Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Sverige

Skiferie i Sverige

Sverige er kendt for nogle af de største skisportsstjerner – lige fra Ingemar Stenmark til Gunde Svan til Pernilla Wiberg. Har du en lille drøm om at blive en stjerne på ski, så kan det være en god idé at starte med en skiferie til Sverige. Hos OnlineSki tilbyder vi flere forskellige muligheder til dig, der gerne vil en tur nordpå. Vælg eksempelvis at tage afsted på en individuel ferie eller med en gruppe, og overvej hvorvidt du foretrækker en kør-selv-skiferie eller bus. 

Skirejser til Sverige er ideelle for både nybegyndere, øvede og meget øvede, da Sverige byder på alverdens former for skiløb såsom langrend og børnebakker. Samtidig kan du også nyde den flotte natur, når du tager til de svenske pister. En skiferie i Sverige er desuden krydret med meget stor snesikkerhed, ligesom det er nemt at forstå de lokale, hvilket kan være en fordel for både store og små.

Vælg de svenske destinationer for nybegyndere og erfarne skiløbere

Leder du efter børnevenlige skiområder, hvor de mere erfarne samtidig også kan udfolde sig? Måske skal du have hele familien med på ferie? Så er en tur til Sverige en oplagt løsning. Her er der mange pister, du kan teste dine egne egenskaber på. Men der er samtidig også gode muligheder for dem, der ikke er helt komfortable på ski endnu. 

Det er derfor ikke uden årsag, at der hvert år er mange danskere, der drages af de svenske pister. De svenske skiområder byder på noget for ethvert niveau og enhver smag, hvorfor det er den ideelle løsning for mange familier. 

Lad de små hygge sig i sneen, mens du selv sætter evnerne på prøve. Og efter en sjov og udfordrende dag i den friske natur, så er det oplagt at samle familien til et spil kort, et godt måltid eller andre aktiviteter for hele familien.

Tag på en god og billig skiferie til Sverige

Skiferie til Sverige er oftest ensbetydende med kort transporttid, så du får længere tid på bakkerne. Og vælger du at booke din næste skiferie gennem OnlineSki, får du nogle af de bedste skirejsemål til yderst favorable priser. Vi giver dig både mulighed for at køre til Sverige selv eller tage med en bus. Uanset hvad du vælger, ved vi, at du vil blive begejstret for Sverige.

På en skiferie i Sverige kan du vælge mellem indkvartering i lejligheder eller på hotel, så du kan få en skiferie nøjagtigt, som du gerne vil have den. Tag eksempelvis til Stöten, hvor du kan opleve den største faldhøjde på 365 meter. Eller tag til Idre Fjäll, der er et sandt skiparadis for både voksne og børn, og derfor særligt godt til børnefamilier. 

Med familien på skiferie i Sverige

De fleste skisportssteder i Sverige gør alt for at tilbyde de optimale forhold til børnefamilier. Deres mission er, at børnene skal have en god ferie, som er bygget på sjove og fantasifulde sneaktiviteter. Så derfor er rammerne for en skiferie i Sverige helt ideelle for familier med børn. 

Et varieret skiløb sikrer samtidig også, at det er muligt for enhver at få gode oplevelser i sneen. Du behøver ikke være ekspert i ski for at kunne føle dig som en professionel, når du suser ned af pisterne. Ligeledes er der ingen grund til at presse dig selv for meget, da både begyndere og børn sagtens kan finde pister, der passer til deres niveau. 

Leder du efter en børnevenlige skiferie, er der dermed gode grunde til at vælge Sverige. Og hos OnlineSki har du mulighed for at få gode råd og vejledning. Vi er nemlig selv helt vilde med at stå på ski og bruge tid i sneen. Desuden har vi selv besøgt alle vores destinationer, hvorfor vi kan stå inde for de forskellige hoteller, lejligheder, og skiområder, du kan tage til. 

Oplev meget mere end pister på din skiferie

Sverige tilbyder et hav af muligheder for både store og små. Vil du eksempelvis opleve et sandt vintereventyr? Så kan du blandt andet overveje, om en tur gennem de svenske fjelde med hundeslæde er noget for dig. Her kan du opleve den fantastiske natur på tæt hold og få chancen for at se den smukke solnedgang. Sådan en oplevelse er noget helt særligt, og hele familien vil kunne dele dette skønne minde i mange år.

De populære skiområder kan således byde på mere end blot skiløb og suveræne pister. Du kan for eksempel bruge en hel dag på at udforske området, en nærliggende by samt andre seværdigheder. Eller hvad med at tilbringe en dag på værelset med varm kakao, brætspil og hyggelige familiestunder? Det kan være lige netop det, kroppen har brug for efter et par sjove men krævende dage på ski. Samtidig giver det rig mulighed for at tilbringe ekstra kvalitetstid med dine børn og partner.

Se alle destinationerne her

Stöten

 • 10 km
 • 5 km
 • 5 km
 • Byens højde: 483 m
 • Højeste skiløb: 848 m
 • Længste nedkørsel: 3060 km
En del af Sälen
Familiepister
Indendørs badeland

Stöten er en del af Nordens største skiområde, Sälen, der består af syv fjelde med hver sit skiområde. Den største faldhøjde finder man i Stöten (365 m). Uanset alder og niveau kan alle finde skiløb her, der opfylder de krav, som den gennemsnitlige dansker stiller. Indkvarteringen ligger tæt på lifterne, og det gør alpinanlægget attraktivt - ikke mindst for børnefamilier, der dermed har let adgang til hytterne hele dagen.

Idre Fjäll

 • 10 km
 • 5 km
 • 10 km
 • Byens højde: 710 m
 • Højeste skiløb: 892 m
 • Længste nedkørsel: 0 km
Bo centralt
Mange aktiviteter
Prøv Dalarnes længste pist

Snesikkert skiparadis af højeste kvalitet. Idre Fjäll emmer af kvalitet og god stemning. Alt ligger i gåafstand fra hytter og lejligheder, så du kan roligt lade bilen stå og trygt lade børnene færdes på egen hånd. Du er sikker på sne og kan fra stort set alle hytter og lejligheder spænde skiene på lige uden for døren. Det er også på Idre Fjäll, du finder Nordens stejleste piste, Chocken, så du er sikker på, at hele familien bliver udfordret.

Besøg Nordeuropas største alpine skiområde

Skisportsstederne i Sverige strækker sig fra Riksgränsen i Arctic Circle i det høje nord, langs rygraden i de svenske fjelde i nordvest, og går derefter øst ind Amt Dalarna. Med sin nordlige bredde, garanterer de fleste skisportssteder sne mellem jul og påske.

Vælger du at tage til Stöten, som er en del af Nordens største skiområde, Sälen, kan du opleve hele syv fjelde med hver sit skiområde. Sälen er det største skiområde i Nordeuropa, og du kan derfor forvente kilometervis af pister i alle sværhedsgrader. Ønsker du at prøve kræfterne af med offpist og sneparker, kan dette også lade sig gøre i området.

Desuden byder en skiferie i Sverige på skiløb i baggrunden af Midnight Sun og et kalejdoskopisk gardin af nordlys. Det kan for mange skiløbere hurtigt blive en oplevelse, man ikke vil være foruden. Lyder det som noget for dig? Så er en skiferie i de svenske skiområder helt sikkert noget for dig.

Prøv kræfter med langrend på din næste skiferie

Sverige byder på fantastiske muligheder og forhold for langrendsski. I Sverige er langrendsski nærmest en folkeidræt, og om vinteren kan du finde masser af langrendsspor overalt i Sverige. Det kolde vintervejr med masser af sne har også en positiv indvirkning på de mange spor, og det er herfra, at du kan opleve Sverige fra sin smukkeste side.

Langrend er en fantastisk motionsform, som samtidig giver mulighed for at opleve naturen på tættest hold omgivet af den særlige ro, som kun naturen kan byde på. Du vil næsten slet ikke bemærke, hvor meget træning du får ud af den krævende disciplin. Der er nemlig så meget at se og opleve, mens du suser afsted. Så hvis du oplever en forhøjet appetit til aften, er det helt naturligt. 

På vores skidestinationer i Sverige vil det blandt andet være muligt at komme på langrend. På denne måde kan hele familien komme med, uanset om det er alpin eller langrend, der er mest populært. Ligeledes er det oplagt at prøve begge discipliner, hvis der skal være lidt variation i aktiviteterne.

Uanset hvad byder Sverige på hygge, sjov og masser af frisk luft til hele den skiglade familie. Og sidder du med spørgsmål til vores destinationer, rejsedatoer eller andet, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi hjælper dig hjertens gerne med at komme på netop den skiferie i Sverige, der passer bedst til dig og din familie.

97 32 44 40 Min billet
OnlineSki