Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Sverige

Skiferie i Sverige

Sverige er kendt for nogle af de største skisportsstjerner nogen sinde, lige fra Ingemar Stenmark over Gunde Svan til Pernilla Wiberg. Du kan også blive en stjerne på ski, hvis du tager med OnlineSki på en dejlig skiferie i Sverige. Skirejser til Sverige tilbydes både som individuel ferie, for grupper og som kør-selv ferie, eller i bus. 

Skirejser til Sverige er ideelle for både nybegyndere, øvede og meget øvede, og Sverige tilbyder flot natur og også rigtig gode muligheder for langrend. En skiferie i Sverige er desuden krydret med meget stor snesikkerhed, ligesom det er nemt at forstå de lokale.

Skirejser til Sverige er oftest ensbetydende med kort transporttid, så du får længere tid på bakkerne og gennem OnlineSki får du de bedste skirejsemål til yderst favorable priser. Du kan enten køre til Sverige selv, eller tage med på en skiferie i bus. Uanset hvad du vælger, ved vi at du vil blive begejstret for Sverige.

På en skiferie i Sverige kan du vælge mellem indkvartering i lejligheder eller på hotel, så du kan få en skiferie nøjagtigt, som du gerne vil have den. 

Specielt godt til børnefamilien

Se alle destinationerne her

Stöten

 • 10 km
 • 5 km
 • 5 km
 • Byens højde: 483 m
 • Højeste skiløb: 848 m
 • Længste nedkørsel: 3060 km
En del af Sälen
Familiepister
Indendørs badeland

Stöten er en del af Nordens største skiområde, Sälen, der består af syv fjelde med hver sit skiområde. Den største faldhøjde finder man i Stöten (365 m). Uanset alder og niveau kan alle finde skiløb her, der opfylder de krav, som den gennemsnitlige dansker stiller. Indkvarteringen ligger tæt på lifterne, og det gør alpinanlægget attraktivt - ikke mindst for børnefamilier, der dermed har let adgang til hytterne hele dagen.

Idre Fjäll

 • 10 km
 • 5 km
 • 10 km
 • Byens højde: 710 m
 • Højeste skiløb: 892 m
 • Længste nedkørsel: 0 km
Bo centralt
Mange aktiviteter
Prøv Dalarnes længste pist

Snesikkert skiparadis af højeste kvalitet. Idre Fjäll emmer af kvalitet og god stemning. Alt ligger i gåafstand fra hytter og lejligheder, så du kan roligt lade bilen stå og trygt lade børnene færdes på egen hånd. Du er sikker på sne og kan fra stort set alle hytter og lejligheder spænde skiene på lige uden for døren. Det er også på Idre Fjäll, du finder Nordens stejleste piste, Chocken, så du er sikker på, at hele familien bliver udfordret.

Med familien på skiferie i Sverige
De fleste skisportssteder i Sverige gør alt for at tilbyde de optimale forhold til børnefamilier. Deres mission er at børnene skal have en god ferie, som er bygget på sjove og fantasifulde sneaktiviteter. Så rammerne for en skiferie Sverige, er helt perfekte for familier med børn. 

Vil du opleve et sandt vintereventyr? Et vintereventyr igennem de svenske fjelde med hundeslæde. Oplev den smukke natur på tæt hold og få chancen for at se den smukke solnedgang. En fantastisk oplevelse for hele familien som er på ski i Sverige.

Skisportsstederne i Sverige strækker sig fra Riksgränsen i Arctic Circle i det høje nord, langs rygraden i de svenske fjelde i nord-vest, og går derefter øst ind Amt Dalarna. Med sin nordlige bredde, garanterer de fleste skisportssteder sne mellem jul og påske.

Skiferie Sverige byder på skiløb i baggrunden af Midnight Sun, og et kalejdoskopisk gardin af nordlys. Hvor ellers i verden kan du opleve og gøre dette?

Sverige byder på fantastiske muligheder og forhold for langrendsski. I Sverige er langrendsski nærmest en folkeidræt, og om vinteren vil man kunne finde masser af langrendsspor overalt i Sverige. Det kolde vintervejr med masser af sne, har også en positiv indvirkning på de mange spor og det er herfra, at man kan opleve Sverige fra sin smukkeste side.

Langrend er en fantastisk motionsform, som samtidig giver mulighed for at opleve naturen på tættest hold, omgivet af den særlige ro, som kun naturen kan byde på.  

På vores skidestinationer i Sverige, vil det være muligt at komme på langrend. På denne måde kan hele familien komme med, hvis nogen vil alpin og andre langrend.

Uanset hvad, så byder Sverige på hygge, sjov og masser af frisk luft til hele den skiglade familie.

97 32 44 40 Min billet
OnlineSki