Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Rejser til Stöten, Sverige

Se vores billige hytter i Stöten

Leder du efter en god og billig hytte i Stöten i Sverige? Hos OnlineSki kan du finde skønne hytter og lejligheder, hvor hele familien kan boltre sig. Der er god plads til alle, og så er i helt tæt på pisterne, så I hurtigt kan få ski under fødderne. 

I Stöten samt de omkringliggende områder finder du desuden fantastiske skiløb, hvor alle kan være med. Her er nemlig grønne, blå, røde og sorte pister, så både nybegyndere og erfarne skiløbere kan udfordre sig selv og få en dejlig skiferie. 

Hav tålmodighed, vi søger i hele vores database efter de bedste rejser til dig....

Vi er der næsten – bare et øjeblik mere...

{{traveldate.date | date:'dd'}}
{{traveldate.date | date:"MMM"}}
{{traveldate.date | date:"EEE"}}
Uge {{traveldate.week_no}}

Rejseinfo

{{hotellist.departuredate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.departureduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.departureduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodedeparture}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodedeparture}})
{{hotellist.returndate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.returnduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.returnduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodereturn}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodereturn}})

Hoteller ikke i din filtrering

Udsolgte i den angivne periode

Udsolgt i din valgte søgning. Prøv at rette transportform eller antal rejsende.

Ikke tilgængelig i den angivne periode

Der er desværre ingen ledige muligheder ud fra dine søgekriterier. Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige skiferie, så kontakt os herunder.

Skal vi hjælpe dig?

Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: Antal personer, Antal skidage, Rejseuge, Hvor I vil hen osv.

Når rejsen overstiger 10 personer, bedes du ringe til os på 97 32 44 40 eller udfylde nedenstående informationer, så vi kan lave det bedste tilbud til dig.

Skal vi hjælpe dig?

Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: Antal personer, Antal skidage, Rejseuge, Hvor I vil hen osv.

Vælg et hotel i Stöten med gode faciliteter

Hos OnlineSki kan du booke lejligheder og hytter med forskellige gode fordele. Du kan eksempelvis finde hyggelige nyrenoverede hytter, som er velegnet til både grupper og familier. Her er der nemlig rigelig plads til både børn og voksne, så I alle kan bo sammen. 

Desuden har nogle af overnatningsstederne sauna, som du kan anvende om aftenen, når du kommer retur fra en lang dag ude i sneen. Her kan du blive varmet igennem og nyde en stille stund. 

Når du rejser til Stöten med OnlineSki, så bor du helt på pisterne. Faktisk bor du nærmest midt på pisten i nogle tilfælde. Dermed kan du lynhurtigt komme ud på skiene om morgenen. 

Skiferie i Stöten for børn

Skiferie i Stöten er et oplagt valg til børnefamilien, og OnlineSkis overnatningssteder er i høj grad børnevenlige. Derudover er der tre børneområder med lift, kælkebakke, børneskiskole og meget mere. 

Det kan være en fordel, at børnene kommer på skiskole, hvis de er nybegyndere eller det er lang tid siden, de har stået på ski. På skiskolen kan de få styr på teknikkerne og lære gode tricks. Så kan både børn og forældre være trygge. 

I Stöten er der desuden et aktivitetscenter med svømmebassin, bowlingbaner og en mindre café i tilknytning til skiudlejningen på Skidtorget. Dermed er der altså andre sjove aktiviteter i byen, hvis de yngste trænger til en pause fra pisterne. 

97 32 44 40 Min billet
OnlineSki