Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Skiferie i Wagrain

 

 

Wagrain er populært - Meget populært. Her er danskere overalt der gerne vil hjælpe dig og familien. hvad enten det er i skiskolen, skileje, supermarkederne eller et restaurant besøg, så kan man forvente at blive mødt af "dansk" personale. Nu hænger de 2 skiområder i Wagrain sammen (Flying Mozart og Grafenberg) via svæveliften G-Link, som går højt henover byen. Dermed hænger Wagrain, Flachau og St. Johann 100% sammen. Inkl. i alle priser er 6 dages liftkort.

 

En skiferie til Wagrain vil give jer masser af godt skiløb i benene. Der er en enorm variation og noget for enhver smag, så er man en gruppe afsted med mange forskellige niveauer og ambitioner, vil alle have en sjov skiferie, hvis valget falder på Wagrain. Derudover findes der også flere grader af den famøse østrigske afterski i den hyggelige gågade og i terrænet, så også her vil der være noget for alle. Wagrain er en af de lettest tilgængelige destinationer for kør-selv folket med en drømmeplacering kun 10 minutters kørsel fra motorvejen.


Stort skiområde - En del af SkiAmadé

Området med 350 kilometer piste lader intet tilbage at ønske – hverken når det kommer til byen eller skiløbet. Så hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med det, er der er mange danskeres foretrukne skiparadis, så er det på tide. Det er ingen hemmelighed, at der kommer mange danskere i Wagrain. Der er danske skiintruktører, og nogle stedet kan du endda læse et menukort på dansk. Er det første gang, I skal på ski i Østrig, er Wagrain derfor et sikkert hit – og det er det i øvrigt også, hvis I er en flok skiveteraner der skal af sted. Wagrain er én af de største selvstændige destinationer i Østrig, og så er den samtidig en del af den store sammenslutning af 25 destinationer, der udgør Ski Amadé – Europas største skiområde med 760 km pister.


Byen

Det emmer af den helt særlige alpestemning i byen, hvor du kan sætte tænderne i en saftig wienerschnitzel med sauerkraut eller få varmen i kinderne med en dampende glühwein. Uanset hvad du er til, vil du med garanti kunne finde det i byen – også smukke gåture i den kuperede by med den gamle kirke. I den centrale hovedgade er der altid liv, og samtidig finder du ikke langt herfra Grafenberg liften. I den nyere bydel ligger badelandet, og det er også her, du stiger til vejrs med Flying mozart liften.


Skiområdet

Wagrain er den centrale af de tre dale, der udgør Salzburger Sportwelt Amadé. Det giver ikke kun den bedste placering i forhold til skiområde, men byder også på let tilgængeligt skiløb i St. Johann, Alpendorf og Flachau. I alt får du 350 km pister med 130 lifter at boltre dig på og et skiløb, der foregår i op til godt 2.000 meters højde. Der er mange blå og røde boulevarder, så der også er plads til begyndere og let øvede. I efteråret 2013 blev skiliften "G-link" indviet. Så nu kan man stå på ski fra St Johann til Wagrain, og vidrere til Flachau uden at skulle med bus eller bil. Liften kan fragte op mod 1.300 passagerer i timen over Wagrain by og har en transporttid på kun 6 minutter. Generelt er det en stor liftkapacitet i området, og samtidig går der en skibus fra både centrum og Kirchboden til de to hovedlifter Grafenberg og Flying Mozart samt til Kleinarl og Rote 8'er.


Badeland

I Wagrain by ligger der et hyggeligt badeland - som får smilene frem hos store og små børn. Masser af wellness muligheder.
Se mere her: http://www.wasserwelt.at/


Skiløbet

Wagrain rammes smukt ind af bjergene Griessenkareck og Grafenberg, der udgør hjertet i Salzburg-regionen. Hvad end du tager Rote 8'er gondolen i Moadörfl, kabineliften Flying Mozart eller Grafenberg liften kommer du hurtigt til tops og har alle steder et bredt udvalg af pister under dig. Grafenberg er med sine mange blå pister bedst for begyndere, Flachau byder på brede boulevarder, og tager du med Flying Mozart-liften, får du skiløb i alle kategorier. Rote 8'er liften ligger ca. 3 km fra Wagrain og byder på noget virkelig godt skiløb, og er ekstremt børnevenligt. I Zauchensee kan de mere erfarne løbere give den gas på World Cup-pisten, mens du i Flachauwinkl finder én af Østrigs bedste freestyle-parker, Absolute Park, der har været vært ved et stort MTV-event. I Wagrain ligger også Betterpark, der er placeret lige under liften og giver mulighed for en gang blær på de relativt store kickers. Læs mere på www.skiamade.com og www.salzburgersportwelt.com


Egnet til voksne

Wagrain ligger heller ikke på den lade side, når det kommer til afterski – alligevel er der et sted, der specielt er værd at fremhæve; Det er Kuhstall, der passende ligger der, hvor dagens skiløb ender ved Flying Mozart. Det byder på borddans og Anton aus Tirol for fulde gardiner. Derudover kan ganen også forkæles med et besøg på nogle af de mange lækre spisesteder, der findes i Wagrain. Både på pisten, eller i byen. Prøv f.eks. Hachau Alm, hvor den tidligere ejer ’Hans i Hullet’ var kendt for at diske op med lækkerier og godt humør. Det gør Franz i dag mindst lige så godt. Finde Hachau Alm på toppen af Grafenberg ved Hachau-liften.


Egnet til børn

Wagrains store Wasserwelt er et lækkert vandland med rutsjebane, wellness og spa. I wellness afdelingen, kan du slappe af med dampbad, sauna og meget mere – hvis du da ellers har det fint med, at det er et krav, at man ikke bærer badetøj – og at det i øvrigt er uni-sex. Ellers kan du selvfølglig også beholde badetøjet på, og bare holde dig til badelandet og rutsje om kap med ungerne. Generelt er der mange aktiviteter på ugentligt basis, som er målrettet familiens yngste. Så hold øje med hvad der sker og annonceres.


Aktiviteter

Wagrain har et stort langrendsterræn, der giver rig mulighed for storslåede naturoplevelser uden larm og liftkøer. Derudover der mulighed for at dyrke aktiviteter som skøjteløb, kælkning eller sågar paragliding, hvis du har mod på at vinke farvel til sneen for en stund.

 

 

 

 

Destinationsfakta
Byens højde:
850 m
Højeste skiløb:
2188 m
Længste nedkørsel:
8 km
Total pistelængde:
350 km
Langrend:
150 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
101
Storekabinelifter:
1
Kabinelifte:
13
Stolelifte:
35
tallerkenlifte:
52

 

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Familien Lønstrup

Stort område med skiløb til alle niveauer. Vi har de sidste par år været i Lofer, men havde brug for lidt mere udfordring, da ungerne nu er mere modne på ski. Wagrain bliver klart vores destination igen de kommende år.

⭐⭐⭐⭐⭐

Irene Andersen

Et ovenud formidabelt område med dejlige pister - skønt liftsystem og en meget meget fin sammenhæng med de øvrige skiområder.

⭐⭐⭐⭐⭐

Frank

Wagrain er perfekt til familien, der ønsker masser af udfordringer. Dog er der også et perfekt og stort børneområde på toppen af bjerget, som også kan benyttes af nybegyndere.

⭐⭐⭐⭐⭐

Michael

Her er noget for alle. Ønsker man flere udfordringer kan man let tage bussen ud til Kleinarl og så på ski over til Zauchensee. Turen ned til Zauchensee kan give selv den mest garvede skiløber sved på panden.

 

 

 

 

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser.
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri !

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail.
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Søn-Fre kl. 9-17, Lør kl. 9-15

 

 

LÆS MERE ->

Hvad siger vores kunder

"Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt.
TAK OnlineSki.dk"

*****
Jens Nielsen

Populære hoteller i Wagrain

Udsolgte i den angivne periode

Der er ingen populære hoteller
  • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet