk skioplevelse når i tager på skiferie. I Østrig har vi mange skønne destinationer som byder på unikke skioplevelser for de små, så de kan prøve kræfter med at stå på ski, men samtidig så byder Østrig også på fantastiske skioplevelser for de mere erfarne skiløbere.

 

 

 

 

Hvis I mangler lidt inspiration til næste års skiferie, så ring til os på 97 32 44 40. Vi sender Jer gerne 3 uforpligtende tilbud på den perfekte skiferie til netop dig.

Modtag et uforpligtende tilbud

Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: Antal personer, Antal skidage, Rejseuge, Hvor I vil hen osv.
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki