Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Find ny rejse

Haus Diana Lejligheder - Wagrain Østrig

Ingen pension
Fakta
Afstande
 • Lift: 800 m
 • Piste: 800 m
 • Skibus: 150 m
 • Centrum: 500 m
 • Indkøb: 500 m
 • Skiudlejning: 800 m
Faciliteter
 • Internet
 • Skikælder
 • Wellness
 • Bad / Toilet
 • Parkering
 • Sauna
Destinationsfakta
 • Byens højde: 850 m
 • Højeste skiløb: 2188 m
 • Længste nedkørsel: 8 km
 • Total pistelængde: 350 km
 • Langrend: 150 km
 • Off-piste: Ja

Idyllisk beliggende i den populære by, Wagrain, som tilbyder et stort og varieret skiområde med noget for alle. Det er her super nemt at komme til liften med den gratis skibus, der jævnligt pendler frem og tilbage. Haus Diana består af lyse og pæne lejligheder, hvor man helt sikkert vil føle sig velkommen – indehaveren gør i hvert fald en stor indsats for, at alle får en rigtig god skiferie. En perfekt og meget populær indkvartering til en eller flere familier, der gerne vil have gode omgivelser på skiferien.

2 timers adgang i badelandet Wasserwelt i Wagrain er inkluderet i prisen.
Læs under under faciliteter.

Beliggenhed:
Lejlighederne ligger kun 500 meter fra Wagrain centrum, og 800 meter fra Grafenberg liften. Der er ca. 150 meter til den gratis skibus.

Lejligheder: I sommeren 2018 vil huset gennemgå en større renovering og lejlighederne vil fremstå nye og flotte. Billeder følger til november.

OnlineSki tilbyder følgende lejligheder:

Lejlighed til 2-4 personer: Ca. 35-45 m2 med et separat soverum med dobbeltseng samt 2 ekstra opredninger på sovesofa i stuen. Der er et badeværelse med toilet og bad, et køkkenalrum, køkken med kogeplade, kaffemaskine og nødvendigt service. I køkkenet er der også en hyggelig spisekrog. I stuen er der sofagruppe og tv.

Lejlighed til 2-6 personer: Ca. 50-60 m2 med 2 separate soverum. Det ene er med dobbeltseng og det andet med 2 enkeltsenge. Derudover mulighed for 2 opredninger på sovesofa i stuen. Der er et badeværelse med toilet og bad, køkkenalrum, køkken med kogeplade, kaffemaskine og nødvendig service. I køkkenet er der en hyggelig spisekrog. I stuen er der sofagruppe og tv.

Lejlighed til 2-8 personer: Ca 80 m2 med 3 separate soverum. 2 soverum med dobbeltsenge og et soverum med en køjeseng eller enkeltsenge. ( Bedst egnet til børn ). Hyggelig stue med tv og sofagruppe. Hyggeligt køkken med spisekrog.

Sengelinned samt håndklæder skal IKKE medbringes, dog skal karklude og viskestykker medbringes.

Faciliteter:

Sauna
2 timers adgang i badelandet Wasserwelt i Wagrain er inkluderet i prisen. Adgangskort/kurkortet udleveres ved tjek in i lejligheden og kan benyttes dagligt.

Pension:
Opholdet er uden pension, men der er mulighed for levering af morgenbrød foran døren.

Øvrigt:
Skikælder med støvletørrer. Gratis Wifi internet. Gratis parkering udenfor huset.

 

Skiområdet:
En skiferie til Wagrain er et oplagt valg for hele familier, venner eller gode kollegaer. Her er hele 350 km pister på alle niveauer, og man kan komme langt rundt i det store og sammenhængende pisteområde - helt til St. Johann og Flachau. Der er desuden mange gode danske skiskoler, så børnene vil opleve Wagrain som et godt valg. Til de voksne er der også flere gode Afterski muligheder, her vil vi især anbefale Kuhstahl.
Se webcams, pistekort og mere info om Wagrain her
.

Kør selv eller fly til Wagrain ?
Wagrain egner sig rigtig godt til både kør-selv og flygæster, da det er nemt at køre til og transfer tiden fra Salzburg lufthavn til Wagrain er ca. 50 min. Der er kun 10 km. fra motorvejen ind til Wagrain, hvilket foregår nede i dalen på flad landevej.

Flere pister - prøv andre skiområder:
Vil du gerne opleve en dag på ski i et ”andet skiområde” der er inkluderet i liftkortet, kan vi klart anbefale et besøg til Kleinarl. Herfra kan I på ski komme til Flachauwinkel, Zauchensee og på ski  retur, hvilket er et super skiområde. Dog finder langt de fleste det rigeligt med de mange udfordrende og sammenhængende pister i Wagrain-St Johann-Flachau området.
 

Tag en afslappende dag UDEN skiløb i Wagrain:
Hvis I trænger til en afslappende dag UDEN ski, kan Wasserwelt badeland i Wagrain anbefales. Dette er inkluderet i prisen på alle indkvarteringssteder. I kan desuden også køre til det helt nye Therme Amade, som er en svømmehal med massere af wellness muligheder, og  ligger ca. 15 min kørsel fra Wagrain i byen Altenmarkt.

Turistskat/Kurtaxe:
I Wagrain skal der betales kurtaxe direkte på indkvarteringsstedet. Prisen er ca. 2,00 euro. pr. dag pr. voksen. Børn til og med 14 år er gratis.

NB:
Enkelte lejligheder kan afvige fra beskrivelsen.

Læs mereMinimér

 

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Henrik Rosenberg

Det var en god rummelig lejlighed, vi kan kun sige at vi var godt tilfreds, vi blev modtaget på parkeringspladsen af værten som viste os rundt i huset så vi kunne finde alle de faciliteter der er i huset.

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Tina Krogh Jensen

det var større end forventet og der var pænt rent. vi blev taget godt imod af værten. samt vi fik rene håndklæder og viskestykker midt på ugen. meget tilfreds

⭐⭐⭐⭐⭐

Daniel Vick

Super fin lille lejlighed, køkkenet var rigtig godt udstyret. Lækkert badeværelse.

⭐⭐⭐⭐⭐

Fam Bloksgaard

Ganske enkelt i orden

 

 

 

 

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser. 
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri!

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail. 
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Søn-Fre kl. 9-17, Lør kl. 9-15

 

 

LÆS MERE ->

Hvad siger vores kunder?

"Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt. 
TAK OnlineSki.dk"

*****
Jens Nielsen
 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet