Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Skiferie i Wagrain

Pistefakta
43 km
60 km
7 km
2188 m (Top) 850 m (By)
Destinationsfakta
Byens højde:
850 m
Højeste skiløb:
2188 m
Længste nedkørsel:
8 km
Total pistelængde:
110 km
Langrend:
220 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
89
Storekabinelifter:
2
Kabinelifte:
9
Stolelifte:
16
T-lifter:
18
Liftkap. pr. time:
120000

Wagrain er danskernes favorit - med god grund

En skiferie til Wagrain vil give jer masser af godt skiløb i benene. Der er en enorm variation og noget for enhver smag, så er man en gruppe afsted med mange forskellige niveauer og ambitioner, vil alle have en sjov skiferie, hvis valget falder på Wagrain. Derudover findes der også flere grader af den famøse østrigske afterski i den hyggelige gågade og i terrænet, så også her vil der være noget for alle. Wagrain er en af de lettest tilgængelige destinationer for kør-selv folket med en drømmeplacering kun 10 minutters kørsel fra motorvejen.


Stort skiområde - En del af SkiAmadé

Området med 350 kilometer piste lader intet tilbage at ønske – hverken når det kommer til byen eller skiløbet. Så hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med det, er der er mange danskeres foretrukne skiparadis, så er det på tide. Det er ingen hemmelighed, at der kommer mange danskere i Wagrain. Der er danske skiintruktører, og nogle stedet kan du endda læse et menukort på dansk. Er det første gang, I skal på ski i Østrig, er Wagrain derfor et sikkert hit – og det er det i øvrigt også, hvis I er en flok skiveteraner der skal af sted. Wagrain er én af de største selvstændige destinationer i Østrig, og så er den samtidig en del af den store sammenslutning af 25 destinationer, der udgør Ski Amadé – Europas største skiområde med 760 km pister.


Byen

Det emmer af den helt særlige alpestemning i byen, hvor du kan sætte tænderne i en saftig wienerschnitzel med sauerkraut eller få varmen i kinderne med en dampende glühwein. Uanset hvad du er til, vil du med garanti kunne finde det i byen – også smukke gåture i den kuperede by med den gamle kirke. I den centrale hovedgade er der altid liv, og samtidig finder du ikke langt herfra Grafenberg liften. I den nyere bydel ligger badelandet, og det er også her, du stiger til vejrs med Flying mozart liften.

Badeland

I Wagrain by ligger der et hyggeligt badeland - som får smilene frem hos store og små børn. Masser af wellness muligheder.
Se mere her: http://www.wasserwelt.at/

Skiområdet

Wagrain er den centrale af de tre dale, der udgør Salzburger Sportwelt Amadé. Det giver ikke kun den bedste placering i forhold til skiområde, men byder også på let tilgængeligt skiløb i St. Johann, Alpendorf og Flachau. I alt får du 350 km pister med 130 lifter at boltre dig på og et skiløb, der foregår i op til godt 2.000 meters højde. Der er mange blå og røde boulevarder, så der også er plads til begyndere og let øvede. I efteråret 2013 blev skiliften "G-link" indviet. Så nu kan man stå på ski fra St Johann til Wagrain, og vidrere til Flachau uden at skulle med bus eller bil. Liften kan fragte op mod 1.300 passagerer i timen over Wagrain by og har en transporttid på kun 6 minutter. Generelt er det en stor liftkapacitet i området, og samtidig går der en skibus fra både centrum og Kirchboden til de to hovedlifter Grafenberg og Flying Mozart samt til Kleinarl og Rote 8'er.


Skiløbet

Wagrain rammes smukt ind af bjergene Griessenkareck og Grafenberg, der udgør hjertet i Salzburg-regionen. Hvad end du tager Rote 8'er gondolen i Moadörfl, kabineliften Flying Mozart eller Grafenberg liften kommer du hurtigt til tops og har alle steder et bredt udvalg af pister under dig. Grafenberg er med sine mange blå pister bedst for begyndere, Flachau byder på brede boulevarder, og tager du med Flying Mozart-liften, får du skiløb i alle kategorier. Rote 8'er liften ligger ca. 3 km fra Wagrain og byder på noget virkelig godt skiløb, og er ekstremt børnevenligt. I Zauchensee kan de mere erfarne løbere give den gas på World Cup-pisten, mens du i Flachauwinkl finder én af Østrigs bedste freestyle-parker, Absolute Park, der har været vært ved et stort MTV-event. I Wagrain ligger også Betterpark, der er placeret lige under liften og giver mulighed for en gang blær på de relativt store kickers. Læs mere på www.skiamade.com og www.salzburgersportwelt.com


Egnet til voksne

Wagrain ligger heller ikke på den lade side, når det kommer til afterski – alligevel er der et sted, der specielt er værd at fremhæve; Det er Kuhstall, der passende ligger der, hvor dagens skiløb ender ved Flying Mozart. Det byder på borddans og Anton aus Tirol for fulde gardiner. Derudover kan ganen også forkæles med et besøg på nogle af de mange lækre spisesteder, der findes i Wagrain. Både på pisten, eller i byen. Prøv f.eks. Hachau Alm, hvor den tidligere ejer ’Hans i Hullet’ var kendt for at diske op med lækkerier og godt humør. Det gør Franz i dag mindst lige så godt. Finde Hachau Alm på toppen af Grafenberg ved Hachau-liften.


Egnet til børn

Wagrains store Wasserwelt er et lækkert vandland med rutsjebane, wellness og spa. I wellness afdelingen, kan du slappe af med dampbad, sauna og meget mere – hvis du da ellers har det fint med, at det er et krav, at man ikke bærer badetøj – og at det i øvrigt er uni-sex. Ellers kan du selvfølglig også beholde badetøjet på, og bare holde dig til badelandet og rutsje om kap med ungerne. Generelt er der mange aktiviteter på ugentligt basis, som er målrettet familiens yngste. Så hold øje med hvad der sker og annonceres.


Aktiviteter

Wagrain har et stort langrendsterræn, der giver rig mulighed for storslåede naturoplevelser uden larm og liftkøer. Derudover der mulighed for at dyrke aktiviteter som skøjteløb, kælkning eller sågar paragliding, hvis du har mod på at vinke farvel til sneen for en stund.

Wednesday

14 °
10 °
06
12
18
24

11°
14°
14°
10°

Suedwest
6.4 t
10 m/s
0 mm

Dry and partly sunny throughout the day, with cloudy periods from time to time.

Thursday

9 °
7 °
06
12
18
24


Nord
9.8 t
5 m/s
0 mm

Some clouds in the morning, lateron much sunshine and hardly any clouds

Friday

12 °
9 °
06
12
18
24

10°
12°
11°
10°

Suedwest
9 t
5 m/s
0 mm

Early clouds will clear to leave the region with a dry and sunny day.

Saturday

9 °
2 °
06
12
18
24


Nordwest
4.6 t
5 m/s
12,1 mm

Fairly sunny with scattered clouds. Showers will be possible towards evening.

Sunday

9 °
1 °
06
12
18
24


Suedost
8 t
5 m/s
0,7 mm

Early clouds will gradually clear to leave the region with a dry and sunny day.
© ZAMG

Populære hoteller i Wagrain

Schlosserhaus Lejligheder, Wagrain

Ingen pension
 • Super beliggenhed
 • Tæt på liften
 • Store lejligheder
Prisen inkluderer:
 • Ophold
 • Liftkort
 • Skileje
 • BILLIGERE hvis du har egne ski !!

Haus Diana Lejligheder, Wagrain

Ingen pension
 • Meget populære lejligheder
 • Billige lejligheder
 • Lejligheder med 2-3 soveværelser
Prisen inkluderer:
 • Ophold
 • Liftkort
 • Skileje
 • BILLIGERE hvis du har egne ski !!

Reiterbäck Lejligheder, Wagrain

Ingen pension
 • Moderne lejligheder
 • Midt i centrum
 • Gåafstand til lift
Prisen inkluderer:
 • Ophold
 • Liftkort
 • Skileje
 • BILLIGERE hvis du har egne ski !!
 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki