Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Skiferie i Tauplitz

Tauplitz er et mindre, men meget hyggeligt skiområde. Der er mulighed for at benytte i alt 4 skiområder, med liftkortet som er inkluderet i vores priser. De fleste benytter dog kun det største skiområde ved Tauplitz/Bad Mitterndorf som tilbyder 46 km pister. Inkl. i alle priser er 6 dages liftkort og skileje.

 

 

Skiløbet

Tauplitz er et rigtig godt område for børnefamilier, og liftkortet gælder til 109 km pister. I Tauplitz er liftkortet inkluderet i alle priser her på siden.

Ud af de sammenlagte 109 km pister, er de 43 km sammenhængende pister i Tauplitz/Bad Mitterndorf området. Pisterne er i alle niveauer, blå, røde og sorte, og til billige priser. Udover Tauplitz gælder liftkortet til Planneralm, Riesneralm og Loser. For at komme til de andre 3 områder skal man køre 15-20 min. i bil hver vej fra Tauplitz.

Det er nemt og trygt at være begynder i Tauplitz. Skiskoler med gruppeundervisning og privat undervisning koster ikke meget. Her kan man virkeligt få fart på skikarrieren. Tauplitz byder også på rigeligt med udfordringer til de mere erfarne skiløbere. Der findes bestemt noget for alle i Tauplitz.

 


Skiområdet

Tauplitz er indenfor de senere år blevet udbygget en del. Der er investeret rigtig mange millioner euro, hvilket man tydeligt mærker, når man bevæger sig rundt i områderne. Den længste nedfart er på hele 7 km og derfor attraktivt for familien med skiløbere på alle niveauer. Liftkortet gælder til i alt 109 km pister i 4 forskellige områder:


Tauplitz/Bad Mitterndorf
er det største område, og tilbyder 43 km sammenhængende pister.


Planneralm
tilbyder 15 km nedfarter i en højde fra 1500-2000 meters højde. 2 x 4 stols-lifter.


Riesneralm
tilbyder 24 km nedfarter, både røde og blå pister.


Loser
tilbyder 30 km nedfarter - hyggeligt familieområde.


Byerne

Man kan enten vælge at bo i selve Tauplitz by, eller i den lidt større by Bad Mitterndorf som ligger 4 km fra Tauplitz. Tauplitz er en mindre by med mulighed for skiløb næsten til døren, og det er også herfra liften går op i terrænet.

 

Bad Mitterndorf er en hyggelig og smukt beliggende by. Her er alle de butikker man har brug for. Man kan vælge selv at køre op til liften i Tauplitz om morgenen, eller man kan tage den gratis skibus der findes i byen.

 

 

Destinationsfakta
Byens højde:
740 m
Højeste skiløb:
2000 m
Længste nedkørsel:
7000 km
Total pistelængde:
109 km
Langrend:
207 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
19
Kabinelifte:
2
Stolelifte:
4
tallerkenlifte:
13
Liftkap. pr. time:
21000

 

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Jesper Jensen

Vi havde aldrig hørt om det, men det var et super godt område. Her kunne vi helt sikkert godt finde på at vende tilbage til. Passer især godt til børnefamilier.

⭐⭐⭐⭐

Borggaard

I år var området perfekt og ikke større end vi kunne overskue det. Til næste år går vi nok efter et lidt større område.

⭐⭐⭐⭐

Lars

Ikke så stort et skiområde og passede godt til vores behov da vi ikke er så øvet og har de store behov.

⭐⭐⭐⭐⭐

Anette

Fint lille skiområde med noget for alle niveauer. men især godt når man er begynder.

 

 

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser.
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri !

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail.
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Søn-Fre kl. 9-17, Lør kl. 9-15

 

 

LÆS MERE ->

Hvad siger vores kunder

"Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt.
TAK OnlineSki.dk"

*****
Jens Nielsen

Populære hoteller i Tauplitz

  • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet