Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Skiferie i Wagrain

Pistefakta
43 km
60 km
7 km
2188 m (Top) 850 m (By)
Destinationsfakta
Byens højde:
850 m
Højeste skiløb:
2188 m
Længste nedkørsel:
8 km
Total pistelængde:
110 km
Langrend:
220 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
89
Storekabinelifter:
2
Kabinelifte:
9
Stolelifte:
16
T-lifter:
18
Liftkap. pr. time:
120000

Tag på skiferie til Wagrain

Wagrain er en af danskernes favoritter - og med god grund. En skiferie i Wagrain vil give dig masser af godt skiløb i benene, og du finder en enorm variation med noget for enhver smag. Derfor er stedet ideelt, hvis en gruppe med mange forskellige niveauer og ambitioner er afsted sammen. I Wagrain vil alle nemlig få en sjov skiferie med et væld af pister, som passer til dem.

Når du hopper af skiene om aftenen, så er byens hyggelige restauranter og caféer bestemt også et besøg værd. Her kan du opleve den famøse østrigske afterski i den stemningsfulde gågade. Der er dog også rig mulighed for at nyde aftenen i mere rolige omgivelser, hvis du har børnene med.

Udforsk det store skiområde i Wagrain

Når du besøger området med mere end 350 kilometer piste, så kommer du ikke til at mangle noget – hverken når det angår byen eller skiløbet. Her er nemlig både blå, røde og sorte pister, hvor du kan udfordre dig selv. Så hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med tusindvis af danskeres foretrukne skiparadis, så er det på tide. 

Det er nemlig ingen hemmelighed, at der kommer mange danskere i Wagrain. Der er danske skiinstruktører, og nogle steder kan du endda læse et menukort på dansk. Når du besøger byen, vil du formentlig føle dig hjemme fra dag ét.

Så er det første gang, du skal på ski i Østrig, så er Wagrain et sikkert hit. Og det er det i øvrigt også, hvis du skal afsted med en flok skiveteraner. Der er nemlig mange gode skiløb og gode muligheder for offpiste, hvor du kan teste dine evner på ski. 

Wagrain er én af de største selvstændige destinationer i Østrig, og så er den samtidig en del af den store sammenslutning af 25 destinationer, der udgør skiområdet Ski Amadé – Europas største skiområde med 760 kilometer pister. 

 

 

Thursday

10 °
7 °
06
12
18
24

10°

Nord
8.7 t
5 m/s
0,9 mm

The day starts sunny, but will be partly cloudy in the afternoon.

Friday

10 °
6 °
06
12
18
24

10°

Nord
10.5 t
10 m/s
0,9 mm

Rather sunny weather during the day with clouds mainly in the morning and towards the evening

Saturday

10 °
7 °
06
12
18
24


Sued
7.6 t
10 m/s
4,4 mm

Fairly sunny with scattered clouds. Showers will be possible towards evening.

Sunday

10 °
6 °
06
12
18
24


Nord
4.9 t
15 m/s
4,4 mm

Unsettled weather throughout the day with showers now and then.

Monday

10 °
6 °
06
12
18
24


Ost
2 t
5 m/s
3,3 mm

Mostly cloudy through the day with light rain now and then.
© ZAMG

Oplev byen Wagrain på din skiferie

Det emmer af den helt særlige alpestemning i byen, hvor du kan sætte tænderne i en saftig wienerschnitzel med sauerkraut eller få varmen i kinderne med en dampende glühwein. Uanset hvad du er til, så vil du med garanti kunne finde det i byen.

Der er også rig mulighed for at nyde smukke gåture i den kuperede by med den gamle kirke. I den centrale hovedgade er der altid liv, og samtidig er du ikke langt fra Grafenberg lift, som kan tage dig med op i bjergene. I den nyere bydel ligger badelandet, Wasserwelt, og det er også her, du stiger til vejrs med Flying Mozart-liften.

Skiområdet i Wagrain er for alle niveauer

Wagrain er den centrale af de tre dale, der udgør Salzburger Sportwelt Amadé. Det giver ikke kun den bedste placering i forhold til skiområde, men det byder også på let tilgængeligt skiløb i St. Johann, Alpendorf og Flachau. I alt får du 350 kilometer pister med 130 lifter at boltre dig på og et skiløb, der foregår i op til 2.000 meters højde. 

Der er mange blå og røde pister, så der også er plads til begyndere og let øvede skiløbere. Desuden er det let at komme rundt i området. Du kan eksempelvis stå på ski fra St. Johann til Wagrain, og videre til Flachau uden at skulle med bus eller bil. Liften kan fragte op mod 1.300 passagerer i timen over Wagrain by og har en transporttid på kun seks minutter. Generelt er det en stor liftkapacitet i området, og samtidig går der en skibus fra både centrum og Kirchboden til de to hovedlifter, Grafenberg og Flying Mozart, samt til Kleinarl og Rote 8'er. 

Nyd skiløbet i Wagrain

Wagrain rammes smukt ind af bjergene, Griessenkareck og Grafenberg, der udgør hjertet i Salzburg-regionen. Hvad end du tager Rote 8'er gondolen i Moadörfl, kabineliften Flying Mozart eller Grafenberg liften kommer du hurtigt til tops og har alle steder et bredt udvalg af pister under dig. 

Grafenberg er med sine mange blå pister bedst for begyndere, Flachau byder på brede boulevarder, og tager du med Flying Mozart-liften, får du skiløb i alle kategorier. Rote 8'er liften ligger cirka tre kilometer fra Wagrain og byder på noget virkelig godt skiløb. Desuden er området ekstremt børnevenligt. 

I Zauchensee kan de mere erfarne løbere give den gas på World Cup-pisten, mens du i Flachauwinkl finder én af Østrigs bedste freestyle-parker, Absolute Park, der har været vært ved et stort MTV-event. I Wagrain ligger også Betterpark, der er placeret lige under liften og giver mulighed for, at du kan afprøve forskellige hop. 

Wagrain er velegnet til børn

Wagrain er en oplagt destination, hvis du rejser med børn. Som nævnt er skiløbet i området utroligt varieret, og derfor er der mange gode pister til de yngste, som ikke er helt sikre på ski endnu.
Hvis du vil give børnene de bedste forudsætninger for en god uge på ski, så kan de komme på dansk skiskole i Wagrain. Her vil de hurtigt lære de nødvendige teknikker og blive fortrolige med sneen under dem. 

Trænger børnene til en pause fra skiene? I Wagrain finder du det store Wasserwelt, som er et lækkert vandland med rutsjebane, wellness og spa. I badelandet kan du rutsje om kap med ungerne og plaske rundt i de store bassiner. Generelt er der mange aktiviteter på ugentligt basis, som er målrettet familiens yngste. Så hold endelig godt øje med hvad der sker og annonceres.

Skiferie i Wagrain til voksne

Wagrain ligger heller ikke på den lade side, når det kommer til hyggelig afterski. Der er dog et sted, der specielt er værd at fremhæve. Det er Kuhstall, der passende ligger der, hvor dagens skiløb ender ved Flying Mozart-liften. Det byder på borddans og Anton aus Tirol for fulde gardiner. Så hvis du har lyst til en festlig afslutning på dagen, så er det her, du skal søge hen, når du har smidt skiene. 

Derudover kan du også forkæle ganen med et besøg på nogle af de mange lækre spisesteder, der findes i Wagrain. Både på pisten og i byen. Prøv for eksempel Hachau Alm, hvor den tidligere ejer ’Hans i Hullet’ var kendt for at diske op med lækkerier og godt humør. Det gør den nye ejer, Franz, mindst lige så godt i dag. Find Hachau Alm på toppen af Grafenberg ved Hachau-liften.

Er du afsted alene eller med en partner, så er wellness-afdelingen i Wasserwelt et besøg værd. Her kan du slappe af med dampbad, sauna og meget mere – hvis du da ellers har det fint med, at det er et krav, at du ikke bærer badetøj – og at det i øvrigt er uni-sex. 

Sjove aktiviteter i Wagrain

Hvis du ikke er til det hurtige sus ned ad pisterne, så er Wagrain også ideelt til langrend. Området har nemlig et stort langrendsterræn, der giver rig mulighed for storslåede naturoplevelser uden larm og liftkøer. Her kan du nyde det naturskønne landskab i ro og mag. 

Derudover er der mulighed for at dyrke aktiviteter som skøjteløb, kælkning eller sågar paragliding, hvis du har mod på at vinke farvel til sneen for en stund. Især skøjteløb og kælkning er populært blandt barnlige sjæle. 

Det fantastiske skiområde omkring Wagrain kan altså en hel del mere end bare ski, hvis du gerne vil holde en dags pause fra pisterne. Så kontakt OnlineSki i dag, og book din billige skiferie. 

Læs mereMinimér

Populære hoteller i Wagrain

Schlosserhaus Lejligheder, Wagrain

Ingen pension
 • Super beliggenhed
 • Tæt på liften
 • Store lejligheder
Prisen inkluderer:
 • Ophold
 • Liftkort
 • Skileje
 • BILLIGERE hvis du har egne ski !!

Haus Diana Lejligheder, Wagrain

Ingen pension
 • Meget populære lejligheder
 • Billige lejligheder
 • Lejligheder med 2-3 soveværelser
Prisen inkluderer:
 • Ophold
 • Liftkort
 • Skileje
 • BILLIGERE hvis du har egne ski !!

Reiterbäck Lejligheder, Wagrain

Ingen pension
 • Moderne lejligheder
 • Midt i centrum
 • Gåafstand til lift
Prisen inkluderer:
 • Ophold
 • Liftkort
 • Skileje
 • BILLIGERE hvis du har egne ski !!
 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki