Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

 

 

Rejs til Italien, Østrig eller Tyskland.

 

 

Skiferie uge 8

 

 

Kom på billig skiferie i uge 8 med OnlineSki.dk

Hos OnlineSki.dk har vi skiferier til både familier, nybegyndere og de mere erfarne skiløbere, og vi tilbyder skirejser til de mest populære skidestinationer. Kom på skiferie i uge 8 med OnlineSki.dk til Italien, Tyskland og Østrig.

Pak skitøjet og tag på skiferie i uge 8

Hos OnlineSki.dk har vi specialiseret os i skirejser til familier. Dette gælder bl.a. skirejser til børnevenlige destinationer og med dansk skiskole på flere af vores destinationer. For os er det vigtigt, at både børn og voksne får en fantastisk skioplevelse når i tager på skiferie. I Østrig har vi mange skønne destinationer som byder på unikke skioplevelser for de små, så de kan prøve kræfter med at stå på ski, men samtidig så byder Østrig også på fantastiske skioplevelser for de mere erfarne skiløbere.

Billigst i Danmark!

 

 

40.000 gæster

På skiferie i uge 8 til Italien

Vil du hellere tilbringe skiferien i uge 8 i de italienske alper? Med en skiferie til Italien, så kan du opleve et væld af fantastiske skidestinationer, men samtidig så har Italien også meget andet at byde på. Efter en god dag på ski, så er det tid til at udskifte sneen under skistøvlerne med det italienske køkken.

På skiferie i Østrig i uge 8

Hvis du i stedet vælger at tage på skiferie til Tyskland i uge 8, så får du hos OnlineSki.dk 50km pister, som der er fordelt på 6 skiområder, og hos OnlineSki.dk finder du Danmarks største udvalg af skiferier til Berchtesgaden, som der er en perle i det sydlige Tyskland.

 

 

PRISERNE NEDENFOR ER FOR 2 VOKSNE OG 2 BØRN - ÆNDRE SØGNING NEDENFOR HVIS I ER FÆRRE ELLER FLERE

 

 

 

 

 

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser. 
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri!

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail. 
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Søn-Fre kl. 9-17, Lør kl. 9-15

 

 

LÆS MERE ->

Hvad siger vores kunder?

"Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt. 
TAK OnlineSki.dk"

*****
Jens Nielsen
97 32 44 40 Min billet