Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Transport

 

I mange år har den mest anvendte transportform på skiferie til Alperne været kør-selv, men de seneste år har vi oplevet en stigende interesse for andre transportformer.

Flere og flere danskere vil gerne rejse med bus eller fly til Alperne på deres skiferier. Det er nemt, hurtigt og billigt og det er meget behagelige rejseformer for børnefamilier eller grupper.

Som noget helt nyt kan OnlineSki nu også tilbyde skiferier med bus, samt der nu også tilbydes fly fra Aalborg - nu har man altså mulighed for at flyve fra Danmarks 3 største lufthavne: Kastrup Lufthavn, Billund Lufthavn og Aalborg Lufthavn.

Herunder kan du læse meget mere om, hvilke transportmuligheder du har hos OnlineSki udover kør-selv.

 

Skiferie med fly

Skiferie med bus

 

Er du interesseret i at flyve til Alperne, så tilbyder OnlineSki flyrejser fra landets 3 største lufthavne: Kastrup, Billund og Aalborg. Vi flyver med SAS og Great Dane.

 

Kunne du tænke dig at rejse behageligt med bus til Alperne, så tilbyder OnlineSki dig som noget nyt netop denne rejseform til de fleste af vores destinationer.

Skiferie som kør-selv

Kør selv skiferie er den billigste rejseform du kan vælge, når du skal på skiferie. Og det er også en fantastisk oplevelse at køre selv til enten Tyskland eller Østrig. 

LÆS MERE OM KØR-SELV SKIFERIER HER

Få et tilbud

Vi står altid klar til at hjælpe med din drømme skiferie - Uanset hvilken transportform du benytter dig af! Klik her og få et uforpligtende tilbud.

KLIK HER OG FÅ ET TILBUD

97 32 44 40 Min billet
OnlineSki