Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Rejser til Wagrain, Østrig Østrig

Find hoteller og lejligheder i Wagrain

Hvis du leder efter de billigste og bedste hoteller i Wagrain i Østrig, så er du landet det rette sted. Wagrain er et oplagt skisportssted, hvor du kan nyde kilometervis af pister, og hos OnlineSki kan vi tilbyde forskellige overnatningsmuligheder, så din skiferie bliver så god som muligt hele vejen rundt. Du kan både booke et eller flere værelse på et af vores hoteller, eller du kan leje en lejlighed til hele familien. 

Skiområdet er velegnet til både børn og nybegyndere, men det betyder dog ikke, at øvede skientusiaster ikke også kan få én på opleveren her. Wagrain har det hele, så book din billige skiferie hos os i dag.

Hav tålmodighed, vi søger i hele vores database efter de bedste rejser til dig....

Vi er der næsten – bare et øjeblik mere...

{{traveldate.date | date:'dd'}}
{{traveldate.date | date:"MMM"}}
{{traveldate.date | date:"EEE"}}
Uge {{traveldate.week_no}}

Rejseinfo

{{hotellist.departuredate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.departureduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.departureduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodedeparture}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodedeparture}})
{{hotellist.returndate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.returnduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.returnduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodereturn}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodereturn}})

Hoteller ikke i din filtrering

Udsolgte i den angivne periode

Udsolgt i din valgte søgning. Prøv at rette transportform eller antal rejsende.

Ikke tilgængelig i den angivne periode

Der er desværre ingen ledige muligheder ud fra dine søgekriterier. Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige skiferie, så kontakt os herunder.

Skal vi hjælpe dig?

Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: Antal personer, Antal skidage, Rejseuge, Hvor I vil hen osv.

Når rejsen overstiger 10 personer, bedes du ringe til os på 97 32 44 40 eller udfylde nedenstående informationer, så vi kan lave det bedste tilbud til dig.

Skal vi hjælpe dig?

Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: Antal personer, Antal skidage, Rejseuge, Hvor I vil hen osv.

Vælg det rette hotel eller lejlighed i Wagrain

Hos OnlineSki kan vi hjælpe dig med at udvælge det helt rette hotel eller en lejlighed, som dækker dine behov. Rejser du med børn eller alene? Vil du gerne bo tæt på centrum eller pisterne? Vores guider vil forsøge at imødekomme dine ønsker, så du kan få det perfekte hotel til din skiferie. 

Vores overnatningssteder ligger flere forskellige steder i byen, og derfor kan du både vælge at bo midt i centrum eller i rolige og naturskønne omgivelser. Vi har både billige lejligheder samt hyggelige værelser, som du kan vælge som din base under ferien. 

Vi kan tilbyde et hav af billige hoteller i Wagrain, så du kan gøre din skiferie så billig som muligt. Da du formentlig bruger størstedelen af din tid på pisterne, så ønsker du muligvis at spare på overnatningsstedet, da du alligevel kommer til at bruge et minimum af tid her. Du vil dog stadig få et dejligt ophold, selvom du går udenom de dyreste hoteller. 

Populære hoteller og lejligheder til børnefamilier i Wagrain

Hvis du er afsted med børnene, så kan du vælge vores hoteller, som er særligt gode til familier. På nogle af vores overnatningssteder kan du få halvpension eller kvartpension, så både børn og voksne kan få et mættende måltid fra morgenstunden, inden I begiver jer ud på en dejlig dag på ski. På den måde skal I ikke til at finde en restaurant eller café, inden I kan starte dagen ud i sneen. 

Derudover ligger en del af vores hoteller tæt på liften, hvilket også kan være en stor fordel, når børnene er med på ski. På den måde skal de mindste ikke bruge alt deres energi på at gå langt i skistøvler til liften.

OnlineSki tilbyder også hoteller, som ligger tæt på centrum. På den måde kan I udforske byens butikker og spisesteder, hvis de mindste har brug for en dag væk fra pisterne og skiene. 

På nogle af vores hoteller kan du også være så heldig, at din booking er inklusiv adgang til badelandet Wasserwelt. Dette vil også være et stort hit hos de mindste, da der er mulighed for at udforske sjove vandrutsjebaner for børn i alle aldre. 

Hoteller og lejligheder i Wagrain, som du vil vende tilbage til

Wagrain i Østrig er en stor favorit blandt danskere. Det er muligvis på grund af det fantastiske skiområde og den hyggelige stemning i byen. Men det kan også være på grund af de gode muligheder for at vende tilbage til samme hotel eller lejlighed med de samme udlejere år efter år.

Når du booker din skiferie med OnlineSki, så kan du nemlig vende tilbage til det samme hotel år efter år. Vi har et hav af skønne overnatningssteder, hvor du kan møde de samme lokale hver ferie. Det gør, at du ved, hvad du får, og du kan få et velkendt og familiært forhold til stedet, så det blot føles som om, du er ankommet til et andet hjem. 

Find dit hotel i Wagrain i dag, og nyd et sandt sneparadis for børn og børnefamilier. Hos OnlineSki kan vi sikre, at du får den skønneste skiferie til den bedste pris. 

97 32 44 40 Min billet
OnlineSki